Korba do lehu s větráním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
262
28.6.11 12:31

korba do lehu s vetranim

Ahojte holky. Chtela bych od vas poradit. chtela bych si koupit novy kocarek, mam ted roan a strasne vrze i kdyz je promazany, takze bych ted chtela uz nejaky lepsi:-)
chtela bych sportovni korbicku tak, aby se dala dat do lehu, aby tam maly mohl spokojene lezet a aby tam jeste byla vepredu sitka, aby kdyz si lehne na brisko, tak mohl koukat dopredu. nevite, jestli takovy kocarek existuje? a samozrejme, aby byl i pekne odpruzeny:-)
prosim poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
262
28.6.11 12:33

jo a kdyby jste nahodou vedeli i o takovem, aby byl lehky a skladny do auta, bylo by to perfektni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.6.11 12:42

dnes už to má hodně kočárků,neporadím, ale určitě nějaký najdeš. My máme 6 let starý Kajtex a taky má tu síťku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.6.11 12:43

Existuje, ale určitě není lehký ani skladný. Mám tako.

• Citovat
  • Upravit
262
28.6.11 12:53

tak to jsem prekvapena, ja jsem totiz byla v chiccu v ostrave a tam na me prodavacky koukaly jak na mimozemstana, ze chci do lehu a jeste sitku s vyhledem pro mimi. ja tu sitku nechci nahore, ale dole vepredu, aby opravdu, kdyz si maly lehne na brisko videl ven ve smeru jizdy a ne do stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.6.11 13:02
anebaba píše:
tak to jsem prekvapena, ja jsem totiz byla v chiccu v ostrave a tam na me prodavacky koukaly jak na mimozemstana, ze chci do lehu a jeste sitku s vyhledem pro mimi. ja tu sitku nechci nahore, ale dole vepredu, aby opravdu, kdyz si maly lehne na brisko videl ven ve smeru jizdy a ne do stran.

Přesně to má Tako baby colecction.Ale novej ho už neseženeš. Teˇkoukám, že to má i http://www.kocarky-tako.cz/…-11-219.html

• Citovat
  • Upravit
1187
28.6.11 13:18
anebaba píše:
jo a kdyby jste nahodou vedeli i o takovem, aby byl lehky a skladny do auta, bylo by to perfektni:-)

mám peg perego GT3, má síťku, a skládá se do auta dobře, dobře se ovládá - a samozřejmě má i další přednosti (velý nákupní košík, prostorný pro dítě, stříška se dá překlopit až na druhou stranu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.6.11 13:31

No tak Dorjan danny sport prestige má síťku na sporťáku a jde do lehu, ale taky vrže. Ale být tebou tak spíš koupim ten peg perego gt3, pokud ti to finanční situace dovoluje, je určitě kvalitnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
28.6.11 13:50

podívej se na Patron Bohemia Apollon Alux, odpružení má luxusní a dá se odepnout celá ta velká zadní část, v horku jsme to často používali a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.6.11 21:04

diky moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
29.6.11 13:28

Teutonia Mistral. Naše malá tak jezdí, jinak v kočárku nevydrží:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí