Čím vás dítě dojalo?

1626
26.1.12 20:42

Čím Vás dítě nejvíc dojalo?

Hezký večer, dámy :mavam:
Poslední dobou se tu objevují neveselá témata :roll:
Tak pro odlehčení, pojďme se rozplývat nad našima zlatíčkama :srdce: Čím Vás Vaše ratolest dokáže dostat do kolen?

Naše Domča (9 a půl měsíce) mě dneska rozbrečela tímhle: Sedim si na křesle, koukám na televizi, ona přileze, stoupne si, položí mi hlavu na koleno a řekne takovym krásnym hláskem „mama“ ♥ Já jí tak miluju ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
26.1.12 20:43

Mě dojalo když se poprvé nahlas zasmála , když řekla máma a poslední když udělala sama krůčky :hug: .Je to tak úžasný :oops: .

• Citovat
  • Upravit
2673
26.1.12 20:45

Mě dojímá když ke mě malá přiběhne,zdvihne ruce že chce do náručí a dělá rádi,a říká máma :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.1.12 20:46

Já se dojímám, když moje pětiletá mazlí moji čtyřtýdenní, to by jeden zaplakal, jak je vidí pohromadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.1.12 20:46

Nejvice me dojalo, kdyz moje dcerka (tenkrat deset mesicu) se ke me rano v posteli otocila a dala mi SAMA OD SEBE pusinku (rozumejme ze mi spise ozuzlala nos) :mrgreen: Uplne jsem brecela!
A taky, kdyz jsem asi v jejich deviti mesicich odjela na tri dny pryc a kdyz jsem se vratila, zrovna strasne plakala a vztekala se babicce. Okamzite jak me videla, zacala neskutecne mavat rucickama a uplne se nahlas rehtat a rehtala se asi deset minut co jsem ji tulila!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 20:47

Když si načural do oka a ani při tom nemuknul a jen se na mě koukal, zlatíčko moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.1.12 20:47

Mě dojímá skoro každy den když ke mě příjde a chce se mazlit a dává mi pusinky prdelinka moje :srdce: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
26.1.12 20:48

tak mě hlavně malá dojala tím,že se vůbec narodila :srdce: a jinak mě dojímá každý den,jaké dělá pokroky.A jak se Verčo cítíš?Za chvíli vás bude doma o jednoho víc a ty budeš mít teda pěknej fofr,ročního prcka a k tomu mimčo,obdivuji tě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.1.12 20:49

když padne osmá večerní a všichni naskáčou do pelechu a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
26.1.12 20:50

Mě dojalo, to že se před 14 dny začala trochu mazlit a začala mě i pusinkovat a ne jen panenku, do tý doby byl zázrakjí chytit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.1.12 20:50
Limutka píše:
Když si načural do oka a ani při tom nemuknul a jen se na mě koukal, zlatíčko moje :srdce:

Chudák melej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.1.12 20:51
jizvíková píše:
když padne osmá večerní a všichni naskáčou do pelechu a je klid

to věřím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.1.12 20:52

Mě dojímá pořád láska moje jediná :srdce: Hlavně každé ráno, když se probudí a uvidí mě, s úsměvem natahuje ručičky a pevně mě obejme kolem krku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
26.1.12 20:52
slonikova píše:
tak mě hlavně malá dojala tím,že se vůbec narodila :srdce: a jinak mě dojímá každý den,jaké dělá pokroky.A jak se Verčo cítíš?Za chvíli vás bude doma o jednoho víc a ty budeš mít teda pěknej fofr,ročního prcka a k tomu mimčo,obdivuji tě :hug:

ale joo, až na ty zničený záda je všechno ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.1.12 20:56
:palec: :palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
jizvíková píše:
když padne osmá večerní a všichni naskáčou do pelechu a je klid
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit