Fusak Pinkie

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7338
29.6.11 09:25

Fusak Pinkie

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, zda mate nektera zkusenost se zimnim fusakem od zn. Pinkie? Zvazuji jeho koupi, ale na obrazku mi prijde takova haderka. Je doopravdy teply? A priblizne do jakeho veku? :-)

Moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
29.6.11 09:37

nemám fusak, ale podložku do kočárku a deku a dobrý. Myslím, že ten fusak by nemusel být špatný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
29.6.11 17:12

A ta deka je z dobreho materialu? :-) Je to na houby, kdyz si to clovek nemuze osahat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
30.6.11 21:12

no ujde to, je taková čučavá, ale z druhé strany ta bavlněná látka je to takové plátno či coˇ 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.7.11 14:05

Moc dekuji, asi nakonec pujdu do neceho jistejsiho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
3.7.11 14:34

raději ano. Neříkám na houby, ta podložka je nádherná ale materiál takové jen plátno :-D fusak nevím no :-)
Já mám Emitex, který si 99% maminek vychvaluje, ale já se sním tedy nezkamarádila :nevim: takže ho budu prodávat a koupím asi Lodger nebo něco takového :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
26.7.11 07:26

Mám stejný dotaz jako zakladatelka. :-) Máte někdo zkušenost s tímto fusakem? :think:

• Citovat
  • Upravit
836
21.10.11 09:32

Taky mám stejný dotaz - nemá někdo s fusakem zkušenost, případně srovnání s jiným fusakem, např. Emitex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.10.11 11:04

ja ho mam, je hodne velky, sustakovy zvenku a zevnitr bavlna,mam uz vetsi decko tak stejne ho do fusaku oblekam,takze mi ta bavlna nevadila..v pripade zajmu sem muzu dat fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.10.11 11:34

Určitě budu za fotky ráda. Myslíš, že je míň teplý než třeba ten Emitex, co má uvnitř teplý flís? A je ten svrchní materiál opravdu nepromokavý?

pajenka7 píše:
ja ho mam, je hodne velky, sustakovy zvenku a zevnitr bavlna,mam uz vetsi decko tak stejne ho do fusaku oblekam,takze mi ta bavlna nevadila..v pripade zajmu sem muzu dat fotky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.10.11 16:33
Kacenka1987 píše:
raději ano. Neříkám na houby, ta podložka je nádherná ale materiál takové jen plátno :-D fusak nevím no :-)
Já mám Emitex, který si 99% maminek vychvaluje, ale já se sním tedy nezkamarádila :nevim: takže ho budu prodávat a koupím asi Lodger nebo něco takového :palec:

Lodger mám a je perfektní, akorát teda jak píšou, že je až do tří let, tak se mi to moc nezdá. Malé je rok a čtvrt a moc velkou rezervu tam nemá na délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.11.11 12:20

Taska a podlozka Pinkie

Ahoj, mate, prosim, nekdo zkusenost s taskou Pinkie, popr. i podlozkou. Vzhledove se mi libi, ale nejsem si jista kvalitou. Treba jestli je taska pevna, vydrzi, nebo se zacne hne parat, atd. atd.?
Diky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 12:22

Taky jsem nad tou taškou přemýšlela, mám totiž ten fusak i deku do kočárku..takže tu počkám s tebou, jestli se někdo ozve :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
8.11.11 12:29

já měla akorát podložku-vzledově super,jen se po pár vyprání (šetrných) začala ničit barva. bledla a pak na ní byly fleky :nevim: tašku jsem chtěla ale pak to vzdala a koupila si obyč z tesca :-D ale tam mi šlo hlavně o cenu-v tescu jsem pořídila o 50% levněji :think: moc jsem asi nepomohla,což? :lol:

• Citovat
  • Upravit
654
8.11.11 12:45

Nevsik, no, hlavne jsi me moc nepotesila s tou podlozkou :lol: ja bych chtela, aby ta barva vydrzela a ne, aby se po par pranich seprala. A to vypada na pohled tak pekne.

Lyrica: a s fusakem jsi spokojena? Asi neni zvrchu vodeodolny (jako treba Emitex)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí