Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, tak každý den odpo koukám na MTV na pořad 16 a těhotná a všimla jsem si, že KAŽDÁ maminka tam jezdí s kočárkem Grako - na netu jsem vyhledala, že to je typ „travel system“. Hooodně mě zaujal, de facto splňuje veškeré mé požadavky na kočár. Vzhledem k tomu, že se ale prodává jen ve Státech, chci se zeptat, zda-li má někdo s tímto kočárkem zkušenost. Díky. Evča
Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.
Problem je, ze nemaji nanozniky, coz je trochu problem.
Jinak mas pravdu, vsichni pouzivaji Graco, a to v trech barvach. V ty co ukazujes, hnedy a bezovy.
http://www.amazon.com/…sb_ss_i_3_28?…
Pridavam linku
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.
Tak já za sebe můžu graco jen a jen doporučit.mám taky tour de lux a můžu říct,že je to opravdu pohádka.má všechno,co jsem chtěla
a je super už od malého miminka
až po větší dítko… A bez problémů ho seženeš i tady u nás.
U nás? Ale to asi jedině po někom, viď? Ten quattro se tu prodává, ale ten typ „travel system“ jsem nikde na obchodech nenašla (brouzdala jsem po netu) ![]()
j.citra píše:Neprihlasena Jaruna píše:Tak já za sebe můžu graco jen a jen doporučit.mám taky tour de lux a můžu říct,že je to opravdu pohádka.má všechno,co jsem chtěla
Ahoj,kocarek se jmenuje Graco Sterling Travel System,prodava se v UK.Ja nemela tento typ,ale jemu dost podobny Graco Quattro Tour De Luxe.a je super už od malého miminka
až po větší dítko… A bez problémů ho seženeš i tady u nás.
No,to mi povidej.Kdybych mela jeste jedno dite(to uz ale nikdy
),tak jedine Graco Quattro.Je fakt vymakany a moc hezky.
EvitaT píše:
U nás? Ale to asi jedině po někom, viď? Ten quattro se tu prodává, ale ten typ „travel system“ jsem nikde na obchodech nenašla (brouzdala jsem po netu)
Treba tady
.
Já jsem pořídila Graco QUATTRO TOUR DUO jako druhý kočárek na naše dvojky a jsem nadšená… Fakt doporučuju… Mít jedno, tak si taky vyberu Graco ![]()
mě se taky moc líbí tento typ,ale já mám pocit, že zas tak moc k sehnání není ![]()
Tak holt asi budu muset jít do použitého, ty ještě lze v Čr sehnat v bazárcích. Jinak nový bych si musela dovézt z UK nebo USA a to fakt nehrozí
Jsem ale z toho kočárku fakt unešená, nechápu, proč se tu také neprodává.
Ahoj tak já mám přesně ten americký…je úžasný…sehnala jsem ho na netu po dítku, ale stále jako nový…je pravda, že jsem ho sháněla skoro rok a už jsem měla koupený i jiný, ale jak jsem ho objevila hned šel nový stranou a už jen Graco. Je to pro mě ten nej kočárek. Měla jsem ho už i na holky před 11 lety a už tehdy se osvědčil.
Zkus mrknout na www.ebay.cz zadej si tam Velkou Británii a mrkni jestli tam nebude někdo posílat do čech…objeví se ti tam cena a vedle poštovné, ale bývá dražší kvůli clu. Rozhodně to za to stojí.
tady posílám odkaz…je to od pláštěnek přes kočárky
http://search.eim.ebay.cz/…%9Bti/178-1/?…
no a ten co je na odkazu od Jaruny je přesně ten co mám od amíků… ![]()
Zdravím. Já mám zase zálusk na Graco symbio 2011. Zatím jsem ho viděla jen na netu tak jsem zvědava jak bude vypadat v realu.