Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, malá převrhla sklenku s červeným vínem a máme pořádný koláč na koberci. Hned jsem to čistila vodou, jarem, zkoušela jsem lak na vlasy a Vanisch na koberce.. teď to tu(Vanisch) pěkně páchne.
Poradí mi někdo něco osvědčeného? Moc děkuji..
Ahojky, říká se, že se má skvrna ihned posypat solí. Mě se to osvědčilo. Nebo jsem také použila přípravek Mr.Teppich - ostraňovač skvr a to pomohlo… ![]()
Příště hned přelít bílým vínem.
Neví, jestli to zabere ještě teď. ![]()
zkoušela jsem i sul..je to teď tak Hodina a pul po vylítí..ale moc nezabralo.. uvidím až uscnhne..
na bílé víno už nemám odvahu:-D
zas tam nechci mít vyžrané kolo:-)
díky za rady ![]()
Ja to vycistila Arielem Proffesional - manzel vylil cervene na bezovou sedacku!!! A pustilo to…
xlin píše:
Ja to vycistila Arielem Proffesional - manzel vylil cervene na bezovou sedacku!!! A pustilo to…
Tak me se tahle nehoda stala asi pred hodinou no mazec posypala jsem soli a drhla mokrou hadrou a ted cekam az to uschne bojim se ale ze tam flek zustane tak jest premyslim,ze na to naleju ariel na skvrny,ale bojim se jestli tomu spise neuskodim vic
A čo použiť na bielu stenu s červeným vínkom? dam vedieť čo zaberie ![]()
Na skvrnu od červeného vína nalejte v mikrovlnce ohřáté (úplně horké) mléko a nechte třeba i pres noc působit.. ![]()
Mě teď nedávno zabral vanish oxi action, takový ten prášek, nasypala jsem ho na skvrnu přidala k prášku a vyprala a nic nezůstalo ![]()