Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AHoj holky
dávala jsem trička do sušičky, no a jedno se na ostatních tričkách obtisklo, prostě na 4 tričkách jsou po různu hnědé skvrny. Čím to vyprat? hned jak jsem to vyndala ze sušky, jsem to znova vyprala, ale zůstalo to stejné, barva se ani nehla
jsou to zrovna trička značková, 100%bavlna
jizvíková píše:
AHoj holky
dávala jsem trička do sušičky, no a jedno se na ostatních tričkách obtisklo, prostě na 4 tričkách jsou po různu hnědé skvrny. Čím to vyprat? hned jak jsem to vyndala ze sušky, jsem to znova vyprala, ale zůstalo to stejné, barva se ani nehlajsou to zrovna trička značková, 100%bavlna
No správně by se tam neměli dávat…já je tam dávám,ale všechno obracím naruby,ale bohužel neporadím co s tím ![]()
Taky se mi to stalo v drogerce jsem koupila odstranovač skvrn přeprala v ruce a fleky byly pryč,ale je pravda že to nebyla bavlna ![]()
Já měla taky fleky na triku a bílé mikině…jenže to nebyly barevný fleky..ale vypadalo to jako od aviváže nebo co..nešlo to vyprat..tak jsem každý flek vydrhla ručně mýdlem..taky značkový a 100% bavlna.
taky se mi to stalo na kalhotech(novych) a trech trickach-tak slo vsechno na cerno.:-(
taky se mi to stalo na kalhotech(novych) a trech trickach-tak slo vsechno na cerno.:-(