Čím v cukroví nahradit rum?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak na perfektní úklid domácnosti? Přečtěte si na eMiminu
Vybavení domácnosti? Přečtěte si zkušenosti maminek
Vše okolo domácnosti hledejte a hodnoťte v Recenzích eMimina
Reakce:
@Lily-of-the-valley píše:
Tak ho tam nedaveja rumovy kuličky nedelej.
Když mě ty hnízda přijdou bez rumu takové nedodelane
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
A on byl alkoholik? Měl fakt jakože problém? Já do rumových kuliček rum taky dávám a muž nepije už 7 let, ale spíše z přesvědčení že to přeháněl o víkendech a neviděl kdy přestat… tak nepije vůbec. Ale kuličky rumové si dává normálně.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdech nebo je budeš strkat manželovi pod nos?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
Jen nepatrně tresti, nesmí se to přehnat. Nebo udělej jiné kuličky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ale to je tvůj problém. On nesmí alkohol. Vůbec. Ani bych se o ně nepokoušela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@terien píše:
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdechnebo je budeš strkat manželovi pod nos?
Jedine cukroví co manžel ji jsou hnízda a Linecké. Takže je dělat musím, protože jinak by bylo- proč ne a pak zle, ze mu neverim.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jestli se bojíš, že ho to naláká na alkohol, tak tam nedávej ani žádnou rumovou tresť/příchuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jedine cukroví co manžel ji jsou hnízda a Linecké. Takže je dělat musím, protože jinak by bylo- proč ne a pak zle, ze mu neverim.
Ale prosím tě, to je úplné rodinné drama tak je udělej bez rumu, co na tom chceš
vymýšlet. Pokud vím, tak pro vyléčené alkoholiky je nebezpečná
i chuťová náhražka, tak jako úplně nechápu nad čím špekuluješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@terien píše:
Tak udělej jiné cukroví, snad to nestojí na hnízdechnebo je budeš strkat manželovi pod nos?
bez nich to nejsou vanoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Venetia píše:
bez nich to nejsou vanoce
Tak to se nedá nic dělat si manžel střihne novou odvykačku, když to
bez hnízd nejde. My je třeba nemáme a Vánoce jsou i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Delas si pr.del? Mas doma alkace a budes delat neco, co tim bude vonet/chutnat? Bud bych ne udelala jinak, nebo se na ne vyprdla uplne. Za takove riziko nejaky hnizda nestoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My děláme hnízda bez rumu - těsto je z mletych ořechu cukru a vajíčka, krém kakao cukr a máslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Asi to má důvod. Pokus chlastal, my je bez rumu a vůbec bych s ním
nediskutovala taky dělám bez rumu, páč
děcka jsou jak kobylky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Čím doplnit zdravotní vzdělání
- Čím dočasně nahradit zub?
- Cukrová pasta depilace
- Čím ohřívat vodu?
- Čím čistit první zoubky? Kartáček a pasta?
- Čím zakrýt skrvny od sava na džínech
- Jak přestat kouřit, neboli čím nahradit cigarety ?
- Čím vyčistit vodní kámen?
Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rum
Děkuji za radu