Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To mi připomnělo takovou básničku:
Jednoho dnýho kráse, když svítíčko slunilo a štípy mouchaly, přišel k nám študý chudent v rozpláštěném trháku. „Študám vás, pane vítáku! Uchlebte si našeho kroje!“ Ale náš haf zapesal, dupama zanohal a hnal milýho študýho chudenta přes bramborovo kmotroviště, div si lámy nezpřehnátal. A tak milýho študýho chudenta odvezli do nemocný všeobecnice a tam mu unohali řízu u prdý samele!
Mišis píše:
Nepoužívejte vulgarismy, čeština je dostatečně libozvučná…
Příklad:
Velice mne vyměšuje, když se ani za nejvyšší bytost na nebesích nemohu někam dovolat v síti O2. Ty příslušnice nejstaršího řemesla na infolince ze mne dělají samce domácího tažného zvířete zbaveného své
samčí ozdoby a tak jsou všechny jejich rady na výměšek z tlustého střeva mého trávicího traktu. Občas se tak rozčílím, že m…usím ty příslušnice nejstaršího řemesla poslat do análního otvoru domácího zvířete produkujícího mléko. Tím chci říct, že celá komunikace s O2 je na ženský pohlavní orgán a já si při ní připadám jako mužský pohlavní orgán.
Perfektní..
![]()
Mimochodem s O2 mám stejnou zkušenost. ![]()
Nepoužívejte vulgarismy, čeština je dostatečně libozvučná…
Příklad:
Velice mne vyměšuje, když se ani za nejvyšší bytost na nebesích nemohu někam dovolat v síti O2. Ty příslušnice nejstaršího řemesla na infolince ze mne dělají samce domácího tažného zvířete zbaveného své
samčí ozdoby a tak jsou všechny jejich rady na výměšek z tlustého střeva mého trávicího traktu. Občas se tak rozčílím, že m…usím ty příslušnice nejstaršího řemesla poslat do análního otvoru domácího zvířete produkujícího mléko. Tím chci říct, že celá komunikace s O2 je na ženský pohlavní orgán a já si při ní připadám jako mužský pohlavní orgán.