Jednorázový průjem u syna

204
6.10.22 17:49

Jednorázový průjem u syna

Zdravím maminky.
Od pondělí mi syn nastoupil do školky, takže klasika pravidelná a školkovská strava.
Od neděle do dnes nebyl syn na “velké”. Jsou mu 3.
A dnes mi paní učitelka volala, že měl dvakrát průjem a že si mám přijít. Když jsem přišla, syn byl usměvavý, hravý a chtěl okamžitě jíst.
Celý odpoledne bez teplot max 37 ale lítá po bytě, takže to má díky tomu.
Jí normálně i pije a žádný další vyprazdňování se nekonalo.
Otázka zní, mohlo to být díky tomu, že nebyl 4 dny na velké a že má změnu stravy?
Kdyby byl nemocný, tak má teploty nemá chuť k jídlu a na záchodě by seděl furt..si myslím já…
Děkuju za normální odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14600
6.10.22 18:03

Ano, muže to byt změnou stravy, asi varis jinak a něco mu tam nesedí. Otázka je, zda se to srovná, srovnat se to totiž hned nemusí vůbec :think: já to mívám po návštěvě některých restauraci (tam tipuji hygienický problém nebo špatný nebo proste jiný tuk) - košer je jedine fastfood, Mekac nebo kfc nebo i jiné řetězce, po tom mi nebylo nikdy nic, nebo jsem to měla na dovci celých 12 dni a ještě skoro týden potom, než se to srovnalo :? srovnalo se to až par dni po příjezdu domu a přechodu na stravu, na jakou jsem zvykla. Ve školce by snad hygienický problém byt neměl, ale kdoví, jak tam vaří, to se asi nedozvis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.10.22 00:49

@Semtex no tak celé odpoledne už byl v klidu. Normálně aktivní jako vždy, jedl všechno a žádná stolice už nepřišla.
Je fakt, že když jsem koukala co měl k jídlu tak z toho by asi bylo zle i mě.
Svačina chia chleba a cizrnová pomazánka a oběd květákový mozeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+