Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky.V únoru slavíme tři kamarádky narozeniny a napadlo mě,že bych udělala nějakou zábavu.Budeme mít DJe tak nejlépe s hudbou.Mě napadl jen židlový tanec-to asi všichni známe ze školy
nebo když si s protějškem dáte mezi čela třeba balónek,jablko..a tančíte dokud nespadne.Máte nějaké tipy?
Ahoj, tak mě popravdě napadlo jen karaoke…nějak mě k tomu věkui nesedí moc her… ![]()
kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishy
sranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali
sme sa isli posr… od smiechu niekedy… ![]()
Dice píše:
Ahoj, tak mě popravdě napadlo jen karaoke…nějak mě k tomu věkui nesedí moc her…
To by bylo dobré ![]()
rodinka4 píše:
kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishysranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali
sme sa isli posr… od smiechu niekedy…
Tak to je super
ale musím vymyslet jiné slova
jedno by mohlo být třeba PIVO
a druhé mě nenapadá ![]()
Klarika píše:rodinka4 píše:Tak to je super
kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishysranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali
sme sa isli posr… od smiechu niekedy…
ale musím vymyslet jiné slova
jedno by mohlo být třeba PIVO
a druhé mě nenapadá
u nas to malo velky uspech a bolo to lacne, stalo nas to jednu whisky (tu sme aj tak dostali a nepijeme ju
) a asi 50 stipcov co sme kupili a napisali na ne fixkou meno
PIVO je dobre ![]()
My hráli Twister. Je to dobře popsané tady - http://lada.chytrackova.sweb.cz/hry/twister.htm . Nebo Aktivity ( stolní hra ). při obojím jsme se fakt vyblbli ![]()
Dajdula píše:
My hráli Twister. Je to dobře popsané tady - http://lada.chytrackova.sweb.cz/hry/twister.htm . Nebo Aktivity ( stolní hra ). při obojím jsme se fakt vyblbli
To by byly dobré hry,ale my to máme v hospůdce kde se už léta scházíme a máme k tomu takovou jakoby diskotéku.