Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dino píše:eviliska píše:no jo, až tě někde uvidím, tak si hned vzpomenu na blbouna
no to jsem mohla čekat - že já to vůbec psalachjo, se nechám asi přejmenovat
já to vezmu zgruntu a budu tady pak jako nová, jenom přízpěvky zůstanou ![]()
awantia píše:
Kallkapa myslis ze neni tak hrozny,preci jenom kdo by si dal jako prezdivku znacku vina
![]()
![]()
![]()
Já víno ráda
Ne fakt je pěkná ![]()
awantia píše:Já bych řekla, že to 99,9% uživatelek emimi netrkne.
Kallkapa myslis ze neni tak hrozny,preci jenom kdo by si dal jako prezdivku znacku vina
![]()
![]()
![]()
MonnyDee píše:zoubky píše:nevidím
U mě je přezdívka jasná, pokud se podíváte na mojí fotku, kde se směji. Mám jí od základky od kluka, do kterého jsem se zamilovala a on mi tím „opětoval“zájemPříspěvek upraven 11.01.12 v 22:11
nj, raději jsem do profilovky dala syna ![]()
jizvíková píše:
hadejte
Tak me napadlo,bud ze mas nejakou jizvu,treba po cisari,nebo jsi jizliva ![]()
sara1000 píše:A není to její příjmeníjizvíková píše:Tak me napadlo,bud ze mas nejakou jizvu,treba po cisari,nebo jsi jizliva
hadejte
Kallkapa jestli jsi ho jeste nemela tak doporucuji bud je vino lehke sumive ,nebo byva i sekt ten jee good ![]()
eviliska píše:
zoubky : taky jsem asi slepá - kde je ta fotka??
já jsem schovaná v odkazu pod metříkem, v albu Porodnice…tam jsou mé tesáky patrné dost ![]()
weruuunka píše:sara1000 píše:A není to její příjmeníjizvíková píše:Tak me napadlo,bud ze mas nejakou jizvu,treba po cisari,nebo jsi jizliva
hadejte![]()
![]()
I to je mozne,jen si rikam,zda by si nekdo dal do predivky sve prijmeni,kdyz prezdivk nas ma trochu zainkognitovat ![]()
zoubky píše:eviliska píše:já jsem schovaná v odkazu pod metříkem, v albu Porodnice…tam jsou mé tesáky patrné dost
Aha,ja mam schovane metriky ![]()
weruuunka prave ze nevedi proc mam takovy nick
jestli by nebylo lepsi me jmeno…
![]()
sara1000 píše:zoubky píše:Aha,ja mam schovane metrikyeviliska píše:já jsem schovaná v odkazu pod metříkem, v albu Porodnice…tam jsou mé tesáky patrné dost
Nooo, když jsem byla malá dávaly ¨kreslený pohádkový seriál a tam byly tři holčičky a říkali jim atominky. Já si jen přidala n doprostřed. Tenhle nick používám už od střední. ![]()
zoubky píše:MonnyDee píše:nj, raději jsem do profilovky dala synazoubky píše:nevidím
U mě je přezdívka jasná, pokud se podíváte na mojí fotku, kde se směji. Mám jí od základky od kluka, do kterého jsem se zamilovala a on mi tím „opětoval“zájemPříspěvek upraven 11.01.12 v 22:11
a ten se nesměje
![]()