Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky,pred tydnem jsem na maleho ze srandy jakoby pusou prdela,mel z toho prcu,ale to byla chyba
![]()
chtel mi asi udelat radost a velice rycle pochopil jak se to dela…prska a bubla pusou tak,ze mu slinty litaj vsude,porad prevlikam,prska az do cervene barvy,kdy ma jeho oblicej barvu rajcete,pak se zacne treba smat a nebo cuci jak zareaguji,vyská a nejde jinak nez se tomu proste smat…
kdyz to udela ,kdyz pije mliko,tak je to jeste ok,ale davam mu od vcerejska mrkvovou stavicku a to je pak veselo,oranzova vsude…ja blahova postrikala arielem a dala vyprat na 60stupnu a ani se to nehlo…
to jsem toho meho klucinu neco naucila
![]()
a myslim,ze bude jeste hur ![]()
MMCH. poridila bych si plastenku a zakryla nabytek igelitem a nechala ho prskat vesele dal
![]()
Neboj přejde ho to, ale je otázka kdy.
Já to taky malýho vtipně naučila a prskala asi od 4. měsíce do 7.
Pokaždý jsem ho ignorovala a přestalo ho to bavit,
ale i teď si na to občas vzpomene
![]()
holky,bryndak s rukavama jsem dnes nesehnala,tak aspon ten klasicky s korytkem…
clovek dela blbiny,tak aby si rozmyslel,co dela…at to pak nema takove nasledky ![]()
To prskání ze srandy dělají skoro všechny děti. Náš malý to naštěstí dělá jen na prázdno, takže lítaj jen sliny
S jídlem to musí byt fakt zábava
![]()
Z toho si nic nedělej - našeho to nikdo neučil a stejně to dělá - nejradši, když má lžičku z jídlem u pusy nebo jídlo v puse - to je pak radosti
![]()
Tak nas malej to dela asi od 3. mesice do ted. Je mu 8,5 mesice. Uz jsme si zvykli. ![]()
Ted to jeste zlepsil, protoze se opre pusou o gauc a dotoho vydava prdive zvuky a mame neustale mokry okraj gauce a vlastne i zbytek nabytku. ![]()
A kdyz jedeme s kocarkem tak to dela treba i pul hodiny v kuse a lidi, co nas potkavaji se usmivaji. ![]()
Starrky píše:
Z toho si nic nedělej - našeho to nikdo neučil a stejně to dělá - nejradši, když má lžičku z jídlem u pusy nebo jídlo v puse - to je pak radosti![]()
jj, taky mel obdobi, kdy jsem po kazdem jidle mela pulku sklenicky na sobe.
A ve finele si jeste psiknul, kdyz jsem mu zrovna davala jidlo a mohlo se cistit uplne vsechno. ![]()
Promiň, ale musím
![]()
Jj, taky to známe, neboj, za pár měsíců to přejde.
Holky, já to malýho nikdy neučila, nevím, že by někdo jinej, a dělá to stejně!!!
![]()
Takže klid, vaše chyba to není, začali by s tím tak jako tak…
Když mě onehdá nahodil mrkvičkou, tak jsem myslela, že mě raní…
(byla na měm, na mně, na stole, na bílé zdi, na zemi, na autosedačce kde ho krmím…
)
Syna jsem to neučila a dělá to od třetího měsíce, děsně ho to baví. Zatím mrkvičku nedáváme, koukám, že se máme na co těšit.
Nejradši prdí s dudlíkem v puse, to se tím tlakem vzduchu ten dudlík trochu povystrčí a pak celý rozvibruje ![]()
jako malej prdi a jdou mu bozi bublinky od puseny,ze bublifuk je hadra…ma krasne modre oci a kdyz chytne tu svou cervenou,tak krasne vyniknou
![]()
jeee to je vtipny
..musi to byt rozkosny..ono ho to prejde az se nauci zase neco novyho ![]()
,zname
ten nas k tomu jeste pridal bublani na zemi.Udela si kaluz z gryndu a pak do toho fouka
a to jsem ho to neucila ![]()