Kočárek - pohodlně do krátké Fabie

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
187
11.7.11 10:52

Pohodlně do krátké Fábie

Holky prosím vás, měla jsem na malou už 5 kočárků a všechny se mi špatně skládali do auta- Krátké Fábie. Musela jsem složitě sundavat kolečka a různě natáčet abych je tam vůbec nacpala. Máte nějaký typ na kočárek, který bez problému do tohoto auta vložím. Mám holčiku které je 15 měsíců, dost ještě spíme. Moje hlavní požadavky jsou spojená rukojeť, polohování do lehu a madlo před dítěte a také aby zvládli zpevněné polní cesty, moc děkuji za typy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
11.7.11 10:56

Nuna Pepp 2011, ale madlo si budes muset dokoupit jen molitanové na mimibazaru..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
11.7.11 11:26

chicco ponee xs,ale záleží jestli je malá drobná nebo macík,na drobka kočár v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.7.11 11:28

Mám taky krátkou Fabku a jako trojkombinaci jsme měli Babysmile V-max, úplně klasika kočár s nafuk.koly s aretací. Ať už byla korbička nebo sporťák, vždy šel zvlášť podvozek do kufru a ta korba dozadu do auta, zabralo to jedno místo spolujezdce. Teď máme golfáče a vejdou se mi do kufru celý, jsou tam teda napříč a trochu zasahují tam, kde by měl vzadu sedící člověk hlavu, ale hlavně, že nemusim nic rozkládat :-) Sporťák se ti asi bude blbě skládat každej :think: , golfáče jsou jak říkám lepší, ale ty polní cesty..Neuvažovala jsi spíš nad manducou nebo nějakým jiným nosítkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.7.11 12:02

Jakykoli golfky, sportak tezko. Kamaradi davaji do kratky Fabie Chicco Multiway, coz jsou celkem veliky a bytelny golfky a v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
11.7.11 12:13
Aliik píše:
Jakykoli golfky, sportak tezko. Kamaradi davaji do kratky Fabie Chicco Multiway, coz jsou celkem veliky a bytelny golfky a v pohode :wink:

Jak se jim to povedlo? My máme také krátkou Fábii a golfáče Chicco Multiway a do kufru se opravdu nevejdou :nevim:, musíme pokládat zadní sedačku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.7.11 12:17

Fakt? Ted jsem to videla na dovce, jak tam napric byly, takovy ty terenni golfky od Chicca (maji je dele, ale myslela jsem, ze to bylo Multiway, tak to mozna byl jejich predchudce) :nevim:
Tak se omlouvam za zkreslene info, ale nejaky podobny golfky se tam urcite vlezly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.7.11 12:19

Mam casualplay s4. Diteti vyhovuje, do kufru kratke fabie se vejde. Ale uz tam
Nedas zadnou vetsi tasku. Jsem ted tehu tak mi vadi jak je tezky. Ale jinak by tve pozadavky splnoval.

A nenapadly te golfky kdyz uz je ditko takto vetsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.7.11 12:25

Tak ě je jedno jestli golfky nebo sporťák, ale potřebuji spojenou rukojeť a navíc se i hrozně n elíbí klasické golfáče. Fakt se Vám Casualplay S4 vešel do Fábky aniž by jste musel sundavat kola? Já roriž měla Casualplay S6 a s kolečkama mi nešel zavžít kufr, vždy jsem musela alespoň jedno kolečko sundat, tak jsem si řekal, že koupím tu enší verzi casualplay vintage a je to úplně stejný, jen je lehčí a nižší, ale kolečko musím sundavat zase a je to hrozně otravné, když několikrát za den musím kočárek skládat do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.7.11 12:27

O nich hodně čtu, ale pořád mě hrozně odrazuje ta absence madla před dítě, myslím, že by se to malé nelíbilo. Vždy sedí přitažená za madlo a rozhlíží se kolem…je to těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.7.11 12:36

Ano ano. Skutecne mam kratkou fabii, ten puvodni model rok 2002. Nasi maji tu novejsi a take se tam vesel. Nesundavam kolecka. Jen sundavam tu strisku protoze se bojim aby tam nepraskl ten pruhledny igelit na koukani na mimco. Kolecka jsem nesundala ani jednou. Poradne ani nevim jak :mrgreen:
Muzu vam to nafotit, ale myslim ze az tak ke konci tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.7.11 12:53

Ty jo, to kouká. Já má také původní typ roku 2001.Foti nemusíte, já beztak už půjdu do něčeho enšího, malá už radši chodí než si vozí prdku. Asi jsem otevřela dizkusi v blbém téatu, ale já si pod pojmem golfky představuji ty klsické golfky a já potřebuji spojenou rukojeť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.7.11 12:56

Mám tyto, vlezou se úžasně, ložná plocha 86 cm, polohování i noh, obří košík, jsem z vesnice a terén zvládnou-né asi jako casual, ale v pohodě. Jen ta cena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.7.11 13:08
k.a.c.k.a.1 píše:
Mám tyto, vlezou se úžasně, ložná plocha 86 cm, polohování i noh, obří košík, jsem z vesnice a terén zvládnou-né asi jako casual, ale v pohodě. Jen ta cena. :-)

To je krásný kočárek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.7.11 13:19
k.a.c.k.a.1 píše:
Mám tyto, vlezou se úžasně, ložná plocha 86 cm, polohování i noh, obří košík, jsem z vesnice a terén zvládnou-né asi jako casual, ale v pohodě. Jen ta cena. :-)

Je hezká, co je to zač? Neá adlo, ale koukla bych jestli nedělají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí