Syn prská jak o život :-)

7213
14.1.12 19:59

syn prska jak o zivot :-)

Holky,pred tydnem jsem na maleho ze srandy jakoby pusou prdela,mel z toho prcu,ale to byla chyba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chtel mi asi udelat radost a velice rycle pochopil jak se to dela…prska a bubla pusou tak,ze mu slinty litaj vsude,porad prevlikam,prska az do cervene barvy,kdy ma jeho oblicej barvu rajcete,pak se zacne treba smat a nebo cuci jak zareaguji,vyská a nejde jinak nez se tomu proste smat…

kdyz to udela ,kdyz pije mliko,tak je to jeste ok,ale davam mu od vcerejska mrkvovou stavicku a to je pak veselo,oranzova vsude…ja blahova postrikala arielem a dala vyprat na 60stupnu a ani se to nehlo…

to jsem toho meho klucinu neco naucila :mrgreen: :zed: :zed: :zed: :zed:

a myslim,ze bude jeste hur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
14.1.12 20:01

:lol: :lol: :lol: hahaaaaaa, to musi byt prca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.1.12 20:01

MMCH. poridila bych si plastenku a zakryla nabytek igelitem a nechala ho prskat vesele dal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
14.1.12 20:06

Neboj přejde ho to, ale je otázka kdy. :mrgreen: Já to taky malýho vtipně naučila a prskala asi od 4. měsíce do 7. :zed: Pokaždý jsem ho ignorovala a přestalo ho to bavit, :dance: ale i teď si na to občas vzpomene :cert: :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7213
14.1.12 20:10

holky,bryndak s rukavama jsem dnes nesehnala,tak aspon ten klasicky s korytkem…

clovek dela blbiny,tak aby si rozmyslel,co dela…at to pak nema takove nasledky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
14.1.12 20:10

To prskání ze srandy dělají skoro všechny děti. Náš malý to naštěstí dělá jen na prázdno, takže lítaj jen sliny :lol: S jídlem to musí byt fakt zábava :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
14.1.12 20:17

Z toho si nic nedělej - našeho to nikdo neučil a stejně to dělá - nejradši, když má lžičku z jídlem u pusy nebo jídlo v puse - to je pak radosti :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
14.1.12 20:23

Tak nas malej to dela asi od 3. mesice do ted. Je mu 8,5 mesice. Uz jsme si zvykli. :mrgreen:
Ted to jeste zlepsil, protoze se opre pusou o gauc a dotoho vydava prdive zvuky a mame neustale mokry okraj gauce a vlastne i zbytek nabytku. :zed:
A kdyz jedeme s kocarkem tak to dela treba i pul hodiny v kuse a lidi, co nas potkavaji se usmivaji. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
14.1.12 20:25
Starrky píše:
Z toho si nic nedělej - našeho to nikdo neučil a stejně to dělá - nejradši, když má lžičku z jídlem u pusy nebo jídlo v puse - to je pak radosti :cert: :)

jj, taky mel obdobi, kdy jsem po kazdem jidle mela pulku sklenicky na sobe. :mrgreen: A ve finele si jeste psiknul, kdyz jsem mu zrovna davala jidlo a mohlo se cistit uplne vsechno. :D

• Citovat
  • Upravit
6569
14.1.12 20:43

Promiň, ale musím :lol: :lol: :lol: :lol:
Jj, taky to známe, neboj, za pár měsíců to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.12 20:48

Holky, já to malýho nikdy neučila, nevím, že by někdo jinej, a dělá to stejně!!! :roll: :mrgreen:

Takže klid, vaše chyba to není, začali by s tím tak jako tak… :jazyk: ;) Když mě onehdá nahodil mrkvičkou, tak jsem myslela, že mě raní… :zed: (byla na měm, na mně, na stole, na bílé zdi, na zemi, na autosedačce kde ho krmím… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.1.12 20:50

Syna jsem to neučila a dělá to od třetího měsíce, děsně ho to baví. Zatím mrkvičku nedáváme, koukám, že se máme na co těšit.
Nejradši prdí s dudlíkem v puse, to se tím tlakem vzduchu ten dudlík trochu povystrčí a pak celý rozvibruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.1.12 20:53

jako malej prdi a jdou mu bozi bublinky od puseny,ze bublifuk je hadra…ma krasne modre oci a kdyz chytne tu svou cervenou,tak krasne vyniknou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.1.12 20:57

jeee to je vtipny :D :D :D :D ..musi to byt rozkosny..ono ho to prejde az se nauci zase neco novyho :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
14.1.12 21:14

:mrgreen: ,zname :)ten nas k tomu jeste pridal bublani na zemi.Udela si kaluz z gryndu a pak do toho fouka :mrgreen: a to jsem ho to neucila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí