Dítě s antibiotiky může ven?

Anonymní
5.10.22 10:40

Dítě s antibiotiky může ven?

Dobrý den, jsem prvomatka a antibiotika má dítě podruhé. Dostali jsme Klacid na moraxellu, dítěti jsou 4 roky. Venku je krásně, teploty nemá, myslíte, že bychom mohli jít na chvíli ven nebo třeba do knihovny? A jak dlouho bývají vaše děti doma po využívání ATB? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24665
5.10.22 10:46

Já bych šla, ale ne žádnou divočinu. Ona mu procházka prospěje. Nevím, co je to za nemoc, pokud není nakažlivá, nevadila by asi ani ta knihovna. Tam bych se spíš bála, aby něco nechytl dalšího, pokud je nějak oslabený. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
5.10.22 10:48

Když mi děti berou atb, tak je nikam neberu. Jsou oslabený. Krátká procházka asi ok, knihovnu bych vynechala. Tam zas něco chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
5.10.22 10:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem prvomatka a antibiotika má dítě podruhé. Dostali jsme Klacid na moraxellu, dítěti jsou 4 roky. Venku je krásně, teploty nemá, myslíte, že bychom mohli jít na chvíli ven nebo třeba do knihovny? A jak dlouho bývají vaše děti doma po využívání ATB? Děkuji

Krátká procházka jo, když nebude lítat. Do knihovny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.22 10:52

Hlavne ne na slunce. A dítě bych s antibiotiky ven netahala, vždyť tejden doma snad vydrzite.

• Citovat
  • Upravit
15421
5.10.22 10:53

Ven na klidnou procházku. Ne mezi lidi, je těmi antibiotiky oslabený, tak ať nechytí něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.10.22 11:00

S antibiotiky poustim na zahradu, pripadne do polí, kde nikoho nepotkame. Nechci, aby chytli ještě neco. Knihovna určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.10.22 11:05

Taky bych to tak viděla - ven jo, na půl hodky, na hoďku, ale ne na slunce ani do uzavřeného prostoru. Mně sluníčko v létě při braní atb nedělalo dobře, ale teď už zas nepálí tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.10.22 11:17

Jako kdyby to bylo kocarkove dite, tak ho klidne na projitdku vezmu, i dvakrat za den. Pokud je to dite chodici jako to tve, tak bych sla treba na zahradu, pokud mate. Venku bych treba sveho ctyrletaka neuhlidala, aby mi nebehal atd. Takze zalezi, jestli je tve dite klidne a neutece ti pri prvni prilezitost na hriste :nevim:
Do knihovny bych ho asi nebrala, uzavrene prostory, chrchlajici lidi…jeste tam neco chytne k tomu. Spis ten cerstvy vzduch by mu udelal lip nez vydejchana knihovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.10.22 11:23

Hele, to je těžký. V Německu chodí děti s antibiotiky i do školky. Já bych na procházku šla určitě, pokud je dítěti dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.10.22 11:46

Uplne normalne ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
5.10.22 12:13
@Aduš8 píše:
Hele, to je těžký. V Německu chodí děti s antibiotiky i do školky. Já bych na procházku šla určitě, pokud je dítěti dobře.

Ted ti vezmou pri covid-povyku dite do skolky i s ATB? U nas tam uz taky nechteji ani rymu ani kasel, nic.

Ven bych se projit sla, do knihovny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 13:42
@Aduš8 píše:
Hele, to je těžký. V Německu chodí děti s antibiotiky i do školky. Já bych na procházku šla určitě, pokud je dítěti dobře.

No to je přesně ono, v západních zemích chodí s ATB do školek běžně. Ale jak to vypadá? Jsou děti doléčene?

Jak dlouho po dobrání ATB jsou vaše děti ještě domae? Týden? Dva týdny? :think:

• Citovat
  • Upravit
43033
5.10.22 13:48

Antibiotika cloveka nijak neoslabujou, to je ta nemo sama. Takze kdyz ma ATB na akutni horecnate onemocneni, tak byt doma, ale kdyz je ma treba na zelene nudle, se kteryma stejne uz mesic beha, tak neni duvod ho nejak izolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
5.10.22 13:49

Po ATB dva dny, na co tyden. Jestli ma padnout, padne stejne, je to uplne jedno, akorat stravi vice casu doma a ty mene v praci :mrgreen: experimentovala jsem milionkrat a vyslo to nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí