Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Používala jsem dětský olejíček Aviril. Mužete se mazat olivovým olejem, sádlem, vazelínou to taky nevoní. Za mě je to jedno, chce to mazat a masírovat kůži
Příspěvek upraven 29.09.19 v 18:30
@zmimi @ugluk Děkuji, přidám na střídačku k tomu bambuckému máslu ještě sádlo a olivový olej.
Kdyby měl někdo ještě další tipy, budu ráda a taky to přidám. Říkám si, že mazat vícero přípravky bude lepší, než používat několik měsíců denně jen jeden.
Hlavně, aby to moc nevonělo.
Myslím si, že břicho po sádle moc vonět nebude, respektive bude, ale zabijačkou ![]()
@stinga píše:
Myslím si, že břicho po sádle moc vonět nebude, respektive bude, ale zabijačkou
kokosovým olejem
,
@korneli @Lainaire8 @tumpach Nojo, kokosový olej je možná na pleť super, akorát že ho nemůžu od začátku těhotenství ani cítit ani jíst
Přitom před otěhotněním jsem ho normálně jedla, třeba jen samotné plátky, nebo strouhaný nasypat do jogurtu, také jsem kokosový olej používala na pečení do buchet. A teď se mi z toho dělá šoufl, z vůně i chuti ![]()
On kokosak ale zlukne na obleceni. Taky jsem se jim mazala, ale pak mi nesel uz vyprat a obleceni bylo citit…
Fujtajbl, nemaž ničím, když ti to vadí. Stejně je to genetický. Já jsem se občas mázla Niveou, strie nemám žádné. Matlat na sebe sádlo nebo oliváč
Stejně je to zbytečný, akorát budeš smrdět.
@zmimi píše:
Používala jsem dětský olejíček Aviril. Mužete se mazat olivovým olejem, sádlem, vazelínou to taky nevoní. Za mě je to jedno, chce to mazat a masírovat kůžiPříspěvek upraven 29.09.19 v 18:30
Jestli nesnáší vonět, tak Aviril jí nebude vyhovovat. Ten voní docela dost. Ale hezky.
@Čičorečka píše:
Fujtajbl, nemaž ničím, když ti to vadí. Stejně je to genetický. Já jsem se občas mázla Niveou, strie nemám žádné. Matlat na sebe sádlo nebo oliváčStejně je to zbytečný, akorát budeš smrdět.
to je taky fakt, pokud máš nějaký oblíbený krém, tak mázni krémem na obličej
, nebo excipal přijde mi že nevoní
,, není tolik parfemovaný jako Nivea, takže pokud Nivea ti hodně smrdí, tak excipial smrdí o o hodně mín
Příspěvek upraven 29.09.19 v 19:22
Koupila jsem si těhotenský olej od Welledy, je přírodní, ale neuvěřitelně parfémovaný, nesnesu to na sobě. Obecně mi hodně vadí vůně a parfémy.
Tak mažu bio bambuckým máslem, to nevoní nijak a je to v pohodě. Jenže bych to chtěla prostřídat ještě aspoň s 1 nebo 2 dalšími přírodními přípravky. Napadá mě sádlo a olivový olej, ale nevím, jestli je to vhodné.
Máte prosím někdo zkušenost a konkrétní tipy? Děkuji.