Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,vim,ze uz to tu jednou bylo a docela jsem se bavila a tak zakladam znova.
Co znamena Vas nick(prezdivka)?
Na mou jsem prisla podle jmena,jak bych se chtela jmenovat.
Celkem nic, je to rýmovačka na variantu křestního jména… ovšem v poslední době mi na profilu vpravo vyskakujou reklamy na nějaké laboratorní potřeby včetně pipet, to mě baví ![]()
sara1000 píše:
Ahoj,vim,ze uz to tu jednou bylo a docela jsem se bavila a tak zakladam znova.
Co znamena Vas nick(prezdivka)?
Na mou jsem prisla podle jmena,jak bych se chtela jmenovat.
Patka mám jako Patrik a mu tak říkam.
manželovi říkají x let slon,mě sloníková a ted máme malé slůňátko.Ale není to kvůli postavě,že by jsme byli jako sloní rodinka,to ne
manželovi tak říkali,ještě,než jsme se poznali ![]()
Já jsem Jana Najar a tak to nějak vyplinulo,že mi známí a kamarádi už jinak neřeknou ![]()
skratka kvetou, z ktorych som mala v svadobnu kytcu (eustoma).
Pipet píše:
Celkem nic, je to rýmovačka na variantu křestního jména… ovšem v poslední době mi na profilu vpravo vyskakujou reklamy na nějaké laboratorní potřeby včetně pipet, to mě baví
Kdyz ty jsi to tak krasne doplnila i obrazkem.V diskuzi o vanocnim kolotoci jsem si te vzdy predstavovala,jako laboratorni sestru ![]()
moje přezdívka z pubertálních let byla Ignác, říkali mi tak i kamarádi od manžela, až se jednou jeden spletl a mluvil o mě jako o Igračkovi a už to zůstalo ![]()
Je to přezdívka, kterou jsem původně vybrala (v alkoholovém opojení), aby mě tak oslovovala moje nejlepší kamarádka. Jsem prohlásila, že se mi moje jméno nelíbí a že chci tohle. Takže u mě nic zvláštního. ![]()