Čím přírodním mazat těhotenské břicho?

Anonymní
29.9.19 18:23

Čím přírodním mazat těh. břicho?

Koupila jsem si těhotenský olej od Welledy, je přírodní, ale neuvěřitelně parfémovaný, nesnesu to na sobě. Obecně mi hodně vadí vůně a parfémy.
Tak mažu bio bambuckým máslem, to nevoní nijak a je to v pohodě. Jenže bych to chtěla prostřídat ještě aspoň s 1 nebo 2 dalšími přírodními přípravky. Napadá mě sádlo a olivový olej, ale nevím, jestli je to vhodné.
Máte prosím někdo zkušenost a konkrétní tipy? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
29.9.19 18:28

Používala jsem dětský olejíček Aviril. Mužete se mazat olivovým olejem, sádlem, vazelínou to taky nevoní. Za mě je to jedno, chce to mazat a masírovat kůži

Příspěvek upraven 29.09.19 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
29.9.19 18:28

Sádlo je OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.19 18:31

@zmimi @ugluk Děkuji, přidám na střídačku k tomu bambuckému máslu ještě sádlo a olivový olej.
Kdyby měl někdo ještě další tipy, budu ráda a taky to přidám. Říkám si, že mazat vícero přípravky bude lepší, než používat několik měsíců denně jen jeden.
Hlavně, aby to moc nevonělo.

• Citovat
  • Upravit
2089
29.9.19 18:35

Mazala jsem se a stále mažu kokosovým olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
29.9.19 18:37

Kokosový olej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
29.9.19 18:41

Myslím si, že břicho po sádle moc vonět nebude, respektive bude, ale zabijačkou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.9.19 18:44
@stinga píše:
Myslím si, že břicho po sádle moc vonět nebude, respektive bude, ale zabijačkou :poblion:

kokosovým olejem :),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.19 18:49

@korneli @Lainaire8 @tumpach Nojo, kokosový olej je možná na pleť super, akorát že ho nemůžu od začátku těhotenství ani cítit ani jíst :-( Přitom před otěhotněním jsem ho normálně jedla, třeba jen samotné plátky, nebo strouhaný nasypat do jogurtu, také jsem kokosový olej používala na pečení do buchet. A teď se mi z toho dělá šoufl, z vůně i chuti :-(

• Citovat
  • Upravit
1557
29.9.19 19:02

On kokosak ale zlukne na obleceni. Taky jsem se jim mazala, ale pak mi nesel uz vyprat a obleceni bylo citit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
29.9.19 19:07

Fujtajbl, nemaž ničím, když ti to vadí. Stejně je to genetický. Já jsem se občas mázla Niveou, strie nemám žádné. Matlat na sebe sádlo nebo oliváč :poblion: Stejně je to zbytečný, akorát budeš smrdět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.19 19:10
@zmimi píše:
Používala jsem dětský olejíček Aviril. Mužete se mazat olivovým olejem, sádlem, vazelínou to taky nevoní. Za mě je to jedno, chce to mazat a masírovat kůžiPříspěvek upraven 29.09.19 v 18:30

Jestli nesnáší vonět, tak Aviril jí nebude vyhovovat. Ten voní docela dost. Ale hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.9.19 19:14
@Čičorečka píše:
Fujtajbl, nemaž ničím, když ti to vadí. Stejně je to genetický. Já jsem se občas mázla Niveou, strie nemám žádné. Matlat na sebe sádlo nebo oliváč :poblion: Stejně je to zbytečný, akorát budeš smrdět.

to je taky fakt, pokud máš nějaký oblíbený krém, tak mázni krémem na obličej :), nebo excipal přijde mi že nevoní :),, není tolik parfemovaný jako Nivea, takže pokud Nivea ti hodně smrdí, tak excipial smrdí o o hodně mín

Příspěvek upraven 29.09.19 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.19 19:17

@Lumíkovec A nežlukne a nesmrdí nakonec každý olej…?

• Citovat
  • Upravit
6945
29.9.19 19:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení