Chrudim - v čem podnikat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jééé, zrovna dnes jsem se dívala na seriál Šípková Růženka…a teď jsi mi ji připomněla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já bych ti poslala tip ale nemůžu jelikož si anonym.A odkaz sem dát také nemohu aby to nebyla reklama.Pokud by si chtěla vědět více napiš SZ.Já s tím také nyní začala,jelikož sem nenašla práci a v tomto vidím příležitost.Nejsem sice z Chrudimy ale toto podnikání je možno kdekoliv a Chrudim nabízejí jako jednu z možných oblastí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mohla bych poprosit o více informací. Jsem na RD a nutně potřebuji nějakou práci.. Děkuji
mamina44 píše:
Ahoj já bych ti poslala tip ale nemůžu jelikož si anonym.A odkaz sem dát také nemohu aby to nebyla reklama.Pokud by si chtěla vědět více napiš SZ.Já s tím také nyní začala,jelikož sem nenašla práci a v tomto vidím příležitost.Nejsem sice z Chrudimy ale toto podnikání je možno kdekoliv a Chrudim nabízejí jako jednu z možných oblastí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leidinka píše:
Ahoj, mohla bych poprosit o více informací. Jsem na RD a nutně potřebuji nějakou práci.. Děkujimamina44 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem,
posledni dobou si pohravam s myslenkou, ze zacnu podnikat v Chrudimi
Chtela bych se zeptat vsech, kdo ctou tuto diskuzi a jsou z Chrudimi, ci blizkeho okoli? Je neco, co byste radi uvitali? Nechci psat o svych moznostech ci dovednostech, treba timto nametem pomuzu i jinym maminam