Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, pořád mi to leží v hlavě, chci se zeptat na včerejší topstar, kde Agáta Hanychová řekla, že najust fotí fotky pro playboy, aby ukázala, těm cituju maminkám na mateřský dovolený, jak je hezká i čtyři měsíce po porodu. Že když vejde do čekárny s Kryšpínkem a vidí ty tlustý,nenamalovaný maminky, že by si mohly alespoň dát řasenku, když už nic a proč jí když nemusí. Že děťátko je krásné, ale vztah neudrží. Chtěla jsem se zeptat na váš názor ![]()
Upřímně řečeno si myslím, že všechno co Agáta v televizi pronese je její reklamní tah.Přece jenom to, že se objevuje v médiích a hlavně v bulváru ji přináší publicitu a to, že se o ni mluví.Osobně si myslím, že je to blbka,ale asi bude hodně vychytralá a „vychcaná“.Pokud se chce fotit nahá, tak ať se klidně fotí a mě její názory nechávájí úplně chladnou.A osobně potkávám šik maminky, kterým to s kočárkem a dětma sluší a užívají si, že je mají a jsou s nima…Nevím, proč všude panuje názor, že pokud je maminka na mateřský, chodí v teplácích s mastnou hlavou a pod…Pardon, že jsem se tak rozepsala…
neviděla jsem to, ale má pravdu. děti mám tři a váhu si hlídám, nechci, aby ze mě byl tlustý kamarád. v těhotenství jsem přibrala málo a to i s dvojčaty a veškerá kila jsem nechala v porodnici. momentálně mám méně než před porodem, manžel mě nazval vychcíplem
, což bylo myšleno, jako poklona
bellezza píše:
ja ji fandim![]()
![]()
vzdyt ma pravdu
samozřejmně ne na úkor dítěte, ale má pravdu. Rozhodně se nepůjdu malovat když mi malá brečí v postýlce, ale jinak souhlasím!
já si to myslím taky
jako úplně jí nemusím - nevyhledávám, někdy má názory opravdu „drsné“ ale s těma maminkama je to pravda - jako jasně, nebudu hulit a 10dní nežrat abych zhubla na fotky a přišla kvůli tomu o mlíko, to je jasný, ale řasenku si dám a snažím se tak moc nežrat abych nebyla tlustá.. ovšem nic nedělám na úkor dítěte ![]()
Příspěvek upraven 22.12.11 v 09:43
To je husa,no já bych to spíš vsázela na liposukci nebo jí prostě hráblo a buď přestala jíst nebo zvrací,to není jinak možné,je hubenější než před dítětem,to bije do očí,že to není jen tak ![]()
JE TO HROZNÁ KRÁVA..
CHTĚLA BYCH VIDET JAK BY VYPADALA KDYBY MĚLA 7 TISÍC NA MATERSKOU..JI SE SNADNO UDRZUJE, KDYŽ JDE NA KRYPTOLIZU, NA PLASTIKU, NA KOSMETIKU, A BUH VI KAM ZA PEKNY PRACHY…
jizvíková píše:
neviděla jsem to, ale má pravdu. děti mám tři a váhu si hlídám, nechci, aby ze mě byl tlustý kamarád. v těhotenství jsem přibrala málo a to i s dvojčaty a veškerá kila jsem nechala v porodnici. momentálně mám méně než před porodem, manžel mě nazval vychcíplem, což bylo myšleno, jako poklona
„vychciplo“??? no to jsem jeste neslysela
![]()
Maia22 píše:
To je husa,no já bych to spíš vsázela na liposukci nebo jí prostě hráblo a buď přestala jíst nebo zvrací,to není jinak možné,je hubenější než před dítětem,to bije do očí,že to není jen tak
já jsem byla po porodu taky hubenější než před dítětem ![]()
Já bych jí na to odpověděla, že bych nejedla, kdybych nekojila a že bych strávila každé ráno hodinu před zrcadlem, kdybych měla věčně hlídání jako ona.
Nee, nijak mě nerozčiluje, její hlášky beru s velkou rezervou. ![]()
at si hlásá co chce
Klidně budu tlustá(jakože nejsem
),nedám si ani řasenku.Nebudu v mrazu vystavovat kozy,nemám doma photoshop
Po takových lidech je mi šumák,žijou v jiném světě,nebo teda spíš já žiju v jiném.Miminko si nepořizuju proto,aby mi udrželo vztah ![]()
Příspěvek upraven 22.12.11 v 09:47
smurfka píše:
JE TO HROZNÁ KRÁVA..
CHTĚLA BYCH VIDET JAK BY VYPADALA KDYBY MĚLA 7 TISÍC NA MATERSKOU..JI SE SNADNO UDRZUJE, KDYŽ JDE NA KRYPTOLIZU, NA PLASTIKU, NA KOSMETIKU, A BUH VI KAM ZA PEKNY PRACHY…
Taky můžeš dělat něco pro to, aby jsi měla víc peněz než je rodičák ![]()