Kočárek Graco USA

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
9.7.11 18:25

Kočárek Graco USA

Ahoj holky, tak každý den odpo koukám na MTV na pořad 16 a těhotná a všimla jsem si, že KAŽDÁ maminka tam jezdí s kočárkem Grako - na netu jsem vyhledala, že to je typ „travel system“. Hooodně mě zaujal, de facto splňuje veškeré mé požadavky na kočár. Vzhledem k tomu, že se ale prodává jen ve Státech, chci se zeptat, zda-li má někdo s tímto kočárkem zkušenost. Díky. Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
9.7.11 18:39

Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.

• Citovat
  • Upravit
32
9.7.11 18:51

Když ten quattro je už o něco těžší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
9.7.11 18:54

Tezsi treba ano,ale funkce fantasticke :wink: .

• Citovat
  • Upravit
1614
9.7.11 19:46

Problem je, ze nemaji nanozniky, coz je trochu problem.
Jinak mas pravdu, vsichni pouzivaji Graco, a to v trech barvach. V ty co ukazujes, hnedy a bezovy.
http://www.amazon.com/…sb_ss_i_3_28?…
Pridavam linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
9.7.11 21:27
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.

Tak já za sebe můžu graco jen a jen doporučit.mám taky tour de lux a můžu říct,že je to opravdu pohádka.má všechno,co jsem chtěla :-) a je super už od malého miminka ;-) až po větší dítko… A bez problémů ho seženeš i tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.7.11 21:36

U nás? Ale to asi jedině po někom, viď? Ten quattro se tu prodává, ale ten typ „travel system“ jsem nikde na obchodech nenašla (brouzdala jsem po netu) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
9.7.11 21:37
j.citra píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.
Tak já za sebe můžu graco jen a jen doporučit.mám taky tour de lux a můžu říct,že je to opravdu pohádka.má všechno,co jsem chtěla :-) a je super už od malého miminka ;-) až po větší dítko… A bez problémů ho seženeš i tady u nás.

No,to mi povidej.Kdybych mela jeste jedno dite(to uz ale nikdy :mrgreen: ),tak jedine Graco Quattro.Je fakt vymakany a moc hezky.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
9.7.11 21:38
EvitaT píše:
U nás? Ale to asi jedině po někom, viď? Ten quattro se tu prodává, ale ten typ „travel system“ jsem nikde na obchodech nenašla (brouzdala jsem po netu) :nevim:

Treba tady :wink: .

http://www.mimistyl.cz/…ot-tsb-2010/

• Citovat
  • Upravit
10872
9.7.11 22:12

Já jsem pořídila Graco QUATTRO TOUR DUO jako druhý kočárek na naše dvojky a jsem nadšená… Fakt doporučuju… Mít jedno, tak si taky vyberu Graco :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.7.11 11:37

mě se taky moc líbí tento typ,ale já mám pocit, že zas tak moc k sehnání není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.7.11 14:01

Tak holt asi budu muset jít do použitého, ty ještě lze v Čr sehnat v bazárcích. Jinak nový bych si musela dovézt z UK nebo USA a to fakt nehrozí :pankac: Jsem ale z toho kočárku fakt unešená, nechápu, proč se tu také neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
11.7.11 15:45

Ahoj tak já mám přesně ten americký…je úžasný…sehnala jsem ho na netu po dítku, ale stále jako nový…je pravda, že jsem ho sháněla skoro rok a už jsem měla koupený i jiný, ale jak jsem ho objevila hned šel nový stranou a už jen Graco. Je to pro mě ten nej kočárek. Měla jsem ho už i na holky před 11 lety a už tehdy se osvědčil.
Zkus mrknout na www.ebay.cz zadej si tam Velkou Británii a mrkni jestli tam nebude někdo posílat do čech…objeví se ti tam cena a vedle poštovné, ale bývá dražší kvůli clu. Rozhodně to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
11.7.11 15:48

tady posílám odkaz…je to od pláštěnek přes kočárky

http://search.eim.ebay.cz/…%9Bti/178-1/?…

no a ten co je na odkazu od Jaruny je přesně ten co mám od amíků… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.11 17:09

Zdravím. Já mám zase zálusk na Graco symbio 2011. Zatím jsem ho viděla jen na netu tak jsem zvědava jak bude vypadat v realu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí