Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak dlouho vydržíte mít puštěné tohle video http://www.youtube.com/watch?… ? Dneska končím u 30. minuty, ale zítra to hodlám dotáhnout až do konce
![]()
dvě minuty, abych si potvrdila, že se obrázky pořád dokola opakují ![]()
co lidi nevymyslí ![]()
Banny.J píše:Kallkapa píše:ty jo, tak dlouho
Minutu dvanáct![]()
![]()
Však jsem se taky přemáhala jak jsem mohla !! ![]()
Kallkapa píše:Banny.J píše:Však jsem se taky přemáhala jak jsem mohla !!Kallkapa píše:ty jo, tak dlouho
Minutu dvanáct![]()
![]()
31 vteřin,pak jsem musela vypnout zvuk,abych nerušila,a už jsem s toho neměla takový požitek
![]()
dada1511 píše:Požitek?!?!?!?!
31 vteřin,pak jsem musela vypnout zvuk,abych nerušila,a už jsem s toho neměla takový požitek![]()
![]()
To jsou ňuňánci,vydržela jsem to 16minut,to zítra ukážu malému,se mu bude líbit,ale jen kousek,nenechám ho u toho sedět 10h.
TýnkaK píše:dada1511 píše:Požitek?!?!?!?!
31 vteřin,pak jsem musela vypnout zvuk,abych nerušila,a už jsem s toho neměla takový požitek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě to přišlo tak psychedelický, že jsem se po těch svých 12ti vteřinách musela zkontrolovat, jestli jsem ok a nezanechalo to na mě žádný následky. Úplně šílím z takovejch hovadin.
Ba naopak,dlouho jsem se tak nezasmála
,je fakt,že v tomto směru,jsem až doposud byla panna,to bude tím,že okolí a internet ,mě asi šetřili,já to nevyhledávám,a nikdy mi nic takového nikdo neposlal ![]()