Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, nemáte někdo tento kočárek?? Mohli by jste mi napsat zkušenosti s ním??? Líbí se mi váha kočárku - 6,5 kg. Ale nikde jsem nenašla rozměry sedáku a jak je odpružený. Vleze se do něj i starší dítě??? Zvládne vesnický terén ??? A hlavně jsem vysoká 177 cm, tak mám strach, aby rukojet nebyla moc nízko. Děkuji za všechny odpovědi.
to je skoda, aj ja by som to rada vedela, hlavne ci to ma polohovanie noh, lebo vacsina PP ich nema a na jednej stranke pisu ze ano
také se přidávám s prosbou o napsání zkušeností s tímto kočárkem. Btw, po prostudování návodu na stranách peg perega jsem zjistila, že polohování nohou nemá(ono i ta část na nohy je velmi krátká), výška je 101,5cm.
Ja som nakoniec vybrala Maclaren XT. Uz ani nejdem iny hladat. Ten ma vsetko co chcem okrem spojenej rucky ale vraj sa riadi perfektne aj jednou rukou.
A napisala som ziadost o info na detsky dum len oni vzdy odpisuju az do 9 dni, ked budem mat viac info o nom pridam sem.
Já ho mam obědnaný má dojít každym dnem. Byla jsem si ho i vyskoušet a je prima r mam182cm a rukojet je name akorát spíš mensi maminky by meli s velikosti rukojeti problem. az pride tak muzu napsat vic
jééé, a mohla by jste mi prosím napsat, jaká je výška madla od země v nejvyšši poloze a jestli má kočárek polohování nožiček????? Děkuji
madlo je od země metr prostě akorát pro me ze nemusim natahovat ruce k zemy. Jo na váhu kočárku kterou ruzne píší vážila jsem je s prodejcem schvalne od ruznych vyrobcu a ani jedny nesedely vetsinou je totiz vázej bez kolecek a ruznyho vybavení muj predchozi kocarek pred tímhle jsem koupila kvuli váze kterou mel mít 4,5 kg a ve skutecnosti mel 8kg. a jeste rukojet nisko atd.. tenhle má ve skutečnosti 7.5kg ale i tak je lehoučkej. polohování nožicek nemá. ale me to nevadilo jedna takováhle chybička oproti samejm plusum vzala sem si ten zelenej protoze je o 1000 kc levnejsi ze je to lonská barva a to me neva stoho jaký si koupily kocárky kamarádky sa vyprávely o nich jak jsou snima spokojeny si myslim ze tenhle je supr a taky se mi líbí ty velký kolecka ze neni jen na chodník ale zvladne i trosku teren. trochu sem se rozepsala
tak kdyby jeste jste mela otázky tak se klido zeptejte nebo kousek od masaricky v praze je ta prodejna kde sem ho kupovala a tam si ho muzete jit jen tak vyskouset kdyby ste tam mela cestu ![]()
jde dát i do lehu i s nožkama? a boudička není příliš krátká?dík
Tak zacnu boudickou taky se mi zdalo ze je krátká ale ne je super zda se krátká ale neni jde dát skoro uplne dolu tak ze díteti kdyz treba spinká cloní aby nanej nesvítilo slunícko. polohování nozicek to nema ale to v poctate neni potreba muj malej si dává nozicky na ten pultík tak si to vvyresil sam
do lehu by sel dát jednoduchym fíglem co mi ten pán v obchode ukázal to polohování je vzadu jakobi sesite a pry si to maminky rozpáraji a je to ale radil mi at to nedelam a to ani neudelam uz takhle je krásne na hajani on rikal i mi to ukazoval ze to polohovani je zasite na takovim uhlu aby kdyz se daji veci do tasky na drzadle se kocárek neprevrátil dozadu i s deckem. ale je to opravdu i tak dost do polohy kdy se mu hezky haja ![]()
@sarka53 píše:
jde dát i do lehu i s nožkama? a boudička není příliš krátká?dík
a kde jste ho koupila? mam ho vyhlidnuty na netu, ale nikde ho nemaji a sjezdila jsem uz kdeco
mam 176 cm a moje pozadavky bylo abych nekopala do kolecek a mely madlo misto holi, abych mohla ridit jednou rukou. I kdyz mi asi vadi ze tam nejdou polohovat nozicky, ale nevim jak moc je to dulezite?
Ahoj můžu uvést trochu nevýhody,co by mně vadily.To polohování nožiček určitě. Nožky si dává sice nahoru,ale nemyslím,že jak poroste a pokud bude v kočárku spát ,že mu to bude vyhovotat pořád.Tím navazuju na další věc a tou je plocha lůžka zkrácená o ty nožky a nikde jsem se nedozvěděla ani rozměry zádové opěrky a z fotky mi příjde krátká.O nánožníku nemluvě měla jsem stejnej na jiných golfkách a dítko v zimě se tam úplně neschová hlavně,když leží je to dost krátké je pak lepší si nechta ušít větší třeba od holek na MMB za rozumnou cenu nebo ev.z emitexu taky jsou dobrý i ten jsem na peg perego pořizovala,ale na GT3.No do nepolohovací rukojeti(a hlavně u vyšších holek či můžů jejich) bych taky už nešla měla jsem kočárů v ruce spoustu a probíráme to i s holkama ,vyměnˇujeme zkušenosti s kočárama takže ne.No co musím uznat je to krásná barva hlavně ta zelená mám ráda zelenou,je to Peg perego to pro mě mluví za vše u mě určitě mám ráda kočárky této značky a koš je určo super,ale v té cenové relaci bych raději volila pliko má i polohovací rukojětˇsamozřejmně nemá spojenou rukojetˇ,ale je větší na spaní má polohování noh lepší nánožník.A jednou rukou se mi řídí i ten dobře jen né v rychlosti.Omlouvám se jestli jsem tím někoho naštvala je to jen můj názor.
Diky, a jake mate pliko? KOukala jsem na ne zezacatku, ale jsou o dost drazsi totiz. Chtela bych dat tak pet tisic.