Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Christy..no..až to je..fakt nevím.20 minut? možná půl hodky. máme rádi nudle trošku tvrdší.
(jo a tu mrazenou zeleninovou smes taky trochu spařím, obyčejně ji hodím na chvilku k tem nudlím..)
J.
Janac díky,dneska je budu dělat akorát k tomu asi přihodím nějaký maso ![]()
dobré je koupit si sáček od vitany Kung-Pao
a třeba někdo má ve zvyku dělat hranolky jako přílohy tak bych zvolila ty čínské nudle:-) ale u vitnamců, si občas dám jídlo když jsem v Tescu nebo tak
je to chutné a navíc dávájí veliké porce třeba za 60kč
což je úžasné;)
kiki152 píše:
dobré je koupit si sáček od vitany Kung-Paoa třeba někdo má ve zvyku dělat hranolky jako přílohy tak bych zvolila ty čínské nudle:-) ale u vitnamců, si občas dám jídlo když jsem v Tescu nebo tak
což je úžasné;)
Jj to bych mohla zkusit příště ![]()
christy píše:kiki152 píše:Jj to bych mohla zkusit příště
dobré je koupit si sáček od vitany Kung-Paoa třeba někdo má ve zvyku dělat hranolky jako přílohy tak bych zvolila ty čínské nudle:-) ale u vitnamců, si občas dám jídlo když jsem v Tescu nebo tak
což je úžasné;)
ano! možností je spoustu ![]()
Vůbec mi nechodily upozornění, že na tuto diskuzi
. Už se na ně nemůžu dočkat. Já to zkusím teda v té troubě asi napřed, protože takovou pánev nemám velikou. A super dotaz, jak dlouho se to tam dělá? Abych neměla náhodou po nudlích.
Tak dneska jdu dělat k obědu ty nudličky…s kuřecím masíčkem a zeleninkou čínskou. Tak snad semi to povede. ![]()
Tak dobrou chuť,je to fakt výborný
a určitě se ti to povede ![]()
No, naprostá papačka…povedly se…jen jsem na ně trošku zapoměla v té troubě, byly tam 35min a už to bylo dlouho…Takže tvrdší, ale výborné. Jen se zaprášilo. Příště zkusím ty další, co jste tady psaly. Vidím to tak za 2, 3 dny. Takže klidně piště další mňaminy. url=http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik]http://www.celysvet.cz/…e/s12378.gif
A děkuji
Dobrý večer, obnovuji diskuzi, nepřišel někdo na recept, jak dělají v čínském bistru tu jakoby sojovou omáčku s houbami, když si objednáte smažené nudle?
My děláme rýžové nudle. S kuřecím nebo hovězím. Dáme do toho později nastrouhanou zeleninu (mrkvičku, může být i cuketa). Podusíme, ke konci do toho vložíme studenou vodou opláchnuté nudle, zamícháme se sojovou omáčkou a podáváme. Já si do toho dávám na konci ještě chili.
![]()
My děláme k čínským nudlím kuřecí a vepřové se zeleninou a na konci přidáme sojovou omáčku.
@JaanaT píše:
Dobrý večer, obnovuji diskuzi, nepřišel někdo na recept, jak dělají v čínském bistru tu jakoby sojovou omáčku s houbami, když si objednáte smažené nudle?
Co se mi na malomeste s omezenými možnostmi koupě surovin nejvíc osvědčilo :
sušené nudle uvařím dle návodu
maso 🐥 nebo 🐮 nakrajim na téměř průsvitné kousky, dám do misky se zázvorem a česnekem, zakapu rýžovým octem. Nechám odpočívat, mezitím nakrajim třeba cibuli, mrkev, papriky, brokolici, z plechovky bambus, apod. V jiné misce smíchám vodu, trochu cukru, sojovku, rýžový ocet, solamyl, rybí omáčku a ústřicovou omáčku.
Pak na pánvi roztopim wok olej z Lidlu nebo treba sezamovy apod., zprudka opecu maso, dam stranou, zprudka opecu zeleninu, vrátím maso a zaliju tekutinou. Nudle zvlášť osmažím v jiné panvi a pak společně podávám. ![]()