Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lumpik25 píše:
@Silwinka87 jak se Bětuš mračí![]()
Ona se nemračí..ona je důležitá ![]()
@Silwinka87 píše:
Ona se nemračí..ona je důležitá
tak to jo…a ta bunda je boží ![]()
@Silwinka87 Asi ho máš v Camovi, já ho dala do Beečka a tam je to katastrofa…
V Camovi vypadá každý fusak dobře ![]()
@aninkas píše:
@Silwinka87 Asi ho máš v Camovi, já ho dala do Beečka a tam je to katastrofa…V Camovi vypadá každý fusak dobře
Jo mám no..
Ale je pravda, že je ten fusak zbytečně široký..To je tak asi jediná výtka, zatím..Ještě nezačala pořádná zima, tak uvidíme.. ![]()
Fusak nakonec vracím, měla jsem vadný kus…
Příspěvek upraven 18.12.14 v 01:54
@aninkas Vypadá to hrozně, máš pravdu..
Já teda nevím, ale mě přijde, že mluvíme o úplně jiném fusaku..Můžeš mi vyfotit ten vnitřek? Já ti ho zítra taky vyfotím..Tu vnitřní vložku mám taky, ale nechávám ji, až fakt bude mínus.. ![]()
@Silwinka87 Mám přesně tenhle: http://www.pinkie.cz/…-square.html Žádnou vnitřní vložku jsem do něj zatím nedávala, na fotce na Camovi ho mám jako „nánožník“ na podzimním fusaku, uvnitř mám Emitex Merino chlupatou podložku - tu dávám i v létě - upravuje termoregulaci správným směrem - v létě chladí, v zimě hřeje
Fotky v Beečku jsou klasika fusak, ale je hodně široký - na jejich stránkách píšou, že má mít cca 54cm šířku, ten můj má určitě přes 60 (asi 65??) - asi je to nějaký zmetek
Taky to nechápu
![]()
Holky, tak fusak jsem po diskuzi s paní majitelkou nakonec vrátila, pravděpodobně se jednalo o špatný kus. Takže na letošní zimu by fusak Pinkie určitě jako zimní stačil (nevadný kus), ale ne ten můj
Škoda, že se to nedalo vyřešit hned v tom září, kdy jsem fusak kupovala - ušetřila bych si já i paní majitelka nervy
Střih je pravda trochu širší, ale vypadá široký hlavně opticky - měřila jsem to znovu a je to nějakých 60cm, když se natáhne přední díl…nicméně výhřevnost mého konkrétního fusaku byla fakt malá
Tak jestli o Pinkie uvažujete, tak myslím, že to není špatná volba, hlavně mají krásný design. Jen prostě je lepší si to někde v krámě předem osahat, ať víte, co kupujete ![]()
Ahoj holky, obnovuju diskusi.
Máte někdo zkušenosti s jarním/podzimním fusakem od Pinkie?
A ještě s jejich fusaky 0-12 měsíců? Jak dlouho reálně vydrží? Jestli se do něj fakt vejde třeba 10-ti měsíční dítě nebo je to jen záležitost pro miminka?
Obnovuji diskuzi. Našla jsem, že fusaky Pinkie mají být dlouhé 114 cm a hodně široké. Nenašla by se tu dobrá duše, která by mi ho oměřila (nejlépe vnitřní rozměr)? Chtěla bych zimní fusak (asi tento ), tak abych ho nekoupila a pak nebyl malý.
Ahoj holky, zrejmne jsem „blba“ blondynka ale mam koupeny pinkie zimni fusak a vsude ctu ze jde odepnout nve spodni casti na boticky a ja proste nemuzu prijit na to jak
budte te lasky nekdo, me nenapada ani jeden zpusob jak
Ale jinak s tím nánožníkem máš pravdu..Ten opravdu není nic moc..