Čím v cukroví nahradit rum?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kolicek95
12.12.21 09:33

Nic tam nedávej.. nebo si trochu odlož, sobě tam zamíchej rum a svoje hnízda si někde dobře schovej, pokud ty ten rum tak moc potřebuješ. Rozhodně mu nemař léčbu, buď ráda, že máš doma chlapy který umí abstinovat, potřebuje podporu, ne podpásovku.

• Citovat
  • Upravit
27666
12.12.21 09:37

Rum tam nedávej že to nechutná tobě je jedno nejde o tebe jde o manžela a vůbec já ho taky nedávala kvůli dětem a dalo se zase z toho nedělej drama ono jsou podstatně horší diety než se jednou za rok ošidit v jednom zákusku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
12.12.21 09:39
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rum :mrgreen: Děkuji za radu

Udělej mu várku bez rumu a sobě udělej normální. U něj nepůjde o ten alkohol, ale i o tu vůni, takže bych nedávala ani náhražky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
12.12.21 09:45
@terien píše:
Tak to se nedá nic dělat :nevim: si manžel střihne novou odvykačku, když to bez hnízd nejde. My je třeba nemáme a Vánoce jsou i tak :think:

to je zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
12.12.21 09:47
@levandule23 píše:
Jestli se bojíš, že ho to naláká na alkohol, tak tam nedávej ani žádnou rumovou tresť/příchuť.

Tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.21 09:49
@Venetia píše:
to je zajímavé

Mě spíš přijde zajímavé, že někdo musí postavit vánoce na rumovém cukroví, když má manžela bývalou pralinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
12.12.21 09:54
@terien píše:
Mě spíš přijde zajímavé, že někdo musí postavit vánoce na rumovém cukroví, když má manžela bývalou pralinku.

vybíravou a mlsnou, když jí jen linecké a hnízda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 09:54
@terien píše:

Kde pisu, ze na nich stavím vanoce??? Ale proste je máme radi celá rodina. Jste fakt divne. Zle a hnusne. Člověk aby se tu na nic neptal. Staré dobre Emimino je úplně v haji :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.21 09:55

Všem co odpověděly normálně děkuji a pekne Vanoce  :andel:

• Citovat
  • Upravit
34473
12.12.21 09:57
@Anonymní píše:
Kde pisu, ze na nich stavím vanoce??? Ale proste je máme radi celá rodina. Jste fakt divne. Zle a hnusne. Člověk aby se tu na nic neptal. Staré dobre Emimino je úplně v haji :zed:

A manžela nemáte rádi? Přijdeš mi fakt na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
12.12.21 09:58

Nikdy jsem neslyšela, že by se do hnízd nebo lineckého dával rum. Normálně pečeme x druhů cukroví a rum není nikde. Vonět a chutnat to má po vanilce atd., ne po chlastu :nevim:
Jinak mi přijde nebezpečné vůbec rum kupovat, abys z něho pekla. Vůbec bych to do baráku netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
12.12.21 10:00
@Aspera píše:
Udělej mu várku bez rumu a sobě udělej normální. U něj nepůjde o ten alkohol, ale i o tu vůni, takže bych nedávala ani náhražky.

Tak tohle mi přijde jako nejhorší varianta. Jak jinak vyjádřit plnou podporu manželovi, než tak, že si nebudu sama chodit do krabičky na rumové cukroví. Vždyť to je jako mít dítě diabetika a cpát se před ním svoji čokoládou, nebo ho nechat při tom, že jakmile odejde z pokoje, tak my se rychle nacpeme dorty, ve stylu „heč, my můžeme“.
Udělala bych striktně bez rumu všechno. Dala bych víc vanilky/kakaa/ořechů, zkusila bych je třeba namočit do čokolády, prostě udělat něco jinak, aby to bylo chuťově ne nevýrazné, ale jiné.
Chápu, že alkoholik se musí naučit žít v prostředí plném nástrah, ale proč mu to dělat doma, když Vánoce už tak jsou docela zátěžová zkouška, to fakt nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
12.12.21 10:12
@Anonymní píše: Čím v cukroví nahradit rum? Není něco krom tresti? Ta mi chuťove přijde hnusna. Manžel 2 roky abstinuje a nevím, jestli by bylo rozumne dávat do nepeceneho cukroví rum. Aby ho to nějak nenabudilo zase k pití. Chlastal hlavně rum :mrgreen: Děkuji za radu

A vloni jsi je delala jak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
12.12.21 10:13

Udělej bez rumu a rumových náhražek. Nikdy jsme rum do nepečeného cukroví nedávali a přesto je to cukroví, které zmizí jako první. Nechápu, jak manželku bývalého alkoholika může byť jen napadnout, tam dát i jenom tu rumovou příchuť.

• Citovat
  • Upravit
7228
12.12.21 10:17
@KimL píše:
Nikdy jsem neslyšela, že by se do hnízd nebo lineckého dával rum. Normálně pečeme x druhů cukroví a rum není nikde. Vonět a chutnat to má po vanilce atd., ne po chlastu :nevim:
Jinak mi přijde nebezpečné vůbec rum kupovat, abys z něho pekla. Vůbec bych to do baráku netahala.

teď jsem dělala perníčky s rumem, ale těch 10 ml na půl kila mouky ani nebylo cítit :-) navíc tam se to teda peče…

Ale my nejsme alkoholici no :-) spíš dobrovolný téměř abstinenti :-)

já bych mu tu rumovou příchuť (bez alkoholu) klidně dopřála, třeba by ho uspokojila ta chuť…ale tak snad zakladatelka musí znát svého muže a jeho vůli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný