Fusak Pinkie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
3.10.14 19:56

@aninkas průstřihy vevnitř to má..Jinak, srovnání tak leda s Emitexem, ale tím malým, co se dal dát do vajíčka..Lodger jsem měla, ale za mě na prd. Když snĕžilo zdál se mi navlhlý a jak se malý začal hýbat, byl pořád zmrzlí, protože fusak byl na suché zipy..Mĕ se ten Pinkie zdá teplý dost..Jako tady zase taková zima není..Uvidíme, no..

• Citovat
  • Upravit
73
4.10.14 00:42

@Silwinka87 Tak to si asi měla od Emitexu tu zavinku Zoe/Mája nebo Bára :-) (podle toho, jestli byla celofleese, nebo s bavlnou nebo celá bavlněná :-) ) Ta celofleese mi teplotně přijde tak na stejno s Lodgerem, nic moc :-) :-D Já mám ráda, když je fusak opravdu hodně teplý - abych mohla být v pohodě i když jedu na hory a je tam -12 - dítě v tom dám do saní a nemusí být napařený v super teplém oblečení, stačí funkční outlast a přes to třeba komboša - taky aby se mohlo hýbat :-D Takže na toto mi Pinkie přijde nedostatečný, Emitex Combi třeba je úplně v pohodě, tomu věřím, že mi v něm dítě nezmrzne ;-) (uvědom si, jaká jim musí být zima, když se v tom kočárku/sáňkách nehýbou, nám je vedro, my je táhneme/tlačíme :-D ) :lol: Ale je pravda, že výhřevnost fusaku je dost individuální záležitost. Někomu přijde teplý i ten Lodger - mě jen s vnitřní vložkou, jakž takž, ale spíš pro malý mimino - do korbičky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.10.14 15:10

@aninkas no, my jezdíme na hory každý rok. Takže kupujeme kvalitní oblečení,, pod které stačí obléct termo prádlo..obě děti mám horkokrevné, když jsou víc oblečení, hned potí..Myslím si, že to bude stačit..Kdyby byla extra zima, klidně přidám deku. Jestli bude zima jako loni, není co řešit..Každopádně uvidím, až uhodí mrazy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4560
21.11.14 08:09

Ahoj maminky, :mavam:

Musím koupit fusak a tento mi hrozně padl do oka :
 http://www.pinkie.cz/…-strips.html

A tak bych se chtěla zeptat, jestli ho náhodou některá nemá a nemohla by mi poslat jeho reálné foto.

Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.11.14 08:14

@Senayle Nemám, ale přesně tento - teda ve verzi pro miminka - mám v merku taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
21.11.14 08:15

Přilípnu se z otázkou jestli jej někdo nemá v dvojčecím kočárku (v typu vedle sebe). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
21.11.14 08:31

@Kapaz :palec: Je opravdu krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.11.14 08:51

Mam jiny vzor. Je fajn jak je dlouhy, ale kolikrat mi prislo, pri vetsi zime, ze ma syn studeny nohy, prave jak tam je ten sustak. Davala jsem mu do nej jeste deku. Kdybych mela vybirat znova, tak jiny, treba beranka.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.11.14 11:01
@Senayle píše:
Ahoj maminky, :mavam:

Musím koupit fusak a tento mi hrozně padl do oka :
 http://www.pinkie.cz/…-strips.html

A tak bych se chtěla zeptat, jestli ho náhodou některá nemá a nemohla by mi poslat jeho reálné foto.

Díky moc. :kytka:

Ahoj, přesně tento fusak mám, akorát teda jiný vzor..Já jsem s ním spokojená, teplý mi přijde dost :nevim: Navíc jsem do něj dokoupila teplou fleecovou vložku, kdyby náhodou..
Tady mám nějaké foto, když jsem ho kupovala a pak ještě v kočárku..

• Citovat
  • Upravit
73
25.11.14 11:12

Fusak nakonec vracím, měla jsem vadný kus…

Příspěvek upraven 18.12.14 v 01:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
25.11.14 13:34

@aninkas Díky, Pinkie má sice nádherné fusaky, ale už jsem se rozhodla raději pro jiný, kvalitnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
25.11.14 13:34

@Silwinka87 Děkuji za fotečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
25.11.14 13:44

@Senayle Který jsi vybrala? Mě pořád láká. Hlavně kvůli doplňkům - rukávníku a organizéru, že bych měla sladěný celý kočár. To podle mě nikdo jinej nedělá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
25.11.14 14:04

@Kapaz Nevím jestli to nakonec bude právě tento : http://www.ondalek.cz/…-donny-vario#…
Ale s největší pravděpodobností to bude od Této značky - Odenwälder

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.11.14 14:07
@aninkas píše:
@Senayle Za mě je ten fusak propadák :-( Už jsem to psala výše. Je strašně široký (prý aby z něj byl dobrý nánožník - ale ten na ani jednom z mých kočárků nefunguje - dole je jen nějaký pár gumiček, které ale nemám kam zaháknout, fusak je neohebný a ani dole nemá kapsu - takže jako nánožník to není žádné terno) - musela jsem si tam nastřílet z každé strany 2 patentky, abych ho o 10cm zúžila. Třeba do velkých megakočárků by pasoval lépe :nevim: Na zimu do něj plánuji dávat velmi tlustou fleece deku a dceru oblíkat do teplé zimní kombinézy, jinak by mi jistojistě omrzla :-( Ani u krku to není nijak útulné, když je fusak přichycený tak jak má, tak je sice super dlouhý (vejde se i 4,5 leté dítě) ale končí v půlce těla nahoře, takže se ani dítě nezachumlá :pocitac: Za mě je to rozhodně nejhorší kup této sezóny :zed:

Není ohebný? Vždyť to vůbec není pravda..Já ho mám v kočárku bugaboo, který je malinký a vypadá to v tom hezky..Ano, je hodně široký, ale do kočárku se dá hezky natvarovat.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4