Kdo je také letošní vánoční ostuda? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
23.12.11 20:38

Kdo je také letošní vánoční ostuda? :)

Tak se přiznejte, v čem jste letos ostudy - ale nebojte, jen co se týče letošních vánočních příprav…

Já mám docela nachystáno, ale generální úklid za sebou tedy nemám… Takže právě ve velkém peru a suším tu šílenou horu špinavého prádla, kterou se nám povedlo nějak nashromáždit. A nemám utřený prach nikde jinde než v obýváku. A nemám uklizený šicí kout.

No a hlavně - právě pečeme perníky - jsme fakt ostudy :lol: :lol: :lol:

Ale ty Metelčiny jsou dobré hned, tak se ani nestydím :D:D:D:

Tak povídejte, že v tom nejsem sama!

Manžel a mladší holky právě zdobí stromečky - dneska jdou děcka spát pozdě - a my ještě později - budeme ještě balit pár dárečků a schovávat na šikovná místa je pro zítřejší bleskový Ježíškový přesun pod stromeček. :)

L.

PS: Heč, už máme nachystané zvonečkové mobilní zvonění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
23.12.11 20:44

Vtipne :lol:

ja mam ukizeno tak nejak normalne, cukrovi napekla mamka, stromek je neozdobene koste, na ktere se neustale snazi vylezt kocka, darky nezabalene a do salatu se pustim za chvili…a zily mi to netrha :lol: nicmene deti nemame a pro sebe s manzelem se neplanujeme zblaznit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.12.11 20:45

Já to nějak nehrotím.Dítě dneska zvládlo nanosit všechny hračky z pokojíčku do obýváku.Uklizeno mám,jen teda na stole mám obří kupu věcí z pečení.Salát už mám hotový,maso naložené,jen ještě musím nazdobit perníčky a upéct jablečný závin.Jo a chtěla jsem ještě požehlit kupu prádla,ale možná ji schovám do skříně a budu dělat že o ni nevím :)

• Citovat
  • Upravit
7631
23.12.11 20:47

Já se přidávám k ostudám :mrgreen: Celý den jsem makala jako šroubek, ale že by u nás bylo uklizeno svátečně se mi moc nepozdává. Nedrhla jsem jako těhotná podlahy ani jsem kvůli prachu neodsunovala lehčí nábytek. Jo a prach za pračkou jsme také nestihli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
23.12.11 20:47

Lesí, hlásím se do klubu :-D se mi ani nechce rozpisovat, co všechno nemáme, ale hlavně, že už máme stromeček, z toho se moc těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.12.11 20:48

Hlásím se do klubu. Letos jsem skoro nepekla,jen jednu dávku lineckého a vanilkových rohlíčků :oops: . Stejně jsem to potom cpala do mrazáku,nebo rozdávala,taky jsem vynechala jinak každoroční domácí vánočku.
Nějak na mě letos nedopadla ta pravá vánoční nálada a je to vidět :roll: . Úklid jsem udělala potom,co nám na začátku měsíce vyměnili okna,teď už na to peču :oops:
Tyhle Vánoce jsem pojala jako skutečné svátky klidu,takže žádný šílení kolem cukroví,dárečků,úklidu atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17894
23.12.11 20:49

Já jsem největší vánoční ostuda, nemám uklizeno vůbec, jakože vůbec, ani nezameteno, ani nevytřeno, nenapečeno, večeři dostanu od maminky, dárky kupoval a balil manžel, stromeček zdobily děti. Jsem už víc než měsíc nemocná a vidím letos vánoce z jiného úhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.12.11 20:50

Já tak nějak vše mám, jen dobalit tři dárky a ustrojit stromek. Ale nemám to zvonění. Nějaký tip odkud ho stáhnout? :think: přinejhorším mám starý zvonek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
23.12.11 20:53

Tak to já jsem ostuda každoročně a už mě to nijak netrápí :) Uklizeno mám tak nějak „to stačí“ , cukroví každý rok dostaneme od babiček, stromeček jsme ozdobili s dětma dnes, muž právě ve sklepě zabíjí kapra :? , zítra budu obalovat, salát dělá tchýně, chlebíčky namažu zítra přes den, odpoledne se chci jít s dětma podívat na mši do kostela, večeřet budeme společně. Dárky budu balit dnes, až děti usnou, zapálím si frantíka a dám si dvojku červeného. Nebudu se stresovat :) A všem přeju krásné Vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
23.12.11 20:53

Pěkné téma! :palec:
Táááákže myslím že největší ostuda jsem já.. máme cukroví ALE nemáme ho dozdobené, ořechy nejsou slepené, dortíčky slepené a ozdobené :oops: , úklid by to trošku chtělo ale je to spíš ten provozní, kdyby každý uklidil to co vytáhl na své místo to by bylo :mrgreen:
no dárky jsem dobalila před chvílí ještě jeden chybí ale ten je v ložnici a tam spinká to naše miminko takže na něj prdím (na ten dárek :P )no ale největší ostuda je že je v rodině cítit menší napětí i když dneska se to malinko srovnalo tak snad to vydrží.. přeci jen mají to být svátky klidu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.12.11 20:56

Já jsem ostuda, protože mám koš plný špinavého prádla. :mrgreen: Ale nosit máme co a koš s prádlem je v koupelce za dveřmi kam nevidím a nedráždí mě. :mrgreen: Jinak stomeček se bude strojit zítra, dneska jsem uvařila polévku, udělala salát a upekla vánočku. Uklizeno máme už dávno, dárky jsou zabalené taky, cukroví hotovo a nazdobeno, tak mám už pohov. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.12.11 20:57

po mém napůl zoufalém deníčku jsem se rozhodla, že se na čištění koberce vykašlu :pankac: Stromeček ozdoben a na svém místě, cukroví ochutnáno, dárky zabaleny, kapr vykuchán, tak už jen čekám až mi vystydne zelenina na salát a bude hotovo vše. Zítra jen vyluxovat a snad to bude vše… Ale teda padá mi hlava únavou :( Ještě ráno jsem měla obavy, že radši uteču někam do lesa a vylezu až na novej rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Okna nejsou umytá, ložnice není vypulírovaná. V kuchyni je kopa naštěstí už umytýho nádobí, ale utírat se mi nechce. Lavor vypraného, ale nevyžehleného prádla… :nevim: Ale jako ostudu to nevidím :mrgreen: prostě jde vidět, že tu žijem a že se na Vánoce čas nezastavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Já jsem dneska naběhla do hračkářství, aby byly nějaký dárky :lol: Starší seděl v kočáru po směru jízdy a já jsem lifrovala hračky do košíku za něj. Akorát garáže se mi tam nevešli, nesla jsem je v igelitce a samozřejmě zvrchu zmerčil na krabici namalovaný autíčko, tak ječel, kolemjdoucí se koukali dost blbě, že jako dítě vidí dárek ještě před ježíškem, tak jsem se to snažila chabě zachránit tím, že jsem říkala, koukej, co nám tu ježíšek nechal. odpověď: Autííčkoooo!
Ale slibuju si, že příští rok už budu mít dárky v listopadu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
23.12.11 20:58

Jo a pernicky taky nemam nazdobene, ale aspon tu pernikovou chaloupku mame udelanou i nazdobenou, to jsme dělaly s dcerkou asi pred 2 tydny . Generální úklid neproběh, ale neco jsem stihla v listopadu, treba všechna okna a za to jsem ted rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí