Čím zastínit postýlku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
14.9.12 20:12

Čím zastínit postýlku?

Bydlíme s miminkem v 1+kk a já řeším, jak zastínit postýlku, aby tam naší malé nešlo večer světlo, když pracujeme na počítači, v kuchyni apod. Napadlo mě koupit držák na nebesa a ušít na něj něco obdobného jako nebesa, jen z většího a neprůsvitného kusu látky, abych to mohla zatáhnout okolo postýlky. Nešila jste některá něco podobného, příp. nevíte, zda by se dalo něco takového koupit? Nebo máte nějaké jiné nápady, jak postýlku zastínit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
14.9.12 20:15

Taky na stínění používám nebesa, jestli chceš větší, asi bych si je ušila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
14.9.12 20:16

Udělala bych to jak píšeš, neprůsvitnou látku - bacha na to, aby fakt byla neprůsvitná, já vyměnila v ložnici troje závěsy, než sem udělala to pravé přítmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.9.12 20:24

Tak já stíním synovi postýlku, protože stojí pod oknem, do kterýho praží slunce, úplně obyčejným prostěradlem :nevim: Nemám tam žádný držák, jen mám prostěradlo přetažené asi do čtvrtiny po té kratší straně a za cípy přivázané k hornímu okraji. Efekt je zcela dostačující, náklady nulové.
Tchýně popisovala, že na účel, co potřebuješ ty, tak prý dávali přes postýlku deku. Jinak prvorozený nám často usínal večer v postýlce v obýváku bez jakéhokoliv stínění, blikala kus od něj tv, koukali jsme na filmy a naprosto ho to nerušilo, ale to byl teda maličkaté miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.9.12 20:26

Jak píší děvčice - tak nebesa.
my ještě měli na oddělení (spíš pohledové) paravan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.12 20:30

Máme 1+1, na postýlce máme nebesa a z přední strany jsme přehazovali osušku nebo deku. Teď máme na usínání lampičku a když usne tak normálně rozsvítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.9.12 21:02

Paravan - vecer rozlozis kolem postylky (nebo pc stolku), ve dne sklapnes do kouta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný