Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme kočárek espiro magic 4 a už je dost flekatý,čím kočárek,nebo i podobné typy kočárků, čistíte? Děkuji za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicAhoj. Tenhle kočárek neznám
, ale já skoro všechno čistím vlhčenými ubrousky (konkrétně Babylove) a hned vysuším papírovým kapesníkem. Vyčistila jsem tak rozlité kafe, že to není vůbec vidět.
Ahoj, já také vsechno cistim vlhcenyma kapesnickama - i kocarek. Zatim se mi to osvedcilo. Tak to zkus, treba to pujde taky…
Ahoj..tak ja ho dam na zahradu a vezmu ho kartacem..normalne tepla voa a prasek a pak ho poradne splachnu a kdyz sviti je to za chvili suchy a odpo muzem ven ![]()
Já jarovou vodou, pak pořádně opláchnout čistou, aby se neudělaly mapy a nechat uschnout na sluníčku..
V zimě jsem kočár normálně šoupla do vany, osprchovala, vzala novou houbičkou na nádobí a gelem na praní, znovu osprchovala a šoupla k topení. Minulý týden jsem stejný postup opakovala venku se zahradní hadicí, nechala oschnout na sluníčku. Podle mě to můžeš vzít čímkoliv - gelem, práškem, mýdlem, jarem … jen je potřeba pak pořádně omýt ![]()
mě třeba vlhčené ubrousky dělají na kočárku fleky
ale z kočárku nám jde všechno sundat a vždycky to nahážu do pračky a když je sem tam flíček tak gelem na praní to jde dobře ![]()
Petra Z píše:
Tak já taky vždy „odstrojila“ a prala v pračce…
Uplne stejne a kdyz mi u nejakeho nesel sundat potah (mela jsem jich vic),tak proste cely kartacem,praskem a poradne splachla vodou.
Januliiik píše:
mě třeba vlhčené ubrousky dělají na kočárku flekyale z kočárku nám jde všechno sundat a vždycky to nahážu do pračky a když je sem tam flíček tak gelem na praní to jde dobře
KDyž to hned „vysaješ“ papírovým kapesníkem, tak fleky nejsou. Nebo teda aspoň já je nemám. Možná to chce nějaké míň napuštěné kapesníčky
. Já jimi takhle čistím všechno, koberec, sedačku..
Já čistím kočár takovou tou švédskou utěrkou (modrý hadr) a jde mi to krásně. Ani to nemusím moc namáčet, prostě jen navlhčit hadr, smýt špínu a fleky to nedělá.
Kočár i autosedačku peru v pračce, mám komplet sundavací potahy. ![]()
Já to namočila (světlý béžový kočár) a namydlila obyč mýdlem „jelenem“, vydrbala kartáčkem a spláchla… kočár byl jako nový.
Dobrý den, obnovuji diskuzi, Máme kočárek dvojkombinaci světlejší barvy. Je z duhé ruky a byl někde v garáži a je trochu zaprášený. A sporták ušmudlaný. Sem tam fleky. Plánuji ho vzít na zahradu a hadicí omýt. Jaký prostředek na to prosím doporučíte? Nějaké zkušenosti?
Co půjde, zkusím vyprat v pračce. Děkuji. ![]()