Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lily-of-the-valley píše:
Tak ho tam nedaveja rumovy kuličky nedelej.
Když mě ty hnízda přijdou bez rumu takové nedodelane ![]()
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
A on byl alkoholik? Měl fakt jakože problém? Já do rumových kuliček rum taky dávám a muž nepije už 7 let, ale spíše z přesvědčení že to přeháněl o víkendech a neviděl kdy přestat… tak nepije vůbec. Ale kuličky rumové si dává normálně.
@Anonymní píše:
Když mě ty hnízda přijdou bez rumu takové nedodelane
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdech
nebo je budeš strkat manželovi pod nos?
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
Jen nepatrně tresti, nesmí se to přehnat. Nebo udělej jiné kuličky.
@Anonymní píše:
Když mě ty hnízda přijdou bez rumu takové nedodelane
Ale to je tvůj problém. On nesmí alkohol. Vůbec. Ani bych se o ně nepokoušela.
@terien píše:
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdechnebo je budeš strkat manželovi pod nos?
Jedine cukroví co manžel ji jsou hnízda a Linecké. Takže je dělat musím, protože jinak by bylo- proč ne a pak zle, ze mu neverim.
Jestli se bojíš, že ho to naláká na alkohol, tak tam nedávej ani žádnou rumovou tresť/příchuť.
@Anonymní píše:
Jedine cukroví co manžel ji jsou hnízda a Linecké. Takže je dělat musím, protože jinak by bylo- proč ne a pak zle, ze mu neverim.
Ale prosím tě, to je úplné rodinné drama
tak je udělej bez rumu, co na tom chceš vymýšlet. Pokud vím, tak pro vyléčené alkoholiky je nebezpečná i chuťová náhražka, tak jako úplně nechápu nad čím špekuluješ.
@terien píše:
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdechnebo je budeš strkat manželovi pod nos?
bez nich to nejsou vanoce ![]()
@Venetia píše:
bez nich to nejsou vanoce
Tak to se nedá nic dělat
si manžel střihne novou odvykačku, když to bez hnízd nejde. My je třeba nemáme a Vánoce jsou i tak ![]()
Delas si pr.del? Mas doma alkace a budes delat neco, co tim bude vonet/chutnat? Bud bych ne udelala jinak, nebo se na ne vyprdla uplne. Za takove riziko nejaky hnizda nestoji.
My děláme hnízda bez rumu - těsto je z mletych ořechu cukru a vajíčka, krém kakao cukr a máslo.
@Anonymní píše:
Asi to má důvod. Pokus chlastal, my je bez rumu a vůbec bych s ním nediskutovala
taky dělám bez rumu, páč děcka jsou jak kobylky
Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rum
Děkuji za radu