Čím vyprat zasmrádlé prádlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ocet! Namočit, pak dát i do pračky a výborně funguje nastrouhaný žlučový mýdlo. Octem to smrdět nebude…
- Citovat
- Upravit
Ja davam ocet misto avivaze a citit rozhodne neni, pak jeste jednou macham. Manzel se obcas taky kapku vic zapoti a citit neni nikdy nic
nic nemacim predem… Ocet naopak vymacha zbytky prasku, gelu z pradla. Zacala jsem s tim kvuli dceri a ekzemu z kvasinky a delam to porad. I manzel ma citlivou kuzi a vyhovuje nam to, zadna avivaz (A komu dela zle i ocet, dava se jedla soda v nejakem pomeru).
Jinak za me ty Persil a podobne kapsle byly uplne k prdu. Pradlo prevoneny, ale pot to kolikrat nevzalo prave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Desinfekce nebo vyprat v prostředku na funkční (i propocené) prádlo a pak desinfekci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dávám na upocene věci biostain (více informací naleznete ve skupině na fb: Domácnost s láskou -) zde nemůžu vkládat) a dám před praním(našplíchat na tričko 👕) i do pračky k prášku či gelu a po vyprání žádný zápach už není a to peru na 59 min na 60°
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, konecne ma chlap cas na zrenovovani zahrady, minule jaro/leto na to mel denne max hodinku a moc tomu nedal, ale ted jak je cas tak je tam od rana do vecera.. no a krasne pocasi prispelo k tomu, ze se zacal hoodne potit a ten pot rozhodne nejsou fialky.. vcera hodil pouzite obleceni do kose a ja se rano v koupelne malem
nahazela jsem to do pracky, program na 60/120min, klasika ta kulicka do pracky, sanytol dezinfekce a avivaz… a po vyprani je to proste stejne citit.. hlavne trenky a ponozky…chtela jsem to pred pranim namocit do octove vody, ale bojim se aby se to pak nejak nezapralo a nebylo to pro zmenu citit octem, po kterem muz hrozne kycha… nejaky typ na ucinoj praci dezinfekci?