Hry na oslavu 24. narozenin

361
24.1.12 07:30

Hry na oslavu 24.narozenin

Ahojky.V únoru slavíme tři kamarádky narozeniny a napadlo mě,že bych udělala nějakou zábavu.Budeme mít DJe tak nejlépe s hudbou.Mě napadl jen židlový tanec-to asi všichni známe ze školy ;) nebo když si s protějškem dáte mezi čela třeba balónek,jablko..a tančíte dokud nespadne.Máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
24.1.12 08:09

Ahoj, tak mě popravdě napadlo jen karaoke…nějak mě k tomu věkui nesedí moc her… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
24.1.12 08:21

kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishy :mrgreen: sranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali :mrgreen: sme sa isli posr… od smiechu niekedy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.12 08:29
Dice píše:
Ahoj, tak mě popravdě napadlo jen karaoke…nějak mě k tomu věkui nesedí moc her… :think:

To by bylo dobré :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.12 08:31
rodinka4 píše:
kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishy :mrgreen: sranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali :mrgreen: sme sa isli posr… od smiechu niekedy… :oops:

Tak to je super :potlesk: ale musím vymyslet jiné slova :think: jedno by mohlo být třeba PIVO :mrgreen: a druhé mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
24.1.12 08:33
Klarika píše:
rodinka4 píše:
kradnutie, mali sme na svadbe, kazdy dostal stipec so svojim menom, podstata bola ze kto niekoho nachytal pri tom ze povedal slovo nevesta alebo zenich tak mu ten stipec zobral (ukradol), kto mal o polnoci najviac stipcov dostal flasu whishy :mrgreen: sranda bola ake kulehy na seba robili hostia aby jeden druheho nachytali :mrgreen: sme sa isli posr… od smiechu niekedy… :oops:
Tak to je super :potlesk: ale musím vymyslet jiné slova :think: jedno by mohlo být třeba PIVO :mrgreen: a druhé mě nenapadá :nevim:

u nas to malo velky uspech a bolo to lacne, stalo nas to jednu whisky (tu sme aj tak dostali a nepijeme ju :mrgreen: ) a asi 50 stipcov co sme kupili a napisali na ne fixkou meno ;) PIVO je dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
24.1.12 09:17

My hráli Twister. Je to dobře popsané tady - http://lada.chytrackova.sweb.cz/hry/twister.htm . Nebo Aktivity ( stolní hra ). při obojím jsme se fakt vyblbli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.12 09:24
Dajdula píše:
My hráli Twister. Je to dobře popsané tady - http://lada.chytrackova.sweb.cz/hry/twister.htm . Nebo Aktivity ( stolní hra ). při obojím jsme se fakt vyblbli :pankac:

To by byly dobré hry,ale my to máme v hospůdce kde se už léta scházíme a máme k tomu takovou jakoby diskotéku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ily
12.4.12 21:23

nějaké hry pro 25 hostů??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat