Nemoc ve 22tt trvající už 3 týdny

Anonymní
29.9.19 15:20

Nemoc ve 22tt trvající už 3 týdny

Ahoj holky. Prosím o radu. Už více jak 3 týdny mě trápí slabost, kašel a rýma. Před 14ti dny jsem dostala ATB - měla jsem akutní bronchitidu. Ty jsem ale nedobrala, jelikož jsem po nich měla závratě a bylo mi na omdlení. Udělalo se mi lépe a včera znovu - rýma, kašel, slabost, bolesti hlavy… No hrůza. Nemůže se mě to pustit, svého doktora mám daleko… Je tu někdo komu to trvalo také takhle dlouho? Jinak momentálně jsem 22+3tt, mimi kope od včera trochu více než normálně. Také mě docela bolí břicho a záda, no, necítím se vůbec dobře. Jediné co beru je Paralen, na bolest, jinak teplotu mám 35,6.. Mám plašit?? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12973
29.9.19 15:22

Jistě, že máš plašit.
Pokud jsi měla problém s prvními antibiotiky, měla jsi zavolat lékařce a ona by ti dala jiná. A ne je svévolně vysadit a čekat na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
29.9.19 15:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o radu. Už více jak 3 týdny mě trápí slabost, kašel a rýma. Před 14ti dny jsem dostala ATB - měla jsem akutní bronchitidu. Ty jsem ale nedobrala, jelikož jsem po nich měla závratě a bylo mi na omdlení. Udělalo se mi lépe a včera znovu - rýma, kašel, slabost, bolesti hlavy… No hrůza. Nemůže se mě to pustit, svého doktora mám daleko… Je tu někdo komu to trvalo také takhle dlouho? Jinak momentálně jsem 22+3tt, mimi kope od včera trochu více než normálně. Také mě docela bolí břicho a záda, no, necítím se vůbec dobře. Jediné co beru je Paralen, na bolest, jinak teplotu mám 35,6.. Mám plašit?? :(

Doktor ví, že si antibiotika nedobrala? Asi měl nasadit jiná, pokud to byla bakterialní infekce.
Možná bych pro klid sjela na pohotovost, pokud tě bolí břicho a záda :think:

Příspěvek upraven 29.09.19 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.9.19 15:24

Proč bys měla plašit, teplotu nemáš, zůstaň doma a vylež se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
29.9.19 16:49

Já mám to samé, akorát bez rýmy a jsem 21tt. Antibiotika jsem odmítla a léčím se Vincentkou, cibulí s medem a nejvíc pomáhá olejový zábal..Mám to druhý týden a už se to lepší. A to jsem týden skoro nespala, protože jak si lehnu, tak se dusím, dávím, až se pozvracím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
29.9.19 17:01

No tak treba mas jiny infekt. Proc beres paralen, kdyz nemas horecku? A 35,6 - asi ti meri blbe teplomer ;)
Na rymu nosni konvicku do nosu, nakrajet cibuli v mistnosti, hodne pit a lezet. Vincentku muzes kloktat.
Pri problemech s brichem - kontrola u doktora. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 22:09

Tak za prvé, když nesednou atb, rozhodně nevysazovat úplně. Musí se dobrat, jinak se to bude vracet! Neohrožujes jen sebe, ale i plod. Radši týden jedny atb, než 3 týdny bolesti proboha. :roll: takže si prosímte sjed k dr, že ti nesedli, žes je vysadila, a ono se to nečekaně vrátilo. S bolestmi břicha určitě ke gynekologovi. Ono s jedním zánětem se může rozvinout další… Pokud je neleceny. :think: A Paralen je na teplotu, a tu nemáš. Takže ho prosímte neber jak lentilky. Pardon že jsem jedovatá, ale tohle už je Teda moc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 02:19

@kacz tak tohle byla naštěstí ta nejlepší rada.. už je mi lépe, ještě nemám vyhráno, ale je to rozhodně lepší, než předtím.. pokud se to opět vrátí, pak už navštívím dr.. a podotýkám, že těch Paralenů jsem měla asi tak 3 za celou dobu a brala jsem je jen v opravdu výjimečných případech - při opravdové bolesti a slabosti (pro rýpalky).. tak ahoj 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky