Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kupuju v Lidlu čistič ve spreji za 40kč, tím to postříkám tak raz za 14 dnů, jinak to otírám vodou s octem ![]()
Holky,vsem moc diky za typ,dneska sem to zkousela jen tim octem a to moc nepomohlo,jako vycistilo to docela pekne,ale vubec se pak vana neleskla,tak urcite zkusim dalsi vase rady a to by bylo aby se to nepovedlo ![]()
Ahojte, ráda bych se poradila, čím čistíte vanu (klasickou) před koupáním miminka. zatím koupeme mimi ve vaničce pro něj, ale už se do ní nevleze, tak přejdeme do klasické vany. ale taky v ní koupeme našeho psa, tak bych ráda vždy něčím vydezinfikovala, ale nevím vůbec čím… díky
Všechnu špínu na vaně a na záchodě rozpustí coca cola a je to bez chemie. Opravdu to funguje. Stačí polít, nechat 2-3hodinky působit a opláchnout:-)
@evulkanov píše:
Ahojte, ráda bych se poradila, čím čistíte vanu (klasickou) před koupáním miminka. zatím koupeme mimi ve vaničce pro něj, ale už se do ní nevleze, tak přejdeme do klasické vany. ale taky v ní koupeme našeho psa, tak bych ráda vždy něčím vydezinfikovala, ale nevím vůbec čím… díky
Ja to drbu Ciftem a pak savem
a jeste mam toto
http://igitu.com/…-750ml-.html
Dneska toho je na vyber hrozne moc…staci si jen v obchodaku vybrat:)
Savo na vany, koupem od narození ve velké vaně (bez psa
) ale zase s olejem pro atopika a vana je čistá
Rozkrajim citrony a tim vanu vydrbu, necham pusobit dve hodky a splachnu..krasne to voni
Na zašlou vanu bych zkusila naplnit studenou vodou a nalít Savo. Nechat třeba celý den a pak vypustit.
Jinak používám to zelené Savo na koupelny s rozstřikovačem a jsem spokojená.
Nám se na desifekci osvědčil Domestos a pak už jen důkladně opláchnout
a vyvětrat koupelnu neb to smrdí fakt hrozně. Ikdyž mě to ani neva, jsem čistou koupelnou malinko posedlá ![]()