Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zkus zadat do nějakého vyhledávače co nejskladnější kočárek nebo tak nějak držím palce abys našla
Do krátké fabie nebo combi?My máme combi a tam se vlze skoro cokoli, co je skládací…Do krátké to bude asi oříšek.Nejlepší je vybrat 2-3 typy a pak to jet někam vyzkoušet…
Záleží na cenové relaci, do fabie se ti vleze třeba baby jogger city elite, je fakt malinký a přitom velký- já ho dávala do punta, tak to bude asi podobné. Potom se mi tam vlezl i jané reverse. Nic mě jiného nenapadá.
k.a.c.k.a.1 píše:
Záleží na cenové relaci, do fabie se ti vleze třeba baby jogger city elite, je fakt malinký a přitom velký- já ho dávala do punta, tak to bude asi podobné. Potom se mi tam vlezl i jané reverse. Nic mě jiného nenapadá.
jj, elite je opravdu hodně skladný, navíc snadno se dají odendat všechna kola a pak je opravdu pidi, a ještě se ti tam něco vleze dalšího. my ho vozili na boku kufru mazdy 5, takže do fabky se vejít musí.
navíc je to kočár pohodlný pro dítě, terénní, lehký, prostě super ![]()
když se narodil starší, měli jsme mazdu 2, kufr jako fabka, a vozili sjme Quinny speedi, vešel se, postavený na bok, když i s korbou, sundala se kola, položil se a korba se položila na podvozek. i jané slalom klasika se vleze, stejně jako speedi. pak jsem vezla JAné nomad (kamarádce)
Koukám, ž epříspěvky jsou už dost staré a já potřebuji také poradit, jaký kočárek se vejde do krátké fábie.
Když chcete narvete tam každý, který není klasický kočár s velkými koly. Mám Tako Mohican a narvu ho tam. S hlubokou korbou to bylo o něco horší, to se muselo sundat kolečko, tak jsem ji vozila na zadní sedačce, ale sportovní už tam dám v pohodě. Jen už tam nedáte nic jiného.
A hlavně, nemůžete tam mít to zadní plato.
Podvozek dám jakoby nastojáka a vedle něj je místo na nákup, nebo tu sportovní nástavbu. S hlubokou se musel dát naležato a to se muselo sundat kolečko a korba pak na to.
Vozejk nechci. Ale dík za radu
Vidim kolem sebe mraky fabií, věřim, že někdo, kdo v ní jede, má určitě dítě a nějak ho přepravovat musel.