Kočárek Graco USA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
15.8.11 19:31

Tak na ten jsem mrkala v těhu taky, ale byla jsem zklamaná, že v něm není moc místa…klasický travel systém je prostornější a stabilnější…kdysi se prodával jako voyager xl…měla jsem ho vážně už před 11 lety a nedám na něj dopustit, hlavně vymakané nasazování autosedajdy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.11 20:15

Toho se právě bojím, že je malej. Tak já fakt už nevím jakej bude ten NEJ kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.8.11 11:34

já mám dva…cam cortinu x3, je u něj obrovská korba, mám větší miminko a i v půl roce se tam v pohodě vejde…no a pak mám graco quattro travel system přímo z ameriky a vážně je to super prostorný městský kočárek s výborným úchytem autosedajdy.....já kdybych volila znovu (teda snad už nebudu muset :mrgreen: ) tak bych šla zase do graca…je extrémně stabilní a když jedeš s autosedajdou dost se maminy otáčejí, krom toho ho tolik mamin nemá, není okoukaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.11.11 20:59

Také u mě zatím vyhrává tenhle kočárek, recenze jsou skoro všechny výborné, každý si ho chválí, jen ho ještě nekde najít v reálu a zkusit si ho, zatím jsem se dívala jen na net :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
9.11.11 15:03

Haanny
určitě najdeš někde poblíž obchod, který bude graco prodávat…je to fakt nej kočár co jsem zkusila…a to mi momentálně prošel rukama Stokke, Concord, Moon a Cam…přesto bych ani jeden nevyměnila za graco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.12.15 00:24

Aho9j, ja shanim Graco Fastaction nebo Joovy Zoom.
V CR skoro nemozne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
25.12.15 08:02

Sranda je, ze maminky tady v USA si vozi kocary z Cech :))) kocar bez korbicky nikdy. Dite ma byt v autosedacce jen v aute ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí