Čím vyčistit vanu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
26.3.12 10:30

Kupuju v Lidlu čistič ve spreji za 40kč, tím to postříkám tak raz za 14 dnů, jinak to otírám vodou s octem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.3.12 21:01

Holky,vsem moc diky za typ,dneska sem to zkousela jen tim octem a to moc nepomohlo,jako vycistilo to docela pekne,ale vubec se pak vana neleskla,tak urcite zkusim dalsi vase rady a to by bylo aby se to nepovedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.3.12 17:51

Mám osvědčený čistič van Laguna, prodává se v Siku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.3.13 08:12

čím čistit vanu před koupáním miminka

Ahojte, ráda bych se poradila, čím čistíte vanu (klasickou) před koupáním miminka. zatím koupeme mimi ve vaničce pro něj, ale už se do ní nevleze, tak přejdeme do klasické vany. ale taky v ní koupeme našeho psa, tak bych ráda vždy něčím vydezinfikovala, ale nevím vůbec čím… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
27.3.13 08:19
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.3.13 08:24

Všechnu špínu na vaně a na záchodě rozpustí coca cola a je to bez chemie. Opravdu to funguje. Stačí polít, nechat 2-3hodinky působit a opláchnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.3.13 08:27
@evulkanov píše:
Ahojte, ráda bych se poradila, čím čistíte vanu (klasickou) před koupáním miminka. zatím koupeme mimi ve vaničce pro něj, ale už se do ní nevleze, tak přejdeme do klasické vany. ale taky v ní koupeme našeho psa, tak bych ráda vždy něčím vydezinfikovala, ale nevím vůbec čím… díky

Ja to drbu Ciftem a pak savem :)a jeste mam toto
 http://igitu.com/…-750ml-.html

Dneska toho je na vyber hrozne moc…staci si jen v obchodaku vybrat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.3.13 08:34

Octovou vodou - levné, účinné a zdravotně nezávadné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.3.13 08:38

Savo na vany, koupem od narození ve velké vaně (bez psa :mrgreen: ) ale zase s olejem pro atopika a vana je čistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
27.3.13 08:38

Rozkrajim citrony a tim vanu vydrbu, necham pusobit dve hodky a splachnu..krasne to voni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.3.13 09:00

Na zašlou vanu bych zkusila naplnit studenou vodou a nalít Savo. Nechat třeba celý den a pak vypustit.

Jinak používám to zelené Savo na koupelny s rozstřikovačem a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
27.3.13 09:19

Nám se na desifekci osvědčil Domestos a pak už jen důkladně opláchnout :) a vyvětrat koupelnu neb to smrdí fakt hrozně. Ikdyž mě to ani neva, jsem čistou koupelnou malinko posedlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný