Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kupte pouzdro na oblek. Oblek v něm visí na ramínku, kalhoty přehnuté také na ramínku. Převážet se dá snadno: pověsí na háček v autě, autobuse, nebo přehne a hodí do kufru. Manžel takto oblek vozí dost často a nikdy se nezmuchlal, neumazal. Pokud oblek přehýbá, tak v půlce (na šířku).
Zdravím,autem něcestuje?že by si to pověsil na ramínko
sako se skládá tak,že ho jakoby otočíš do rubu,ale rukávy ne,jako kdybys ho chtěla zapnout z rubu,pak přeložíš ještě jednou po směru předních krajů a jestli se mu to takhle vejde do kufru je to ok,jestli ne,tak přeložit ještě jednou dolním okrajem a límcem k sobě,ale pozor i tak musí být dost místa v kufru,sako by mělo ležet úplně volně,nesmíš ten kufr nacpat
snad jsem to napsala trošku srozumitelně ![]()
bohužel, přítel létá letadlem, takže oblek musí být v tom kufru
Můj muž si ho do kufru do letadla skládá tak, že má právě ta pouzdra na obleky a pak to jen přehne na půlku. Do kufru se mu to vejde. Sice tedy nevozi ten malý business kufírek, ale prostě takový klasický kufr, ale vejde se mu to a díky tomu obalu se oblek nemačká. Plus má ještě cestovní žehličku, kdyby něco… ale teda, často hotely - alespoň do kterých on jezdí - nabízí prádelnu atd., takže někdy si tam ten oblek nechá vyčistit, narovnat atd.
Ale přehnout jen napůl a ještě to mít v obalu je asi dobré řešení! Nikdy si nestěžoval, že má pokrčený oblek, a přitom normálně stačí blbost a hned se jde převléknout ![]()
Ahoj všem,
přítel musí chodit do práce v obleku a co hůř,protože je přes týden v zahraničí, musí oblek vozit v kufru. Mám hned dvě otázky:
1)Jak složit sako? na výšku (přehnout po směru rozepínání knoflíků), nebo na šířku (přehnout v půlce, jako když se skládá třeba mikina?)?