Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte holky. Chtela bych od vas poradit. chtela bych si koupit novy kocarek, mam ted roan a strasne vrze i kdyz je promazany, takze bych ted chtela uz nejaky lepsi:-)
chtela bych sportovni korbicku tak, aby se dala dat do lehu, aby tam maly mohl spokojene lezet a aby tam jeste byla vepredu sitka, aby kdyz si lehne na brisko, tak mohl koukat dopredu. nevite, jestli takovy kocarek existuje? a samozrejme, aby byl i pekne odpruzeny:-)
prosim poradte.
jo a kdyby jste nahodou vedeli i o takovem, aby byl lehky a skladny do auta, bylo by to perfektni:-)
dnes už to má hodně kočárků,neporadím, ale určitě nějaký najdeš. My máme 6 let starý Kajtex a taky má tu síťku ![]()
tak to jsem prekvapena, ja jsem totiz byla v chiccu v ostrave a tam na me prodavacky koukaly jak na mimozemstana, ze chci do lehu a jeste sitku s vyhledem pro mimi. ja tu sitku nechci nahore, ale dole vepredu, aby opravdu, kdyz si maly lehne na brisko videl ven ve smeru jizdy a ne do stran.
anebaba píše:
tak to jsem prekvapena, ja jsem totiz byla v chiccu v ostrave a tam na me prodavacky koukaly jak na mimozemstana, ze chci do lehu a jeste sitku s vyhledem pro mimi. ja tu sitku nechci nahore, ale dole vepredu, aby opravdu, kdyz si maly lehne na brisko videl ven ve smeru jizdy a ne do stran.
Přesně to má Tako baby colecction.Ale novej ho už neseženeš. Teˇkoukám, že to má i http://www.kocarky-tako.cz/…-11-219.html
anebaba píše:
jo a kdyby jste nahodou vedeli i o takovem, aby byl lehky a skladny do auta, bylo by to perfektni:-)
mám peg perego GT3, má síťku, a skládá se do auta dobře, dobře se ovládá - a samozřejmě má i další přednosti (velý nákupní košík, prostorný pro dítě, stříška se dá překlopit až na druhou stranu atd..
No tak Dorjan danny sport prestige má síťku na sporťáku a jde do lehu, ale taky vrže. Ale být tebou tak spíš koupim ten peg perego gt3, pokud ti to finanční situace dovoluje, je určitě kvalitnější.
podívej se na Patron Bohemia Apollon Alux, odpružení má luxusní a dá se odepnout celá ta velká zadní část, v horku jsme to často používali a super ![]()
Teutonia Mistral. Naše malá tak jezdí, jinak v kočárku nevydrží:)