Čípky do pipinky 3 leté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.22 21:49

Čípky do pipinky 3 leté holčičky

Dobrý den,

naše 3 letá holčička dostala zánět pipky a dnes na gynekologii nám sdělili, že je potřeba zavádět čípky do pipky. Už jste to někdo dělal? Dá se to doma zvládnout? Máme z toho hrůzu :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76039
8.10.22 21:54
@Anonymní píše:
Dobrý den,naše 3 letá holčička dostala zánět pipky a dnzales na gynekologii nám sdělili, že je potřeba zavádět čípky do pipky. Už jste to někdo dělal? Dá se to doma zvládnout? Máme z toho hrůzu :-(

zalez trolle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
8.10.22 22:06

:zed: to určitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
8.10.22 22:42

Záněty v oblasti vulvy u dětí řeší PLDD nebo o víkendu dětská pohotovost, s tím se na gynekologickou pohotovost nechodí. Postačí např. Macmiror krém, globulky jsou spíše pro ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 22:49
@Doctus píše:
Záněty v oblasti vulvy u dětí řeší PLDD nebo o víkendu dětská pohotovost, s tím se na gynekologickou pohotovost nechodí. Postačí např. Macmiror krém, globulky jsou spíše pro ženy.

Vážně se mi nechce věřit, že by takto malé holčičce předepsali čípky. Trpím vaginismem a ani jako dospělá bych si je za boha nezavedla 8o

• Citovat
  • Upravit
76039
8.10.22 22:51

@Doctus

@Anonymní píše:
Vážně se mi nechce věřit, že by takto malé holčičce předepsali čípky. Trpím vaginismem a ani jako dospělá bych si je za boha nezavedla 8o

nekrmte to, dotaz je od trolla, takhle se maminky nevyjadřují a nepíšou v 10 večer, troll si potřebuje pohonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.10.22 22:51
@Anonymní píše:
Dobrý den,naše 3 letá holčička dostala zánět pipky a dnes na gynekologii nám sdělili, že je potřeba zavádět čípky do pipky. Už jste to někdo dělal? Dá se to doma zvládnout? Máme z toho hrůzu :-(

@admin úchyl
Už vidím jak maminka píše o dceři, že má pipku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
8.10.22 22:52

@stinga
Raději ať si to jde hodit. Snad to brzy smažou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
8.10.22 22:53
@Doctus píše:
@stinga
Raději ať si to jde hodit. Snad to brzy smažou.

no je víkend, nedělám si naděje, že to zmizí brzy  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.10.22 22:54
@stinga píše:
no je víkend, nedělám si naděje, že to zmizí brzy :(

Bude to tu ještě v pondělí. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
8.10.22 23:05

Dobrý den já nevím s tím jsem se ještě nesetkala zkusila bych možná se vám podívat po internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
8.10.22 23:05
@Anonymní píše:
Dobrý den,naše 3 letá holčička dostala zánět pipky a dnes na gynekologii nám sdělili, že je potřeba zavádět čípky do pipky. Už jste to někdo dělal? Dá se to doma zvládnout? Máme z toho hrůzu :-(

pro adminy bych měl zajímavý návrh. Myslím, že ta anonymní témata nezakládají lidé, kteří zde dlouhodobě diskutují. Přijde mi nejlepší, aby nejprve se lidi registrovali, směli psát jen do témat, co založili jiní. Po určité době a počtu příspěvků teprve dovolit zakládat vlastní témata. Anonymně opět až po dalším čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.10.22 23:28

No, já myslím, že by ta IP adresa mohla zajímat i Policii. Nějakej Jimmy Savile sem píše, co? Hnus! Čípky pro tříletou, to určitě! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
8.10.22 23:34
@mau-mau píše:
No, já myslím, že by ta IP adresa mohla zajímat i Policii. Nějakej Jimmy Savile sem píše, co? Hnus! Čípky pro tříletou, to určitě! :poblion:

IP jde snadno změnit, ale asi nejde o trestný čin. Někdo nevypisuje nejspíš realitu, ale zavádí diskuzi podle svých perverzních choutek. Asi jako kdyby nějaká „40letá matka“ psala, jak bije svého dospívajícího syna - a ve skutečnosti to byla nějaká 70 letá babička nebo 80letý dědeček, co si jen krátí dlouhou chvíli. Fantazii se meze nekladou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
9.10.22 00:37
@topazio píše:
@admin úchyl
Už vidím jak maminka píše o dceři, že má pipku. :zed:

Pardon, nemám dceru. Nad tímto jsem už kdysi přemýšlela, jak jinak to nazvat? Nic rozumného mě nenapadlo. U nás doma byla pipina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA