Fusak Pinkie

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
8.11.11 12:48

Lena já ještě nemůžu objektivně posoudit, protože TP mám 16.11., takže jsme ještě nestihli vyzkoušet..ale i kdyby voděodolný nebyl, tak mi to nějak neva, přeci jen máš jakoby na kočárku to svrchní ,,plymo,, nebo jak to napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.11.11 12:50

Lyrica aha, tak to nic, ale diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
8.11.11 13:01

lena007- pardoon :mrgreen: já jí pak odložila,nelíbilo se mi jak to bylo flekatý a vybledlý.je pravda že jsem měla světle růžovou ale obávala bych se že to udělá každá barva. koukni ještě na MMB,třeba tam najdeš co hledáš :wink:

• Citovat
  • Upravit
20557
8.11.11 13:03

Podložky mám a jsem spokojená, jsou originální. Je fakt, že jsem je ještě neprala, protože holky mají v kočáru zákaz jídla, takže nebyl důvod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.11.11 13:07

Ahoj holky, mám podložku, deku a fusak. Ještě jsem podložky neprala, tak nemůžu hodnotit, jestli i mě budou barvy šisovat. Deka vypadá super. A od minulého týdne mám i fusak a zatím jsem z něj nadšená. Původně jsem chtěla originál Cybex, ale na ten bych čekala bůhvíjakdlouho, tak jsem prubla celotyrkysový Pinkie a zatím jsem nadšená. Píšou, že je voděodolný, ale to jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet. Ve vozíku mám Emitex a tam mi vyhovuje, ale do sporťáku (nebo CC) je Pinkie fajn, páč je takový tvárný (jako spacák) a pěkně se přizpůsobí :palec: .

Tašku jsem měla objednanou, ale nakonec jsem ji vyměnila za druhou podložku. Jednak mi přišla moc velká a na Callisto fakt mega a ani mě teda nijak nenadchla :think: . Koupila jsem si pak normální tašku přes rameno za necelých 300 Kč, zkrátila popruh na minimum a jsem spokojená (barevně ladí, spousta kapes a ještě ji můžu použít pak přes rameno, když jdu třeba k doktorce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.11.11 13:11

Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.

Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny :)

• Citovat
  • Upravit
41882
8.11.11 13:12
Anielkha píše:
Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny :)

Ta deka je krásná, mám tu tyrkysovou a fusak taky..ale k té dece, taky mě zklamalo, že je to jen takové plátno z té druhé strany..Za ty prašule, co? :roll:
Ta taška je velká? Mě právě přijde malá, proto jsem jí neobjednávala..a má nějakou kapsu uvnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.11.11 13:15
lyrica píše:
Anielkha píše:
Mám deku a podlozku… podlozka sisuje… ale myslim, ze pinkie je ochotna a opravdu vyridi reklamaci.. vymeni za novou, resili jsme to v jine diskuzi. deka mne trochu zklamala, ta jedna strana je jen obycejne platno.Ja prave tasku chtela a zdala se mi hrozne velka… podobnou (mensi) maji v DMku za polovinu ceny :)
Ta deka je krásná, mám tu tyrkysovou a fusak taky..ale k té dece, taky mě zklamalo, že je to jen takové plátno z té druhé strany..Za ty prašule, co? :roll:
Ta taška je velká? Mě právě přijde malá, proto jsem jí neobjednávala..a má nějakou kapsu uvnitř?

bŕala jsem to podle fotky co bezi ve flashi na uvodni strance… http://pinkie.cz/ (ta s tema detma) (ale nemam ji, takze neposoudim)

• Citovat
  • Upravit
41882
8.11.11 13:17

No tak to teda je dost velká 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.11.11 13:27
Já mám deku jednobarevnou, takže žádné plátno mi dojem nekazí a jsem s ní spokojená :palec:
Anielkha píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.11.11 13:45
nevsik píše:
lena007- pardoon :mrgreen: já jí pak odložila,nelíbilo se mi jak to bylo flekatý a vybledlý.je pravda že jsem měla světle růžovou ale obávala bych se že to udělá každá barva. koukni ještě na MMB,třeba tam najdeš co hledáš :wink:

Nevsik, jj, na MMB mam vybrano, ted jsem nahodou narazila na ty Pinkie, tak hledam recenze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.11.11 14:38

Velká je fakt dost a kapsa je tam tuším jedna mrňavá, takže v tom burčusu, co si v tašce nashromáždíš, se podle mě pak nedá vyznat a třeba na dně hledat peněženku nebo kapesníky, to by mě kleplo… :jazyk:

Už jsem někde viděla tu tašku z DM na kočárku a vypadala super, ale u nás jsem ji nepotkala ani v jednom DM ze tří, co tady jsou :cert:
lyrica píše:
No tak to teda je dost velká 8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 14:42

oskli no právě a ke kočárku jsem dostala taky pitomou, ta nemá ani jednu kapsičku bokem..tak pořád koukám, kde koupit jinou a aby nestála milion..a ladila :oops:
A tak jsem taky hledala v DMku, máme tu taky tři a taky jsem ji neobjevila ani v jednom :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.11.11 14:50

Jeslti vam to pomuze… na golfkach.. je v krabicce slozena.. koupila jsem k ni i termoobal :)

• Citovat
  • Upravit
836
8.11.11 14:54

Jako že je zabalená v nějakém malém obalu, např. v papírové krabičce?

Anielkha píše:
Jeslti vam to pomuze… na golfkach.. je v krabicce slozena.. koupila jsem k ni i termoobal :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí