Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rum tam nedávej že to nechutná tobě je jedno nejde o tebe jde o manžela a vůbec já ho taky nedávala kvůli dětem a dalo se zase z toho nedělej drama ono jsou podstatně horší diety než se jednou za rok ošidit v jednom zákusku ![]()
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
Udělej mu várku bez rumu a sobě udělej normální. U něj nepůjde o ten alkohol, ale i o tu vůni, takže bych nedávala ani náhražky.
@terien píše:
Tak to se nedá nic dělatsi manžel střihne novou odvykačku, když to bez hnízd nejde. My je třeba nemáme a Vánoce jsou i tak
to je zajímavé
@levandule23 píše:
Jestli se bojíš, že ho to naláká na alkohol, tak tam nedávej ani žádnou rumovou tresť/příchuť.
Tak nejak.
@Venetia píše:
to je zajímavé
Mě spíš přijde zajímavé, že někdo musí postavit vánoce na rumovém cukroví, když má manžela bývalou pralinku.
@terien píše:
Mě spíš přijde zajímavé, že někdo musí postavit vánoce na rumovém cukroví, když má manžela bývalou pralinku.
vybíravou a mlsnou, když jí jen linecké a hnízda ![]()
@terien píše:
Kde pisu, ze na nich stavím vanoce??? Ale proste je máme radi celá rodina. Jste fakt divne. Zle a hnusne. Člověk aby se tu na nic neptal. Staré dobre Emimino je úplně v haji ![]()
@Anonymní píše:
Kde pisu, ze na nich stavím vanoce??? Ale proste je máme radi celá rodina. Jste fakt divne. Zle a hnusne. Člověk aby se tu na nic neptal. Staré dobre Emimino je úplně v haji
A manžela nemáte rádi? Přijdeš mi fakt na hlavu.
Nikdy jsem neslyšela, že by se do hnízd nebo lineckého dával rum. Normálně pečeme x druhů cukroví a rum není nikde. Vonět a chutnat to má po vanilce atd., ne po chlastu ![]()
Jinak mi přijde nebezpečné vůbec rum kupovat, abys z něho pekla. Vůbec bych to do baráku netahala.
@Aspera píše:
Udělej mu várku bez rumu a sobě udělej normální. U něj nepůjde o ten alkohol, ale i o tu vůni, takže bych nedávala ani náhražky.
Tak tohle mi přijde jako nejhorší varianta. Jak jinak vyjádřit plnou podporu manželovi, než tak, že si nebudu sama chodit do krabičky na rumové cukroví. Vždyť to je jako mít dítě diabetika a cpát se před ním svoji čokoládou, nebo ho nechat při tom, že jakmile odejde z pokoje, tak my se rychle nacpeme dorty, ve stylu „heč, my můžeme“.
Udělala bych striktně bez rumu všechno. Dala bych víc vanilky/kakaa/ořechů, zkusila bych je třeba namočit do čokolády, prostě udělat něco jinak, aby to bylo chuťově ne nevýrazné, ale jiné.
Chápu, že alkoholik se musí naučit žít v prostředí plném nástrah, ale proč mu to dělat doma, když Vánoce už tak jsou docela zátěžová zkouška, to fakt nepochopím.
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rumDěkuji za radu
A vloni jsi je delala jak? ![]()
Udělej bez rumu a rumových náhražek. Nikdy jsme rum do nepečeného cukroví nedávali a přesto je to cukroví, které zmizí jako první. Nechápu, jak manželku bývalého alkoholika může byť jen napadnout, tam dát i jenom tu rumovou příchuť.
@KimL píše:
Nikdy jsem neslyšela, že by se do hnízd nebo lineckého dával rum. Normálně pečeme x druhů cukroví a rum není nikde. Vonět a chutnat to má po vanilce atd., ne po chlastu
Jinak mi přijde nebezpečné vůbec rum kupovat, abys z něho pekla. Vůbec bych to do baráku netahala.
teď jsem dělala perníčky s rumem, ale těch 10 ml na půl kila mouky ani nebylo cítit
navíc tam se to teda peče…
Ale my nejsme alkoholici no
spíš dobrovolný téměř abstinenti ![]()
já bych mu tu rumovou příchuť (bez alkoholu) klidně dopřála, třeba by ho uspokojila ta chuť…ale tak snad zakladatelka musí znát svého muže a jeho vůli ![]()
Nic tam nedávej.. nebo si trochu odlož, sobě tam zamíchej rum a svoje hnízda si někde dobře schovej, pokud ty ten rum tak moc potřebuješ. Rozhodně mu nemař léčbu, buď ráda, že máš doma chlapy který umí abstinovat, potřebuje podporu, ne podpásovku.