Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Lena já ještě nemůžu objektivně posoudit, protože TP mám 16.11., takže jsme ještě nestihli vyzkoušet..ale i kdyby voděodolný nebyl, tak mi to nějak neva, přeci jen máš jakoby na kočárku to svrchní ,,plymo,, nebo jak to napsat ![]()
lena007- pardoon
já jí pak odložila,nelíbilo se mi jak to bylo flekatý a vybledlý.je pravda že jsem měla světle růžovou ale obávala bych se že to udělá každá barva. koukni ještě na MMB,třeba tam najdeš co hledáš ![]()
Podložky mám a jsem spokojená, jsou originální. Je fakt, že jsem je ještě neprala, protože holky mají v kočáru zákaz jídla, takže nebyl důvod. ![]()
Ahoj holky, mám podložku, deku a fusak. Ještě jsem podložky neprala, tak nemůžu hodnotit, jestli i mě budou barvy šisovat. Deka vypadá super. A od minulého týdne mám i fusak a zatím jsem z něj nadšená. Původně jsem chtěla originál Cybex, ale na ten bych čekala bůhvíjakdlouho, tak jsem prubla celotyrkysový Pinkie a zatím jsem nadšená. Píšou, že je voděodolný, ale to jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet. Ve vozíku mám Emitex a tam mi vyhovuje, ale do sporťáku (nebo CC) je Pinkie fajn, páč je takový tvárný (jako spacák) a pěkně se přizpůsobí
.
Tašku jsem měla objednanou, ale nakonec jsem ji vyměnila za druhou podložku. Jednak mi přišla moc velká a na Callisto fakt mega a ani mě teda nijak nenadchla
. Koupila jsem si pak normální tašku přes rameno za necelých 300 Kč, zkrátila popruh na minimum a jsem spokojená (barevně ladí, spousta kapes a ještě ji můžu použít pak přes rameno, když jdu třeba k doktorce)
Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.
Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny ![]()
Anielkha píše:
Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny
Ta deka je krásná, mám tu tyrkysovou a fusak taky..ale k té dece, taky mě zklamalo, že je to jen takové plátno z té druhé strany..Za ty prašule, co? ![]()
Ta taška je velká? Mě právě přijde malá, proto jsem jí neobjednávala..a má nějakou kapsu uvnitř?
lyrica píše:Anielkha píše:Ta deka je krásná, mám tu tyrkysovou a fusak taky..ale k té dece, taky mě zklamalo, že je to jen takové plátno z té druhé strany..Za ty prašule, co?
Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny
Ta taška je velká? Mě právě přijde malá, proto jsem jí neobjednávala..a má nějakou kapsu uvnitř?
bŕala jsem to podle fotky co bezi ve flashi na uvodni strance… http://pinkie.cz/ (ta s tema detma) (ale nemam ji, takze neposoudim)
Anielkha píše:
nevsik píše:
lena007- pardoonjá jí pak odložila,nelíbilo se mi jak to bylo flekatý a vybledlý.je pravda že jsem měla světle růžovou ale obávala bych se že to udělá každá barva. koukni ještě na MMB,třeba tam najdeš co hledáš
Nevsik, jj, na MMB mam vybrano, ted jsem nahodou narazila na ty Pinkie, tak hledam recenze ![]()
Velká je fakt dost a kapsa je tam tuším jedna mrňavá, takže v tom burčusu, co si v tašce nashromáždíš, se podle mě pak nedá vyznat a třeba na dně hledat peněženku nebo kapesníky, to by mě kleplo… ![]()
lyrica píše:
No tak to teda je dost velká![]()
![]()
oskli no právě a ke kočárku jsem dostala taky pitomou, ta nemá ani jednu kapsičku bokem..tak pořád koukám, kde koupit jinou a aby nestála milion..a ladila ![]()
A tak jsem taky hledala v DMku, máme tu taky tři a taky jsem ji neobjevila ani v jednom
![]()
Jeslti vam to pomuze… na golfkach.. je v krabicce slozena.. koupila jsem k ni i termoobal ![]()
Jako že je zabalená v nějakém malém obalu, např. v papírové krabičce?
Anielkha píše:
Jeslti vam to pomuze… na golfkach.. je v krabicce slozena.. koupila jsem k ni i termoobal