Komu taky přišlo od Reader Digest Výběr

7250
4.1.12 20:37

Komu taky přišlo od R.Digest Výběr

Ahojky,tak je tu někdo komu taky přišla dneska od Výběru,že pokud si objednáte,že vyhráváte 3 000 000 kč a nebo auto?To si myslí,že jim na tohle v dnešní době ještě někdo skočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.1.12 20:39

Skorotchánovi to chodí taky furt… i mojí babi… a to jsme jim několikrát psali, že už nechcemééé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530

K nám na poštu toho došly 3 pytle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89

mě to chodí co tak 2-3 měsíce. vždycky to hážu rovnou do sběru. ale divila by ses kolik lidí tomu věří i v dnešní době :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.12 20:42

Tak ta soutez se normalne losuje…

ale tj jedno, takovy nektere pekny knizky a takhle to nici :(

• Citovat
  • Upravit
2810
4.1.12 20:44

Mojí babce to jednu dobu přišlo taky. Tam bylo zařazení do slosování podmíněno objednáním těch jejich brožur nebo co to bylo. Tak to objednala. Důchodce, no… :roll: :D Výhra samozřejmě nikde a brožury k zaplacení chodily neustále ještě asi dva roky poté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
4.1.12 20:46

Taky to přišlo, ale manželovi, poprvé. Dlouho nic takového nepřišlo, kdysi co chvilu něco chodilo, mi nebo našim… a po nějakém tom roce opět něco přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
4.1.12 20:47

A zajímalo by mě, jestli se najde tady někdo, kdo třeba vyhrál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.12 20:50
regy píše:
A zajímalo by mě, jestli se najde tady někdo, kdo třeba vyhrál :)

ale ano.. to neni podvod.. jen je to naprosto nevhodny marketing.. :(

• Citovat
  • Upravit
3000
4.1.12 20:53

Taky mi nabízeli 3 000 000 a superba :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
4.1.12 20:54

Tchýně to hraje už několik let - už jen za tu výdrž a známky by jí něco mohli poslat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.1.12 20:55

Tož já se klidně přiznám, že s nima tu hru hraju. :mrgreen: Knížku jsem zatím neobjednala ani jednu, není to podmínka. Mělo by se losovat snad teďka v lednu. Jsem zvědavá, jestli z toho kápnou aspoň hodinky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.1.12 21:02

Já si taky hraju :mrgreen: a bez objednávání, vždyť to nic nestojí a co kdyby se štěstí unavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
4.1.12 21:11

manžel poslal kdysi dávno a přišly mu hodinky :lol: teď to poslali mě, ale já na to dlabu - o druhý hodinky nestojím a s mým štěstím bych dostala leda tak velký H. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
4.1.12 21:16

Dědovi posílali furt, vyhrával něco snad co měsíc, podmínkou byla objednávka, často objednal, většinou přišly hrozný šmejdy, často neobjednal, přišly taky a chtěli je zaplatit, jenomže děda si nic nepamatoval… Po jeho smrti jsem se s nima asi přes rok dohadovala, oni vyhrožovali soudem, pokud nezaplatíme i věci, co dorazily po jeho smrti, já od nich chtěla vidět dědou vlastnoručně podepsaný objednávky, který samozřejmě neměli, nakonec to vzdali, ty úžasný poklady dodnes kdesi ležej nerozbalený, nestáli mi ani za těch pár korun poštovnýho, abych jim to poslala zpět. Ale pro mě je firma, která dokáže tohle dělat člověku s Alzheimerem (mnohokrát jsme je prosili, ať už mu to neposílají) fakt podrazácká a ty jejich cédéčka a podobný věci za ty prachy fakt stály za to. A naprosto pokaždý k tomu právě on jeden jedinej zaručeně vyhrál minimálně milión :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí