Kočárek Peg Pérego Vela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
27.4.12 23:07

Už nemám pliko to bylo jen pučený pak jsem koupila GT3(nejlepší kočár,co znám)Boužel velká nevýhoda je skladnost když počítám ,že jsem ho složila s kolama bez nich to bylo lepší. A ten nánožník,co píšu,že ho mám na jiných golfkách tak ty ještě mám a to je chipolino pooky je to kopie peg perega plika a o půlku levnější s holkama jsme srovnávaly dokonce do posledního šroubku ten si taky něco odjezdil a jezdím sním taky pořád a je fakt super.ale opět bez spojené rukojeti,ale vozím jednou rukou,ale ten nánožník se nepoved.
kočárky se dají koupit na MMB ojeté a vyjdou i za pusu je asi lepší je vyzvedávat osobně vidět je v jakém jsou stavu,ale je tu i nový
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ta zelená je krásná viděla jsem ji ve skutečnostia jak na holku-to je asi i hezčí ta sladká růžová k té zelené ,ale samozřejmně i na kluka.
bez nánožníku a pláštěnky .Nánožník necháš ušít až na podzim cena kolem 400kč i mínˇa pláštěnka stojí 100kč,Pláštěnku mám pořád jednu už 3 a téměř půl roku a sedí mi ke všem kočírům byla z teska.mají i v DMnevím jestli né kolem 150kč.
samozřejmně kočárků je spousta záleží na tom jakou máš představu.Ale pliko je kvalita :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí