Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky.
Od pondělí mi syn nastoupil do školky, takže klasika pravidelná a školkovská strava.
Od neděle do dnes nebyl syn na “velké”. Jsou mu 3.
A dnes mi paní učitelka volala, že měl dvakrát průjem a že si mám přijít. Když jsem přišla, syn byl usměvavý, hravý a chtěl okamžitě jíst.
Celý odpoledne bez teplot max 37 ale lítá po bytě, takže to má díky tomu.
Jí normálně i pije a žádný další vyprazdňování se nekonalo.
Otázka zní, mohlo to být díky tomu, že nebyl 4 dny na velké a že má změnu stravy?
Kdyby byl nemocný, tak má teploty nemá chuť k jídlu a na záchodě by seděl furt..si myslím já…
Děkuju za normální odpovědi ![]()
Ano, muže to byt změnou stravy, asi varis jinak a něco mu tam nesedí. Otázka je, zda se to srovná, srovnat se to totiž hned nemusí vůbec
já to mívám po návštěvě některých restauraci (tam tipuji hygienický problém nebo špatný nebo proste jiný tuk) - košer je jedine fastfood, Mekac nebo kfc nebo i jiné řetězce, po tom mi nebylo nikdy nic, nebo jsem to měla na dovci celých 12 dni a ještě skoro týden potom, než se to srovnalo
srovnalo se to až par dni po příjezdu domu a přechodu na stravu, na jakou jsem zvykla. Ve školce by snad hygienický problém byt neměl, ale kdoví, jak tam vaří, to se asi nedozvis ![]()
@Semtex no tak celé odpoledne už byl v klidu. Normálně aktivní jako vždy, jedl všechno a žádná stolice už nepřišla.
Je fakt, že když jsem koukala co měl k jídlu tak z toho by asi bylo zle i mě.
Svačina chia chleba a cizrnová pomazánka a oběd květákový mozeček