Agáta Hanychová - Topstar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kiki03
19.3.13 19:26

@Weru Dej,dej a poradne :-D

• Citovat
  • Upravit
7631
22.4.13 21:40

Z nudy jsem otevřela svatební fotky článku na Novinkách a nemůžu se zbavit pocitu, že ta fotografie se zvednutými prostředníky je fotomontáž. Vidím tam světlý pruh a hlava muže v pozadí je odskočená :think: Co myslíte? Článek je zde http://www.super.cz/…azovala.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.4.13 21:45

Téda já byla celý víkend v práci…ale tohle je vtip ne 8o 8o 8o Prachař si vzal Hanychovou, jo 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
22.4.13 21:48

No taky to vidím, ale spíš bych to přikládala hooodně špatné kvalitě fotky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.4.13 21:48

Podle mě je ta fotka fotomontáž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.4.13 21:50

Mně přijdou všechny fotky schválně zmršené :think:
No a nesedí mi na ní ani krk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.4.13 21:52
@Brokianaa píše:
Téda já byla celý víkend v práci…ale tohle je vtip ne 8o 8o 8o Prachař si vzal Hanychovou, jo 8o?

No, nevím, jak ta fotka je nebo není fotomontáž, ale v TV v Prima zprávách to říkali, že se vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.4.13 21:54

Taky jsem výjimečně koukala na primu, a byla tam normálně reportáž, plno fotek a tuším i záběry z obřadu- točené. Prý se brali s pasem, protože Prachař má propadlou občanku, a svatba bude i druhá a to v kostele…tak to mě pobavilo nejvíce. -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena aleba
23.4.13 06:18

„děťátko je krásné ale vztah neudrží“ - hlavně že jí to i přes její krásu s otcem dítěte vydrželo, to poučuje ta pravá :mrgreen:
Já se teda taky hlídám, nechci být tlustá, aspoň pudr a řasenku mám každý den… ale neodsuzuju nikoho za jeho váhu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak