Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
oskli píše:
Ahoj holky, mám podložku, deku a fusak. Ještě jsem podložky neprala, tak nemůžu hodnotit, jestli i mě budou barvy šisovat. Deka vypadá super. A od minulého týdne mám i fusak a zatím jsem z něj nadšená. Původně jsem chtěla originál Cybex, ale na ten bych čekala bůhvíjakdlouho, tak jsem prubla celotyrkysový Pinkie a zatím jsem nadšená. Píšou, že je voděodolný, ale to jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet. Ve vozíku mám Emitex a tam mi vyhovuje, ale do sporťáku (nebo CC) je Pinkie fajn, páč je takový tvárný (jako spacák) a pěkně se přizpůsobí.Tašku jsem měla objednanou, ale nakonec jsem ji vyměnila za druhou podložku. Jednak mi přišla moc velká a na Callisto fakt mega a ani mě teda nijak nenadchla
. Koupila jsem si pak normální tašku přes rameno za necelých 300 Kč, zkrátila popruh na minimum a jsem spokojená (barevně ladí, spousta kapes a ještě ji můžu použít pak přes rameno, když jdu třeba k doktorce)
prosím pěkně,a ten fusak od pinkie-myslíš že bude i do mrazů?mám taky callisťáčka a zatím máme doma fusak berana a to do něj fakt nenarvu…
nemohla bys to prosím vyfotit a hodit sem? ať se můžu kdyžta opičit? ![]()
jinak holky co řešíte tašku-nechcete někdo přebalovačku od aesthetic? béžovou.já jí už nepoužívám a kapes okolo má fakt dost.na profilu mám inzerát… kdyby třeba někdo náhodou ![]()
Ttošku jsem se ztratila, tak si nejsem jistá o jakém fusaku je řeč… ale já jsem na veletrhu obdivovala tento a kdyby se mi barevně hodil ke kočárku hned bych ho koupila. Byla tam i designérka a říkala, že je voděodolný a látka ač vypadá, že ji rozpářeš i nehtem je pevná. Zkoušela jsem i trochu do ní rýpat pod jejím dohledem a fakt dobrý. Teplý mi přišel dost. Já jsem ale nakonec koupila fusak od altabebe a udělala jsem dobře. Dnes dorazil a je skvělej a za poloviční cenu.
Jasný, zítra vyfotím a šoupnu to sem ![]()
nevsik píše:oskli píše:
Ahoj holky, mám podložku, deku a fusak. Ještě jsem podložky neprala, tak nemůžu hodnotit, jestli i mě budou barvy šisovat. Deka vypadá super. A od minulého týdne mám i fusak a zatím jsem z něj nadšená. Původně jsem chtěla originál Cybex, ale na ten bych čekala bůhvíjakdlouho, tak jsem prubla celotyrkysový Pinkie a zatím jsem nadšená. Píšou, že je voděodolný, ale to jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet. Ve vozíku mám Emitex a tam mi vyhovuje, ale do sporťáku (nebo CC) je Pinkie fajn, páč je takový tvárný (jako spacák) a pěkně se přizpůsobí.Tašku jsem měla objednanou, ale nakonec jsem ji vyměnila za druhou podložku. Jednak mi přišla moc velká a na Callisto fakt mega a ani mě teda nijak nenadchla
. Koupila jsem si pak normální tašku přes rameno za necelých 300 Kč, zkrátila popruh na minimum a jsem spokojená (barevně ladí, spousta kapes a ještě ji můžu použít pak přes rameno, když jdu třeba k doktorce)
prosím pěkně,a ten fusak od pinkie-myslíš že bude i do mrazů?mám taky callisťáčka a zatím máme doma fusak berana a to do něj fakt nenarvu…
jinak holky co řešíte tašku-nechcete někdo přebalovačku od aesthetic? béžovou.já jí už nepoužívám a kapes okolo má fakt dost.na profilu mám inzerát… kdyby třeba někdo náhodounemohla bys to prosím vyfotit a hodit sem? ať se můžu kdyžta opičit?
