Matrace pro bolavá záda

15319
8.4.11 23:38

Matrace pro bolavá záda

Ahoj, ještě mám jeden dotaz ohledně spaní, potřebovala bych si koupit nějakou kvalitní matraci, občas mě dost zlobí záda. Doporučíte výrobce? A podle čeho jste vybírali? :kytka:

Případně prosím Brňáky přímo o tip na prodejnu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
9.4.11 08:28

Ahoj, taky mám problém se zády, brali jsme v JMP http://www.loznice.cz, matrace sice nebyla levná, ale investice stála za to :wink: za nás maximální spokojenost :potlesk:
máme je už 8 let a pomalu začínám přemýšlet o nové, půjdeme určitě do stejné značky, je super, že ti přímo nabídnou typ matrace podle tvé tělesné kontrukce, podle váhy, podle toho, jesti máš radši tvrdší nebo měkčí ležení apod.
my kupovali tuhle http://www.loznice.cz/zbozi.php?… (já si brala středně tvrdou, manža tvrdou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
9.4.11 09:58

my kupovali vloni ve firmě Nábytek Řepov u mladý boleslavi, hledali jsme co nejtvrdší. já vyrala značku troja III. a jsem spokojená, stála ca 4500, manžel vybral ve stejné firmě značku standart za ca 3500 a záda ho bolí pořád, ale u něj těžko říct jestli je to matrací. ta troja má příjemější potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.4.11 09:59

Ahoj, mám také problémy se zády a koupila jsem si matraci za téměř 8000 kč ve scontu.A je to děs!!! A přitom se jedná o matraci ortopedickou s aloe vera. Už jsem ji 2× reklamovala( po půl roce vyležený důlek) a teď mám třetí kus. Kdybych si teď kupovala matraci, asi bych navštívila specializovanou prodejnu zdravého spaní. A myslím, že přímo v Brně taková prodejna je. Hlavně s výběrem nespěchat a neukvapit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.4.11 10:39

My máme už přes osm let toto: http://www.matrace-mabo.cz/…komfort.html Dá se tam individuálně nastavit tuhost, takže na velké klouby jsme to vyházeli a jinak nechali a v těhotenství mi to manžel úplně vyndal :palec: Navíc tedy máme i nastavitelnou tuhost u roštů a už se poohlížíme po nových, takže půjdeme do stejného výrobce, ale asi oželíme to nastavení tuhosti. Máme to vyznačené na letáčku, co nám prodavač doporučil, ale teď ten letáček nemůžu najít. Mám dojem, že to je tato: http://www.matrace-mabo.cz/…ce-fema.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.4.11 11:03

Ahoj my máme dobrou zkušenost s matrací Kristýna od firmy Gumotex. Kdybych kupovala znovu, určitě koupím zase u nich některou z latexových matrací, kde je takový znak + se sníženou sazbou DPH - to jsou matrace zdravotní. Ale strašně důležité je jaký se k matraci koupí rošt :wink: . Chce to oboje v obchodě vyzkoušet. Držím palce, ať vyberete tu správnou :kytka:
 http://www.matrace-by-gumotex.cz/…-matrace-O2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.4.11 11:26

Já mám matraci s lamelama uvnitř. Jelínek
Můžu jen doporučit!
Prodejna je v Brně. Myslím na Josefské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huhhyna
9.12.13 14:15

i židle je důležitá

Skvělá proti bolestem zad je i zdravotní židle. Já si nemohu její účinky vynachválit. Zdravé sezení je základem prevence proti problémům se zády

• Citovat
  • Upravit
341
10.12.13 02:52

Mě hrozně bolely záda, než jsem vyměnila matraci pružinovou za pěnovou, kde je nahoře silná vrstva paměťové pěny. Celkově mám radši měkčí a tohleto je pro moje záda zázrak, od té doby spím jak mimino a záda nebolí. Když někam jedu a spím déle na tvrdším, třeba na dovolené, docela trpím, uvažuji, že si pořídím nějakou „přistýlku“, prostě vrstvu paměťovky v Dormeu nebo v Jysku. Jinak každému tělu vyhovuje něco jiného, nejlép bude moc nedat na prodavače a radši si v obchodě všechno vyzkoušet, pěkně si tam poležet, já to tak dělala :)
Naposledy, kdy nám radil prodavač, koupili jsme pružinové, hrozně drahé a po 2 letech proležená manželova, po 4 letech moje, a to jsem měla 60 kg. :roll:
Oni kolikrát napíší „ortopedická“ na ledacos a výsledek může být různý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
13.2.18 14:07

Ahojky, poradil by prosím, někdo matraci pro bolavá záda. Mám 22měsíční dcerku, kterou stále dost nosím a záda hrozně trpí. Koupila jsem si nedávno matraci, ale záda mě bolí hlavně v noci v kříži, takže špatně spím a matrace mi není vůbec pohodlná. Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
13.2.18 14:16

Mysim, ze matrace to nevyresi, chce to cvicit a posilit svaly - core, bricho, zada, zadek… a snazit se spravne drzet telo…jinak pokud novou potebujes tak chodit a zkouset si lehnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
13.2.18 14:20
@pajaxy píše:
Mysim, ze matrace to nevyresi, chce to cvicit a posilit svaly - core, bricho, zada, zadek… a snazit se spravne drzet telo…jinak pokud novou potebujes tak chodit a zkouset si lehnout ;)

Jj, s tím cvičením je mi to jasné. Jsem lajdák. A netušíš, jaké třeba cvičení by bylo vhodné? Já se odhodlávám chodit běhat, neb jsem ráda v přírodě, ale tuším, že běh možná nebude to nejlepší? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
13.2.18 14:23

Neco na posileni stredu tela-core, najdes na you tube, nebo pilates, joga…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
13.2.18 14:27

@carola My máme matrace z Mobelixu a můžu říci že jsou skvělý :palec: a to jsem po dvou operacích zad tak že mě se na nich už toho důvodu spí krásně a za obě jsme platili snad 8000,– byli nějak ve slevě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
13.2.18 14:31

Mam matraci Calipo maxi a dost mi ulevila od bolesti zad.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný