Čím větší sebevědomí, tím více peněz?

Sindarela
19.9.11 11:29

Čím větší sebevědomí, tím více peněz?

Nezlobte se na mě za tento příspěvek, ale chtěla jsem se zeptat, jestli máte také ten názor, že čím má člověk větší sebevědomí, tím má také více zajištěnou kapsu.

Nevím proč si to myslím, ale zkuste si to představit. Třeba hodně sebevědomého člověka, jak dělá za minimální mzdu. To asi ne, že?

Třeba to s tím nesouvisí, ale jelikož já mám celjavascript:texylatext.texy.tag(‚%20:mrgreen:%20‘,%20'');ou dobu sebevědomí nízké, tak jsem nikdy neměla velký plat. Spíš vždycky patřil k těm nižším. Možná je to kravina, ale tak mě to napadá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sindarela
19.9.11 11:32

Nezlobte se na mě za tento příspěvek, ale chtěla jsem se zeptat, jestli máte také ten názor, že čím má člověk větší sebevědomí, tím má také více zajištěnou kapsu.

Nevím proč si to myslím, ale zkuste si to představit. Třeba hodně sebevědomého člověka, jak dělá za minimální mzdu. To asi ne, že?

Třeba to s tím nesouvisí, ale jelikož já mám celou dobu sebevědomí nízké, tak jsem nikdy neměla velký plat. Spíš vždycky patřil k těm nižším. Možná je to kravina, ale tak mě to napadá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10048
19.9.11 11:32

Já myslím že na tom něco je ale spíš bych řekla že je to dost o ambicich a sebevědomí. člověk tímhle nabitej nevydrží stát u pásu někde ve výrobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
19.9.11 11:34

Jojo, tak s tím z velký části souhlasím. Člověk může být sebevětší blb, ale když to umí dobře prodat, nikdo se nad tím ani nepozastaví. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
19.9.11 11:34

Asi na tom něco bude :think: můj muž všechno zná, všechno ví, všude byl :lol: a díky tomu se mu daří, pouští se do věcí na které já bych neměla odvahu a ono mu to vychází.Zase ale není nějaký hazardér, že by třeba investoval všechny peníze.
Já sebevědomí no nevím, asi nic moc, takže jsem nikdy neměla hodně peněz, ale dobře jsem se vdala :lol:

• Citovat
  • Upravit
4705
19.9.11 11:37

platí to 100% a je to jak tu padlo. Člověk se sebevědomím a sebeúctou nebude stát u výroby u pásu za 9000 hrubýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
19.9.11 11:38

částečně souhlasím, protože někdy to taky tak není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
19.9.11 11:38

jo a díky. Zrovna dneska jsem si právě TOHLE potřebovala uvědomit.
Takže :kytka:

NiKi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
19.9.11 11:47
NiKina píše:
jo a díky. Zrovna dneska jsem si právě TOHLE potřebovala uvědomit.
Takže :kytka:NiKi :srdce:

Tak ať to dobře zúročíš. :-)

• Citovat
  • Upravit
10726
19.9.11 11:52

Nemyslim, ze je tam prima umera.
Moje sebevedomi (myslim, ze ho mam tak akorat) je rozhodne vyssi nez mnozstvi mych penez (tech mam malo porad). A neni to tim, ze si clovek netroufne, rozhodne nejen tim, ale proste v urcitych oborech Te nezaplati bez ohledu na vzdelani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.9.11 11:53
NiKina píše:
platí to 100% a je to jak tu padlo. Člověk se sebevědomím a sebeúctou nebude stát u výroby u pásu za 9000 hrubýho.

Ja myslim, ze zalezi, jaky ma jiny moznosti. Protoze kdyz nebude mit dalsi moznosti zamestnani a ani nikoho, kdo ho bude, alespon docasne, zivit, tak jde jakakoliv hrdost stranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
19.9.11 11:57

Já si také nemyslím, že záleží na penězích (i když mohou pomoci). Mám kamaráda, který tahá dříví v lese za 7000 Kč a myslím, že má sebevědomí tak akorát (i když by rád dělal jinou práci, ale není). A znám i lidi, kteří mají sebevědomí až moc a přitom dělají ty podřadnější práce. Vše to souvisí s výchovou, vzhledem, uměním komunikovat, genetikou a spoustu jiných věcí - dle mě …

• Citovat
  • Upravit
2673
19.9.11 12:05

Já myslím že to ve všech případech tak není,manžel vydělává dosti a je to obyč. člověk a sebevědomí nijak velký nemá.Co se týče peněz jsme zajištěný dost dobře,a třeba moje sebevědomí rovná se téměř nule :mrgreen: Nikdy by mě nenapadlo se nad ostatními povyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
19.9.11 12:06

Ano, na tom je hodně pravdy, ambice, peníze a následné sebevědomí jdou spolu ruku v ruce …

• Citovat
  • Upravit
Sindarela
19.9.11 12:08

A těžko bude generálním ředitelem někdo, kdo se bojí s ostatními komunikovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat