Fusak Pinkie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
25.11.14 14:11
@aninkas píše:
@Senayle Za mě je ten fusak propadák :-( Už jsem to psala výše. Je strašně široký (prý aby z něj byl dobrý nánožník - ale ten na ani jednom z mých kočárků nefunguje - dole je jen nějaký pár gumiček, které ale nemám kam zaháknout, fusak je neohebný a ani dole nemá kapsu - takže jako nánožník to není žádné terno) - musela jsem si tam nastřílet z každé strany 2 patentky, abych ho o 10cm zúžila. Třeba do velkých megakočárků by pasoval lépe :nevim: Na zimu do něj plánuji dávat velmi tlustou fleece deku a dceru oblíkat do teplé zimní kombinézy, jinak by mi jistojistě omrzla :-( Ani u krku to není nijak útulné, když je fusak přichycený tak jak má, tak je sice super dlouhý (vejde se i 4,5 leté dítě) ale končí v půlce těla nahoře, takže se ani dítě nezachumlá :pocitac: Za mě je to rozhodně nejhorší kup této sezóny :zed:

Ale jinak s tím nánožníkem máš pravdu..Ten opravdu není nic moc..

• Citovat
  • Upravit
5146
25.11.14 17:02

@Silwinka87 jak se Bětuš mračí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.11.14 17:03
@Lumpik25 píše:
@Silwinka87 jak se Bětuš mračí :mrgreen: :mrgreen:

Ona se nemračí..ona je důležitá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5146
25.11.14 17:04
@Silwinka87 píše:
Ona se nemračí..ona je důležitá :mrgreen:

tak to jo…a ta bunda je boží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.11.14 18:29
@Lumpik25 píše:
tak to jo…a ta bunda je boží :srdce:

Je skvělá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
73
29.11.14 20:30

@Silwinka87 Asi ho máš v Camovi, já ho dala do Beečka a tam je to katastrofa… :-( V Camovi vypadá každý fusak dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.11.14 20:37
@aninkas píše:
@Silwinka87 Asi ho máš v Camovi, já ho dala do Beečka a tam je to katastrofa… :-( V Camovi vypadá každý fusak dobře ;-)

Jo mám no.. :mrgreen: Ale je pravda, že je ten fusak zbytečně široký..To je tak asi jediná výtka, zatím..Ještě nezačala pořádná zima, tak uvidíme.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
73
29.11.14 20:51

Fusak nakonec vracím, měla jsem vadný kus…

Příspěvek upraven 18.12.14 v 01:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.11.14 21:13

Edit

Příspěvek upraven 08.01.17 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.11.14 22:13

@aninkas Vypadá to hrozně, máš pravdu.. :zed: Já teda nevím, ale mě přijde, že mluvíme o úplně jiném fusaku..Můžeš mi vyfotit ten vnitřek? Já ti ho zítra taky vyfotím..Tu vnitřní vložku mám taky, ale nechávám ji, až fakt bude mínus.. ;)

• Citovat
  • Upravit
73
30.11.14 00:53

@Silwinka87 Mám přesně tenhle: http://www.pinkie.cz/…-square.html Žádnou vnitřní vložku jsem do něj zatím nedávala, na fotce na Camovi ho mám jako „nánožník“ na podzimním fusaku, uvnitř mám Emitex Merino chlupatou podložku - tu dávám i v létě - upravuje termoregulaci správným směrem - v létě chladí, v zimě hřeje ;-) Fotky v Beečku jsou klasika fusak, ale je hodně široký - na jejich stránkách píšou, že má mít cca 54cm šířku, ten můj má určitě přes 60 (asi 65??) - asi je to nějaký zmetek :-( Taky to nechápu :-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.12.14 02:00

OMLUVA

Holky, tak fusak jsem po diskuzi s paní majitelkou nakonec vrátila, pravděpodobně se jednalo o špatný kus. Takže na letošní zimu by fusak Pinkie určitě jako zimní stačil (nevadný kus), ale ne ten můj ;-) Škoda, že se to nedalo vyřešit hned v tom září, kdy jsem fusak kupovala - ušetřila bych si já i paní majitelka nervy ;-) Střih je pravda trochu širší, ale vypadá široký hlavně opticky - měřila jsem to znovu a je to nějakých 60cm, když se natáhne přední díl…nicméně výhřevnost mého konkrétního fusaku byla fakt malá :roll: Tak jestli o Pinkie uvažujete, tak myslím, že to není špatná volba, hlavně mají krásný design. Jen prostě je lepší si to někde v krámě předem osahat, ať víte, co kupujete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
25.2.15 09:19

Ahoj holky, obnovuju diskusi.
Máte někdo zkušenosti s jarním/podzimním fusakem od Pinkie?
A ještě s jejich fusaky 0-12 měsíců? Jak dlouho reálně vydrží? Jestli se do něj fakt vejde třeba 10-ti měsíční dítě nebo je to jen záležitost pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.9.16 09:23

Obnovuji diskuzi. Našla jsem, že fusaky Pinkie mají být dlouhé 114 cm a hodně široké. Nenašla by se tu dobrá duše, která by mi ho oměřila (nejlépe vnitřní rozměr)? Chtěla bych zimní fusak (asi tento ), tak abych ho nekoupila a pak nebyl malý.

• Citovat
  • Upravit
414
17.10.17 16:17

Ahoj holky, zrejmne jsem „blba“ blondynka ale mam koupeny pinkie zimni fusak a vsude ctu ze jde odepnout nve spodni casti na boticky a ja proste nemuzu prijit na to jak :D budte te lasky nekdo, me nenapada ani jeden zpusob jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí