Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezký večer, dámy ![]()
Poslední dobou se tu objevují neveselá témata ![]()
Tak pro odlehčení, pojďme se rozplývat nad našima zlatíčkama
Čím Vás Vaše ratolest dokáže dostat do kolen?
Naše Domča (9 a půl měsíce) mě dneska rozbrečela tímhle: Sedim si na křesle, koukám na televizi, ona přileze, stoupne si, položí mi hlavu na koleno a řekne takovym krásnym hláskem „mama“ ♥ Já jí tak miluju ♥
Mě dojalo když se poprvé nahlas zasmála , když řekla máma a poslední když udělala sama krůčky
.Je to tak úžasný
.
Mě dojímá když ke mě malá přiběhne,zdvihne ruce že chce do náručí a dělá rádi,a říká máma
![]()
Já se dojímám, když moje pětiletá mazlí moji čtyřtýdenní, to by jeden zaplakal, jak je vidí pohromadě ![]()
Nejvice me dojalo, kdyz moje dcerka (tenkrat deset mesicu) se ke me rano v posteli otocila a dala mi SAMA OD SEBE pusinku (rozumejme ze mi spise ozuzlala nos)
Uplne jsem brecela!
A taky, kdyz jsem asi v jejich deviti mesicich odjela na tri dny pryc a kdyz jsem se vratila, zrovna strasne plakala a vztekala se babicce. Okamzite jak me videla, zacala neskutecne mavat rucickama a uplne se nahlas rehtat a rehtala se asi deset minut co jsem ji tulila!!!
![]()
Když si načural do oka a ani při tom nemuknul a jen se na mě koukal, zlatíčko moje ![]()
Mě dojímá skoro každy den když ke mě příjde a chce se mazlit a dává mi pusinky prdelinka moje
![]()
tak mě hlavně malá dojala tím,že se vůbec narodila
a jinak mě dojímá každý den,jaké dělá pokroky.A jak se Verčo cítíš?Za chvíli vás bude doma o jednoho víc a ty budeš mít teda pěknej fofr,ročního prcka a k tomu mimčo,obdivuji tě ![]()
když padne osmá večerní a všichni naskáčou do pelechu a je klid
Mě dojalo, to že se před 14 dny začala trochu mazlit a začala mě i pusinkovat a ne jen panenku, do tý doby byl zázrakjí chytit ![]()
Limutka píše:
Když si načural do oka a ani při tom nemuknul a jen se na mě koukal, zlatíčko moje
Chudák melej ![]()
jizvíková píše:
to věřím ![]()
Mě dojímá pořád láska moje jediná
Hlavně každé ráno, když se probudí a uvidí mě, s úsměvem natahuje ručičky a pevně mě obejme kolem krku ![]()
slonikova píše:
tak mě hlavně malá dojala tím,že se vůbec narodilaa jinak mě dojímá každý den,jaké dělá pokroky.A jak se Verčo cítíš?Za chvíli vás bude doma o jednoho víc a ty budeš mít teda pěknej fofr,ročního prcka a k tomu mimčo,obdivuji tě
ale joo, až na ty zničený záda je všechno ok ![]()
jizvíková píše: