Čím oddálit porod?

7674
1.8.19 09:05

To snad nikdo nechtěl všude jsou rady jak urychlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
1.8.19 09:07

No právě proto hledám někoho kdo to měl naopak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.8.19 09:07

To neovlivníš, mimčo půjde ven až bude chtít :D chodíš už na monitor, kontroluje dr jestli se neotviras? Já měla slabé kontrakce asi od 34tt na monitoru, fyzicky jsem je necítila. Malej se pak narodil 16 dní před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.8.19 09:13

Chodím na kontroly :-) dle doktora zamvřená na 20 zápasů i monitor bez kontrakcí :-) jen mě vyděsily ty posličci jsem prvorodička a měla jsem je poprvé :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.8.19 09:15

@Katar poslicci nic neznamenají ;) takže klid a nohy hore, však už těch sedm dní preklepes. A když ne, tak se vezmete potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
1.8.19 09:17

Já měla poslíčky až den před porodem, kamarádka měsíc… To je indivindi. Tak se šetři, nohy nahoru a nezbývá než doufat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.8.19 09:17

@Katar poslicci jsou normální. Tak nedělej ty věci které se radi na urychlení porodu :D prostě si lehni, dej nohy nahoru at má mimčo pohodu a nechce se mu ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
1.8.19 09:19

@Katar a nepomohlo by magnézko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.8.19 09:23

@Katar jediné promluvou k miminku :D. Týden před termínem jsem byla na monitoru, žádné stahy nic (vyšetřit jsem se nenechala) nicméně Dr říkal, že se nic nechystá a za týden na den tp si řekneme jak budeme postupovat dál.. na kontrole sem byla ve ct a v sobotu mi praskla v noci voda, byla jsem otevřená na prst volně a za 6 a půl hodiny byl syn na světě :D Držím palce ať se svatba vydaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.8.19 09:31

Super holky :) takže já si házím moc relax a snad to už nějak spolu vydržíme vcelku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.8.19 09:35
@stinga píše:

V tomto TT se magnezko už nesmí… @Katar o o to prostě nějak dopadne :) nakonec třeba budeš hledat info jak vyvolat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.8.19 09:41
@Katar píše:
Chodím na kontroly :-) dle doktora zamvřená na 20 zápasů i monitor bez kontrakcí :-) jen mě vyděsily ty posličci jsem prvorodička a měla jsem je poprvé :nevim: :oops:

Bacha na sex :) Ten prej taky urychluje. Teda jedině, že byste chtěli mít vzpomínku na svatební noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.8.19 09:52
@stinga píše:

To je pekna blbost, v tuto dobu uz se ma vysazovat.

Ja bych do sebe primarne nenechavala zbytecne sahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
1.8.19 10:59

@rozand @Bobby no já vím, že se vysazuje, právě proto se ptám, jestli by nepomohlo, když je proti křečím a tvrdnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.8.19 11:29
@stinga píše:
@rozand @Bobby no já vím, že se vysazuje, právě proto se ptám, jestli by nepomohlo, když je proti křečím a tvrdnutí?

Ne ve 36tt už potřebuješ, abys poznala kontrakce, aby to vše právě směřovalo k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí