Čím potěšit 9 letou slečnu?

1494
6.5.23 12:47

Čím potěšit 9 letou slečnu?

Ahoj. Co baví dnešní 9 leté slečny? Čím potěšit? Poprosím o tipy na dárečky do 300 korun. Dekuji :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2633
6.5.23 12:55

Vím, že to rada “století”. Ale co takhle se zeptat její mamky. Nebo to nějak opatrně vysondovat přímo od té holčiny. Dneska už je toho na trhu tolik, že jednoznačně úplně odpovědět nejde. Ještě teda můžeš vycházet z toho co víš, že má ráda. Mě by v jejím věku potěšila třeba taková ta klidně i malá sada na malování. (plátno, barvy, štětec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.5.23 13:06

@Karinkas vím, jak to myslíš, ale její maminka řekne, ať nic nekupuju, že holčička má vše. A s holčičkou se běžně nevídame, nemůžu se jí zeptat. Vím, že se ráda parádi, přemýšlela jsem nad malovatky a lakem na nehty. Říkám si, že i kvalitními fixy nic nezkazim. Ale budu ráda za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
6.5.23 13:16
@mimart píše:
Ahoj. Co baví dnešní 9 leté slečny? Čím potěšit? Poprosím o tipy na dárečky do 300 korun. Dekuji :kytka:!!

no záleží co jí baví, je to strašně individuální. Moje starší dcera (9,5 let) ráda tvoří, takže třeba sadu na pletení náramků z bavlnek, to jí baví. A teď vyrábí krokodýla z korálků (navléká na vlasec), ale to je celkem náročné, takže to musí dítě bavit. Pak má ráda Harryho Pottera, takže opět cokoli s tímto motivem. A pak taky miluje knihy. Naopak moje dítě by třeba malovátka a lak na nehty opravdu neocenilo. Jestli se holčička ráda parádí, tak ten lak nehty můžeš zkusit, malovátka tedy nevím, na to mi přijde malá. A nebo nějaký náramek, něco na krk, nebo nějakou sadu že které si může nějakou parádu vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.5.23 13:24

@Lucka1111 dětská malovatka mám na mysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.5.23 13:29

Synovo kamarádka jede na všem z ledového království :D jinak třeba nějakými hezkými fixy, trpytkami, korálky apod člověk asi nic nezkazi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
6.5.23 13:31

@mimart a co jí baví, co s její líbí? Dcera je milovník psů, knih, neustále něco vyrábí maluje. takže vím že něco s fr. buldočkem to by byla velká radost, knihu o zvířatech nebo něco na kreslení a spokojenost. naopak malována, lak na nehty to by Max řekla hm a co s tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.5.23 13:37

@Markéta80 já ji moc neznám. Vím, že je paradnice. Z fotek vím, že už v 5 letech měla nalakované nehty. Z toho usuzuju, že by asi za malovatka ráda byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14585
6.5.23 16:32

Když jsem ucila, moje žačky v tom veku měly rady a sbíraly Petshopaky. Celkem dost holek ze třídy. Ale jestli to frčí porad a u té holcicky, to těžko říct :mrgreen: sle někde jsem je videla, ze se prodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
7.5.23 07:44

Mojí dceři by udělala radost sada laků, samolepky na nehty. Ale záleží opravdu na dítěti. Fixama nebo gelovkama určitě taky nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí