Covid průběh u dítětě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.10.22 20:04

Covid prubeh u ditete

Ahoj,

Mame covid, vsem je nam zle, oproti beznym virozam i po 6 dnech zadna uleva, naopak.

Syn 6,5 ma od vikendu hroznou rymu, zezacatku uplne zelenou, od po horecky, v po byl na pcr a je to covid, je to jeste bezne, dnes uz teda pres den jen 37,5 ale vecer zas 38,5..a totalne ucpany nos a kasel, i kdyz ten mi prijde k ryme, je zahleneny az to neni hezke..jak dlouho horeckovaly vase deti, ely taky tak ucpany nos, davam sinupret, masivin a morskou vodu, dnes i vyplach konvickou a nic nepomaha, nemuze spat, ma to v dutinach, nos ze smrkani uz uplne rozedreny…

Nejaky tip co jeste zkusit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
6.10.22 20:20

Inhalace trochu pomohla a pak kapky olynth nebo jak se to píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
6.10.22 20:22

Chce to léky na alergii, aby trochu splaskly sliznice - tuším, že u vás jen fenistil kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.10.22 20:32

Náš prcek měl Covid loni, když měl 14 měsíců a krom toho, že se mu naráz prořezaly tři zuby neměl žádné příznaky. Zato my s manželem 4 dny totálně KO. Pak už se to dost zlepšilo.
Měli jsme tu delta variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85260
6.10.22 20:32

Nakrajet cibuli na talirek na noc vedle postele, idealne kolem hlavy, pomaha to uvolnit dutiny. Jinak dcera mela u covidu jen jeden den horecku, jinak nic, mladsi mel rymu a kasel, bezny. Podruhe jsem mela rymu, ale myslela jsem si, ze mam alergii, vzala si cetirizin a zmizelo to. Druhy den pozitivni test (kvuli praci). Tak bych mu dala asi taky Fenistil kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 20:42

My si zrovna proděláváme covid všichni, včetně syna 7m. Ten dnes poprvé neměl horečky (7. den), jinak taky hlasuji pro Fenistil kapky, doporučila nám je i pediatra.
Ať je brzy lépe, vím od nás, jak je to nekonečné :hug:

• Citovat
  • Upravit
34322
6.10.22 20:44

Nej dryjak na rymu je Donosol od Hadka, chce to lehnout, zaklonit, nalit do nosu a chvili vydrzet a nechat to tam.

Jinak syna nacpi vitaminem C (aspon 3000 mg/den), zinkem (25 mg) a deckem (1000 iui/den), nechala bych si napsat i Montelar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.10.22 20:48

V březnu to prodělaly obě děti… první 4 dny hrůza, horečky až 40,5, které se dost špatně srážely a pak další tři dny nad 38…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
6.10.22 20:53

My to měli v srpnu, dcera 3 dny vysoké horečky a šílené průjmy, pak už se postupně lepsila a do týdne byl klid. Mě to semlelo asi na 10 dní, nevím co sme měli za ten druh, rýma, kašel nás minuli, měli sme horečky, nevolnosti a migrény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
6.10.22 21:35

My ho teď taky máme :zed: dcera včera zvracela, dneska se přidala horečka 39.3 a mám pocit, že paralen moc nepomáhá. Nurofen se mi zdá lepší. Má zadní rýmu a semtam ucpaný nos. Přes den jí strašně bolelo tělo a nohy. Usíná během dne, je zničená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.22 22:02

Dceři pomohl na kašel erdomed, je na předpis. Do nosu olynth… i vícekrát za den tak pět dní. Dithiaden na noc na utlumení kašle. A nurofen prášky. V březnu měla covid… horečky 4 dny a dobré.. teď covid před 14 dní a stále dokašlává a rýma do toho… drží se to. Dle poslechu ok, prostrě kašle pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
6.10.22 22:03
@Kassor píše:
My ho teď taky máme :zed: dcera včera zvracela, dneska se přidala horečka 39.3 a mám pocit, že paralen moc nepomáhá. Nurofen se mi zdá lepší. Má zadní rýmu a semtam ucpaný nos. Přes den jí strašně bolelo tělo a nohy. Usíná během dne, je zničená.

Určitě nurofen je silnější. Paralen byl i u nás vždy menší účinek. Na zadní rýmu ještě trochu pomohl sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.10.22 06:23

@Kriss Tina taky jsme meli prujmy, bolelo nas bricho, hlava k prasknuti a bolest oci…doktorka rikala, ze to bude strevni viroza, jen ja to mela trosku na hlasivkach a pani v lekarne mi hned rekla at si koupim antigen…na nem hned dalnice a vecer potvrzeno pcr testem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
7.10.22 08:20

My to mame taky, podruhe, poprve bezna vitoza a ted? Strasny, priznaky se nelepsi, naopak se nakupuji a kolisa to chvili.lip a druhy den hur a plus se prida neco dalsiho. Paradoxne test byl pozitivni v dobe, kdy jsme byli jen lehce nastydli, ted tu umirame a test uz je negativni :))

Na rymu bereme sinupret, ale moc ndzabira, uvazuji ze zavolam lekarce at nam neco predelise, ja mam regilerne zanet dutin, ndmuzu sklonit hlavu, rymu citim sude v hlave, hlava boli, dutiny boli, teplota..cely telo, je to hnus..drzim palce, u nas to ma taky dcera a ta uz taky skoro tyden teploty, ryma, duutiny.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
7.10.22 08:27

Měli jsme to v červenci. Starší dcera měla 2 dny horečku a 3 dny zvýšenou teplotu, ale na to nasedly střevní potíže (nevím, jestli to bylo od covidu nebo k tomu prilepena střevní chřipka), a to se teda taaaahlo, víc než měsíc.

Mladší, roční dcera, asi 4-5 dní horečky kolem těch 38,5. Pak 3 dny nic a pak týden hrozný průjem.

My dospělí, tak ty 4 dny horečky, pak 3 dny zvýšená teplota, bolest hlavy, zad a únava. Průjem jsme neměli.

Nikdo neměl rýmu. To je zajímavé, jak to má každý jinak. S covidovou rýmou teda neporadim, ale co chci říct, že opravdu ty příznaky můžou trvat dlouho, počítala bych min. se 14 dny nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí