Čím odstranit chloupky u holčičky?

3494
19.9.14 11:47

Čím odstranit chloupky u holčičky?

Poradíte, čím šetrně odstranit chloupky u sedmileté holčičky? Je od narození tmavá, bohužel má i tmavé chloupky na nožkách. Už to začala řešit, že se jí děti smějou, že má chlupatý nohy :-) Je mi jí chudinky líto, já měla to samé…Nemáte někdo zkušenost? Holit jí to nechci, jestli nějaký depilační krém? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
19.9.14 11:51

Zkusila bych ten depilační krém. Poprvé jen na kousku a když nebude žádná reakce, tak v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
19.9.14 11:52

Zcela upřímně bych počkala minimálně do desíti…ano děti jsou kruté, ale z toho důvodu jí budete odstraňovat chloupky aby jí pak ještě víc rostly? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
19.9.14 11:52

Moje dcera to má taky, nikdy by mě to nenapadlo, že bych jí je oholila nebo odstraňovala. Spíš řeknu, že jsou holky hloupé. Jakmile by to oholila nebo s tím cokoliv dělala, bude muset pořád a u 7letého dítěte to je asi celkem nepraktické. Teď bude zima a malá bude stejně nosit kalhoty, tak bych to odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.9.14 11:54

@kam2 No to jí říct můžu, ale moc jí nepomůžu. Vzpomínám si, jak bylo mně… Má to opravdu hodně, dlouhé tmavé chloupky, ne jen trošku a viditelné zblízka..Navíc ve škole mají tělák, budou chodit na plavání, kalhoty to nezachrání :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.14 11:55

@cecil7 jedna spolužačka ze třídy to měla taky takhle hodně. Volali na ní, že je gorila, nikdo se s ní nechtěl bavit, nadávali jí. Takže za tuhle cenu bych teda depilovala krémem klidně denně. Dítě pak prožívá peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
19.9.14 11:55

Určitě bych neholila u tak malého dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.14 11:56

Neteř vypada jak indicky ciganek a to jsou oba rodice blondaci… ma cerne dlouhe chlupy na nohou, rukach, ale i pod nosem.. maximalne bych ji to vzala na tech nohach peroxidem a pod nosem.. zasla bych na kozni a poradila se a popripade do nejakeho dobreho salonu.. deti maji citlivou kuzi a po puberte se to jeste zmeni. - svagrovci to neresi nijak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.14 11:57

@rezulka taky jsem za zkousku toho kremu. Deti umi byt krute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25391

@rezulka A co zjistit hormonální rovnováhu. Ano může to mít normálně vrozené, ale taky to může být něco takového. Měla jsem spolužačku - světlejší typ, ale vlasy černé a černé chloupky všude. Časem měla i knírek. Vím, že je jí teprve 7, ale zamyslete se nad tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@rezulka naší holce je 12 a ani v tom věku ještě neodstraňujem.. U 7 leté holky fakt neřešit, na depilační krém může být alergická, epilaci nejspíš nesnese a oholit je to nejhorší, co můžete udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
19.9.14 11:58

Ty to fakt chceš řesit, vytrháním 8o..já nevím, nedá se to nějak vysvětlit?..teď bylo léto, tak určo až tak tmavé je nemá, né :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.9.14 12:00

Jo a ještě navíc, když má punčocháčky nebo dlouhé hodně úzké legíny, stěžuje si pak, že jí to bolí. Nevím, jestli někdo znáte ten pocit, když bolí vlasy, třeba co byly dlouho utažené v culíku? Tak si myslím, že jí to bolí stejně :-( I když to samozřejmě za chvilku přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.9.14 12:01

@avm3 Byla jsem s ní na endokrinologii, hormony v pořádku, jen je zkrátka tmavá. Poslala nás tam dětská dr., taky se jí zdálo, že to má hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
19.9.14 12:02

@rezulka tak bych to řešila s dermatologem, on jistě může nějakým způsobem pomoct, ale sama to takto řešit, to bych si netroufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí