Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A musí to být přilepené? já jednou do přání udělala jakoby kapsičku z papíru - tu jsem nalepila normálním lepidlem a do toho pak bankovky jen vložila.
Myslím, že tou kapičkou vosku by to mohlo držet a zároveň bankovku nepoškodit.
Já jsem měla kdysi u slupovacích barviček na sklo takové lepidlo, co se chovalo jako to na takových těch poznámkových přilepovacích lístečkách (to je popis
). Tj. chvilku to lepilo a pak už ne ![]()
Co třeba izolepou? Sice nejde odstranit, ale kousek nalepený na bankovce by snad nevadil. ![]()
Ahoj nevím jak by se přilepovaly bankovky, ale babička lepila tapety škrobem a drželo jí to.
Origami z bankovek? KOlik jich bude? Nevím jestli je to dobře, ale bankovka je cenina a já bych ji záměrně neničila (btw může mít pak problém ji někde udat)..jinak bych dala slaboučkej proužek izolačky..
Položit na čtvrtku a přetáhnout celofánem či tím pytlíkem co je jako obal přání - prostě nouzově zarámovat… a pak ten „obraz“ přilepit čímkoli do přání
Ahoj všichni…prosím máte nějakou zkušenost s lepením bankovek do svatebního přání? Mám v plánu poskládat origami ale nějak jsem nedomyslela, čím to na přání přichytím…dnes už nikam do obchodu nestihnu (vím, že existuje taková neškodná žvýkací hmota, ale na tu svatbu jedem už zítra). Co kapička vosku? Vůbec nevím, co by se dalo lehce odškrábnout a nepoškodit…
pokud máte nějaký nápad, sem s ním. Díky!