Tak přidávám foto. Když jsme někde v obchodech, vrchní díl sundám, šoupnu do košíku a mám jen spodek, jako podložku. A barvička je v reálu krásná tyrkysová, jako jsou podložky.
Jo a nemám to zatím nijak ke kočárku přivázaný, tak jak tam není prcek, tak mi to mělo tendenci sjíždět dolů…
Vrchní část je z vnitřní strany krásně teplounká a huňatá.
oskli píše:
Tak přidávám foto. Když jsme někde v obchodech, vrchní díl sundám, šoupnu do košíku a mám jen spodek, jako podložku. A barvička je v reálu krásná tyrkysová, jako jsou podložky.
teda vypadá luxusně!
děkuji
jen mi to teda připadne extra dlouhý. ten spodní díl se nedá nějak oddělat? jakože na malé mimi? emičce je 15 měsíců ale měří 76 cm
takže jí by opravdu stačil krátkej. no každopádně vypadá opravdu výborně,hlavně to že se tam vejde
a když se teda budu utvrzovat-přijde ti do mrazů dost teplý? mám nánožník z MMB a je zateplený ale co by kdyby uhodily -30° ![]()
Áďa má teď v 8 měsících 75 cm
On takhle vypadá delší, když tam prcek není, ale oddělat spodek jako třeba u Emitex fusaků nejde. Ale kdybys prostřihla spodní díry (já střihala rovnou horní) a vršek stáhla, tak by se ti zkrátil.
Na velkou zimu Áďu strčím do vozíku a zadekluju, ale kdybych potřebovala někam malým kočárkem, dala bych mu dovnitř ještě tu flísovou deku a bylo by to podle mě v pohodě. Nebo můžeš počkat, až bude k mání flísová vložka do fusaku v adekvátní barvě, teď je jen růžová
To by pak mělo být i do extra mrazů a vypadá to dobře i samostatně (jsem ukradla fotku na FB Pinkie
).
u nás jsme z těch malých krajů
já mám právě jen callisto,na ukrutřesnou zimu máme sáňky
tam nacpu toho berana ale i tak občas budu potřebovat vyrazit jen s kočárkem,i když je ema chodící tak celý den neuťape! tu vložku už jsem viděla,ale ta růžovka fakt nee
máme cc černý s červenou výšivkou a to by se mlátilo přes oči. ale ta deka není špatný nápad…
chmm,to jsou problémy ![]()
Ten fusáček vypadá nádherně, pokud je uvnitř flees myslím, že bude teplý a materiál vrchní vypadá podajně, že se hezky tvaruje a ne jako emitex. Já nakonec mám kaiser.
Ty deky jako špatné nejsou, jsou krásné, flees je super, jen druhá strana ta puntíkatá je materiálově jako plátýnko. Ale užili jsme ji teď na podzim dost.
Hrozně se mi líbí ty tašky, mám vybranou tu černou lesklou, ale asi půjdu do jiné
neboť mají zpevněněné jen dno, takže si myslím, že bude taková že se do ní blbě poleze a navíc je veliká a má uvnitř jen malou kaspičku
takže bych v ní měla pěkný bordýlek ![]()
Ahoj, má prosím někdo zkušenosti s tímto fusakem? Je dostatečně teplý, když uvnitř není fleesová podšívka? Vydrží až do 3 let? Díky
Ahoj,
nemate nekdo zkusenost s http://www.pinkie.cz/…2mesicu.html - fusakem do autosedacky? Jde mi o to zpracovani. Díky.
Já mám z pinkie podložku-velká nespokojenost(malý se mi v září zpotil a ty mapy nejdou ničím vyprat)!Jinak taška, rukávník i nánožník super, velká spokojenost…a k tmu fusáčku, máme fusak Brio, je velice podobný tomu Pinkie a používám ho celou zimu, je to fakt jak spacáček:)
Tak musím přispět, že už nějakou dobu máme nově nánožník - spokojenost a tašku. Oboje určitě super, jen hrozná škoda, že věcičky nejsou levnější ![]()
jj, je to male baleni… jen jestli jste ji neprehledli, maji vic designu, ja tuhle cernou taky objevila, az asi v tretim DMku.
nekdy pisu fakt pulku myslenky