Čím si dobít baterky?

627
27.7.16 11:28

Cim si dobit baterky?

Ahoj, jsem uplne vyzdimana.. Nevyspana unavena, potrebovala byvh nejaky zivotabudic :)) mate nějaké tipy? Jen jeste koji (2× denne v noci snad stokrat :(((

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
27.7.16 11:35

Co si udělat hoďku, dvě čas jen pro sebe? Třeba 2×, 3× týdně? Babička, otec dítěte by pohlídali. Zajít si na nákup oblečení nebo co máš ráda, na kosmetiku, podle toho, co tě baví. Napustit si vanu(jestli máte), zapálit svíčky, relaxační hudba. Myslet zkrátka víc na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.16 11:42

Asi to nebude tak snadne, ale jako prvni by bylo nejlepsi zrusit nocni kojeni. V jine diskuzi pisete, ze ma holcicka 14 mesicu, to uz je dost velka. A pak hned bude vice sil a chuti na nejake endorfinove aktivity. Je to jako lit vodu do derave nadoby, nejdriv nutno opravit. Mluvim ze sve zkusenosti. Preji hodne zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 11:43

Byla jsem na tom podobne…jen takova otazecka, spis s malym v posteli? Me to poradila laktacni a dekuju ji stokrat denne. Spanek mnohem lepsi! Jen vytahnu prso a spim dal…malej si pocuca a chrni…zadny sedani, zdvihani apod… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.7.16 12:06

Tak určitě bych omezila noční kojení, pokud je dítěti 14m, už je dost velké…
Zkus poprosit manžela, babičku, kamarádku, jestli by ti na odpoledne dítě nepohlídali a věnuj se jen sama sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
27.7.16 12:42

Z mojí zkušenosti to 2-3hodky odpocinku nespasí. To je zrejme chronický spánkový deficit. U nás to bylo podobné, pomohlo jen ukoncit nocni kojeni. Trvalo nekolik ěsíců po ukončení než se mi upravil spánkový rytmus. Životabudiče jsou v tomhle úplně naprd, potřebuješ se vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová