Čím umýt kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7276
16.7.11 11:50

Čím umýt kočárek?

Máme kočárek espiro magic 4 a už je dost flekatý,čím kočárek,nebo i podobné typy kočárků, čistíte? Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.7.11 11:56

Ahoj. Tenhle kočárek neznám :oops: , ale já skoro všechno čistím vlhčenými ubrousky (konkrétně Babylove) a hned vysuším papírovým kapesníkem. Vyčistila jsem tak rozlité kafe, že to není vůbec vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.7.11 12:20

Ahoj, já také vsechno cistim vlhcenyma kapesnickama - i kocarek. Zatim se mi to osvedcilo. Tak to zkus, treba to pujde taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.7.11 12:28

Ahoj..tak ja ho dam na zahradu a vezmu ho kartacem..normalne tepla voa a prasek a pak ho poradne splachnu a kdyz sviti je to za chvili suchy a odpo muzem ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
16.7.11 12:45

Já jarovou vodou, pak pořádně opláchnout čistou, aby se neudělaly mapy a nechat uschnout na sluníčku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
16.7.11 12:56

V zimě jsem kočár normálně šoupla do vany, osprchovala, vzala novou houbičkou na nádobí a gelem na praní, znovu osprchovala a šoupla k topení. Minulý týden jsem stejný postup opakovala venku se zahradní hadicí, nechala oschnout na sluníčku. Podle mě to můžeš vzít čímkoliv - gelem, práškem, mýdlem, jarem … jen je potřeba pak pořádně omýt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.7.11 13:12

mě třeba vlhčené ubrousky dělají na kočárku fleky :nevim: ale z kočárku nám jde všechno sundat a vždycky to nahážu do pračky a když je sem tam flíček tak gelem na praní to jde dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
16.7.11 13:13

Tak já taky vždy „odstrojila“ a prala v pračce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
16.7.11 14:20
Petra Z píše:
Tak já taky vždy „odstrojila“ a prala v pračce…

Uplne stejne a kdyz mi u nejakeho nesel sundat potah (mela jsem jich vic),tak proste cely kartacem,praskem a poradne splachla vodou.

• Citovat
  • Upravit
15674
16.7.11 14:29
Januliiik píše:
mě třeba vlhčené ubrousky dělají na kočárku fleky :nevim: ale z kočárku nám jde všechno sundat a vždycky to nahážu do pračky a když je sem tam flíček tak gelem na praní to jde dobře :-)

KDyž to hned „vysaješ“ papírovým kapesníkem, tak fleky nejsou. Nebo teda aspoň já je nemám. Možná to chce nějaké míň napuštěné kapesníčky :nevim: . Já jimi takhle čistím všechno, koberec, sedačku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.7.11 14:37

Já čistím kočár takovou tou švédskou utěrkou (modrý hadr) a jde mi to krásně. Ani to nemusím moc namáčet, prostě jen navlhčit hadr, smýt špínu a fleky to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.7.11 16:55

Kočár i autosedačku peru v pračce, mám komplet sundavací potahy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
16.7.11 22:55

Já to namočila (světlý béžový kočár) a namydlila obyč mýdlem „jelenem“, vydrbala kartáčkem a spláchla… kočár byl jako nový.

• Citovat
  • Upravit
22
5.6.24 21:19

prostředek na čištění

Dobrý den, obnovuji diskuzi, Máme kočárek dvojkombinaci světlejší barvy. Je z duhé ruky a byl někde v garáži a je trochu zaprášený. A sporták ušmudlaný. Sem tam fleky. Plánuji ho vzít na zahradu a hadicí omýt. Jaký prostředek na to prosím doporučíte? Nějaké zkušenosti?

Co půjde, zkusím vyprat v pračce. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí