Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zavolala bych do porodnice a popsala jim to, oni ti při nejhorším řeknou, ať se dostavíš na ko.
Mám taky placku s dírou
a CS2 (ale 31tt)…takže to může být i příprava k porodu ![]()
A co by se mohlo stat? Myslim, ze se ti normalne pripravuji porodni cesty a asi odchazi hl. zatka. Ale pokud nemas kontrakce nebo ti nepraskne voda, vlastne se nic nedeje.
Ahoj holky. předem se omlouvám za anonym ale je to choulostivá otázka a nechci aby mě tu poznali kamarádky. Jsem dnes 37+0 podle utz a 37+3 podle MS. Už pár dnů pozoruji že jde ze mě hlen takový tuhý smrk a jednou měl hnědou barvu. Dnes mám tlaky do spodku příjde mi že se mi chce na malou i na velkou a přitom nic.. doktorka mě ted 3 týdny kontrolovala jen přes UTZ ale neprohmatávala mě a tak jsem si vlezla do sprchy a opatrně si tam sáhla… ten čípek není kulička, ale je z něj měkká placka a v něm jako otvor, do toho jsem samozřejmě nehrabala.. ale pak jsem sáhla jako kousek vedle něj cítila jsem něco tvrdého jako kost.. k doktorce jdu zas na kontrolu zítra ráno, ale jedu sama mhd tak mám strach aby se něco třeba nestalo.. co myslíte???