Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim ma nekdo zkusenost - mam termin porodu na konci unora a chci poridit fusak. Jen resim jestli poridit zimni nebo celorocni - konkretne Black Comb. Staci treba celorocni s tim, ze pokud by byly extremni mrazy, dam tam jeste deku? Prvni syn byl a je dost potici se dite a v jeho pripade byl zimni fusak spis na skodu…ale v zime mu bylo uz cca 9 mesicu, tak nevim jak novorozene ![]()
@RyBANA Black Comb teď používám třetí den a je krásně teplý… v únoru bych možná šla spíš do celoročního v kombinaci s dekou a teplou komnbinézou… a na další zimu už bych vzala nějaký dlouhý fusak pro děti do tří let…
Mám termín na přelomu října a listopadu a mám dotaz - jsou zimní fusaky pinkie 0-12 dost teplé?
Budeme docela hodně venku…
@rozand ahoj urcite se najde někdo spokojený ale naše zkušenost je taková že jsem pinkie koupila a teď ho máme na takovy ten přelom podzim jaro, na zimu jsme pořídili jiný fusak od cottonmoose
@rozand nějaká recenze se tady dá najít.
Budu moc ráda, pokud se někdo ozve a společně založíme nové recenze k těmto fusakům ![]()
Oživuji téma, jak jste spokojené se zimním fusakem od Pinkie? Je dostatečně teplý? Někdo píše, že ano, někdo, že ne… Líbí se mi i Elodie, ten by měl být 100% teplejší…