Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To neovlivníš, mimčo půjde ven až bude chtít
chodíš už na monitor, kontroluje dr jestli se neotviras? Já měla slabé kontrakce asi od 34tt na monitoru, fyzicky jsem je necítila. Malej se pak narodil 16 dní před termínem.
Chodím na kontroly
dle doktora zamvřená na 20 zápasů i monitor bez kontrakcí
jen mě vyděsily ty posličci jsem prvorodička a měla jsem je poprvé
![]()
@Katar poslicci nic neznamenají
takže klid a nohy hore, však už těch sedm dní preklepes. A když ne, tak se vezmete potom
Já měla poslíčky až den před porodem, kamarádka měsíc… To je indivindi. Tak se šetři, nohy nahoru a nezbývá než doufat ![]()
@Katar poslicci jsou normální. Tak nedělej ty věci které se radi na urychlení porodu
prostě si lehni, dej nohy nahoru at má mimčo pohodu a nechce se mu ven ![]()
@Katar jediné promluvou k miminku
. Týden před termínem jsem byla na monitoru, žádné stahy nic (vyšetřit jsem se nenechala) nicméně Dr říkal, že se nic nechystá a za týden na den tp si řekneme jak budeme postupovat dál.. na kontrole sem byla ve ct a v sobotu mi praskla v noci voda, byla jsem otevřená na prst volně a za 6 a půl hodiny byl syn na světě
Držím palce ať se svatba vydaří ![]()
Super holky
takže já si házím moc relax a snad to už nějak spolu vydržíme vcelku ![]()
@stinga píše:
@Katar a nepomohlo by magnézko?
V tomto TT se magnezko už nesmí… @Katar o o to prostě nějak dopadne
nakonec třeba budeš hledat info jak vyvolat ![]()
@Katar píše:
Chodím na kontrolydle doktora zamvřená na 20 zápasů i monitor bez kontrakcí
jen mě vyděsily ty posličci jsem prvorodička a měla jsem je poprvé
![]()
Bacha na sex
Ten prej taky urychluje. Teda jedině, že byste chtěli mít vzpomínku na svatební noc. ![]()
@stinga píše:
@Katar a nepomohlo by magnézko?
To je pekna blbost, v tuto dobu uz se ma vysazovat.
Ja bych do sebe primarne nenechavala zbytecne sahat.
@rozand @Bobby no já vím, že se vysazuje, právě proto se ptám, jestli by nepomohlo, když je proti křečím a tvrdnutí?
@stinga píše:
@rozand @Bobby no já vím, že se vysazuje, právě proto se ptám, jestli by nepomohlo, když je proti křečím a tvrdnutí?
Ne ve 36tt už potřebuješ, abys poznala kontrakce, aby to vše právě směřovalo k porodu.