Záruka u plastových sporťáků

215
30.6.11 21:24

Záruka u plastových sporťáků

Maminky, nemáte prosím některá zkušenost se zárukou u plastových sporťáků. Pořídila jsem si Baby design Sprint. Do včerejška naprostá spokojenost. Ale pak ouha. Najížděla jsem z koček na obrubník, určitě jsem trochu nadzvedla (nadzvedávám vždy), no a ulomilo se kolečko. Teď jsem četla záruční podmínky a jasně tam mají, že záruku na ulomené plastové části neuznávají, zvláště když je to o obrubník. Jsem docela rozčarovaná. Chápala bych, kdybych s tím vyváděla, kdo ví co, ale tohle fakt nechápu. Reklamovaly jste některé ulomené části u kočárku, jak jste dopadly? Já tam zítra stejně půjdu to reklamovat, tak uvidíme, když neuznaj, tak doufám, že dělaj aspoň servis a že si za to nevezmou nějak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
1.7.11 07:52

Leni, já bych tam i tak zašla. Občas se dá s těma prodavačkama domluvit a záruku uznaj. A v čem chudáci teď jezdíte? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.7.11 07:56

No naštěstí jsem měla předtím dvojkombinaci, tak jsem si ji jen přivezla od tchýně, kde ji používám, manžel mi opravil kolečko a dobrý.Ale je to zas změna, z tak lehkýho kočárku na zas tak velkej. Navíc tam nemůžu vozit na bříšku, tak mě to štve. Odpo tam zajdu, tak uvidíme. Ale fakt mě to štve, kdybych věděla že to nic nevydrží, tak si ho nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.7.11 08:22

Ale to přeci nemůžeš vědět :nevim: . Já mám sporták po 3 dětech, taky plastovej a furt drží :mrgreen: . A doufám teda, že ještě bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.7.11 08:25

Jenom já prostě musím mít smůlu. Ve všem :pocitac: :zed: NO snad to uznaj. Ale v záručním listu maj, že uznávaj jen, když tam jsou bublinky či nečistoty v plastu a tam nic není. No uvidíme. Taky jsem tady koukala na rezence a každej s ním maximálně spokojenej, jen já ho musím zlomit. Holt blbá náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.7.11 10:20

Jo tak jsem to reklamovala a uvidíme. Paní mi řekla, že s urvaným plastovým kolečkem jsem první, tak se uvidí, zda to uznaj. Rovnou jsem jí řekla, že to chci rovnou opravi i jako servis, kdyby nešla reklamace, tak se uvidí, zda to budem platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí